Европейски шампионки в къси панталонки-Оле,оле Испания

• 14 779
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
  • E-CLM & CH-VD
Здрасти и от мен
Нямам много време напоследък, но през 2-3 дни ви хвърлям по едно око. Ние още продължаваме сагата с търсене на апартамент, големи мъки  ooooh!.

Марипоса, добре сте се наредили с глобата Laughing, но ще го имам предвид някой път ако ни лепнат глоба, да трия сумата, и да казвам, че не са ми я писали Joy Вашия батко ли играеше във футболния отбор на наше село? Че мернах нещо такова в един от предните постове, но може да се бъркам и да не става въпрос за твоето момче... Blush

Гери чери, всичко е въпрос на настойки. Моите снимки от последната година и половина са правени със Сони на 10 мегапиксела. Погледни ги и кажи дали няма огромна разлика от някое фото с по-малко пиксели и неправилни настройки. Още повече, че Сони ползват оптика на Карл Цайс от години, а той е от лидерите в тази област.

Анет, наистина, ако не беше казала, че това на снимката сте вие...  Laughing аз помислих, че си пуснала реклама на ресторанта, толкова готино изглеждате  bouquet

Мариа–а, поздрави на Габи и фамилия!  Hug А за паспорта, ако мога да помогна с нещо, насреща съм. Само че може да не е веднага, тъй като имам достъп до интернет само по няколко часа на ден.  Confused

Саби, радвам се че сте си починали. Как върви куклотерапията на малката госпожица?  Joy

ЛаАда, как сте вие, изгуби се ти нещо... и Парабол също, как са те с малкия Сава?

Хайде, засега чао от мен,  Hug на всички, които не съм споменала.

# 121
  • Ispania
ВАЛ4ЕТО Ще  покорява исанските пьтиЩаааааааааааааааааааа newsm44 newsm44 newsm44 newsm44  car003 newsm01  car003.
Ейййй голоям кеф newsm44.Бях единствената 4ужденка и единствената която изкара изпита Sad.Много кофти ми стана за другите.....ама как да не се радвам Whistling,ми кеф ми е.
Тониииииииииииииииии,септември освен в БГ Ще пием кафе и на другооооо мястооооо.Отивам да си сменя кальфките на седалките на колата newsm68

# 122
  • E-CLM & CH-VD
Eee, Вал, честито!!!   bouquet Със здраве да пътешествате с Алекс  Hug !

# 123
Вал, 4естита книжка
Успе6но превземане на испанските пъти6та
Дай малко кураж и насам, дано се престра6а да стана истински  вода4 на МПС

# 124
Моля ви, обяснете ми как става купуването на билетите. Може ли те да ми дадат номер на сметка да внеса пари, а не аз да им давам моя?

# 125
Вал честито   newsm18   newsm01
Саби коремчето расте ли ?

# 126
  • Spain
Здравейте моми4ета Simple Smile
тук съм и ви попро4итам но напоследък никакво желание нямам да пиша а и компютъра ве4е издава богу дух и като се хвана да пиша и  нещо друго много е бавен 4ак се изнервям Simple Smile .все още не сме тръгнали за бг- заминавам на 29 (вторник се пада ). Марипоса аз и на ли4ни ще ти пиша , но ако иска и някои друг - да пием кафе . само дето не знам как то4но ще го направим ..защото сигурно ще ми е нервно заради полета (да не го изпусна  Simple Smile ) и не познаваме нищо във Валенсия . ще се уговорим все пак някък . "мъжката Марипоса" но мога я позна Simple Smile с тези свалените кила направо не мога си го представи Simple Smile .
Вал със здраве да си караш колата ! 4естито !
Натя вие с УИЗ аир ли ще купувате ? ако не искаш по интернет да плащаш може да им се обадиш - има такава опция да си запазиш билета по телефона и там ще се уговорите и ще им гипратиш парите 4рез банката. моя съвет е да си платиш с карта .... с трансференция  се 4ака доста време .с карта- дебитна и кредитна става ! питай какво то4но те интересува . 

# 127
Мерси ЛаАда  bouquet, писах ти на лични.
А как мислите, дали може да се освободят децата от училище за 2 седмици примерно, ако реша да пътувам октомври? Thinking

# 128
  • Неизживени спомени
Здравейте момичета,да се запиша и аз към испанските мамчета newsm68

# 129
  • NL
Мами испанки,извинявам се ,че се намесвам във вашата тема но ако може да ми помогнете с бебешки испански онлайн магазини.Един-два ще свършат работа,стига да може да се поръчва от чужбина и да са със що годе богат асортимент от стоки.
Мерси предварително на тези които се отзоват  bouquet.

# 130
  • En un lugar de La Mancha...
Вал,4естито и от мен Hug.Ама в тези жеги как издържа,не знам направо ooooh!Хайде сега остава да ти преведът и пагата и щастието ще е пълно PartyПри нас ги превеждаха към средата на месеца.Хайде,4акам те да кажеш за кога си си купила билет,а забравих да те питам ти с коя компания летиш,аз гледам в Бг айр.

Кар4ита,коремът ми расте сериозно,и не само той ами и вси4ко около него Laughing,ама примирих се ве4е,няма да му мисля.

Вес,късмет с откриването на жилище,дано да стане по_бързо.А куклотерапията върви доста добре,ве4е се държи по_мило с нея.Сега и показвам корема и и казвам"тук мама има едно бебе,хайде да го погалим",и тя се усмихва и го гали Grinning,дано да продължаваме все в този дух Flutter.

Моми4ета,и мен ме зарадвахте с новината за Уиз айр.Аз имам друг въпрос,някой от вас ако е пътувал с тях,знаете ли дали си спазват 4асовото разписание или е нещо нормално да се променят 4асове и дни на полетите,както е при нискотарифните компании.Ако знаете,споделете моля ви,4е ми се иска от сега да купя билет за майка ми за зимата(за великият момент,да идва да помага Grinning).

natia ,аз от УИЗ не съм купувала,но редовно купувам билети от Румбо с кредитна карта и за сега не съм имала проблеми.

Рали,целувки и от мен за теб и Ния Heart Eyes

# 131
 Изненадана съм, че не са много майките от Испания, които да хвърлят по едно око тук. Все пак в Испания има най-много българи, нали?

# 132
Толкова писах одеве и взе,4е спря тока  Confused.
Вал,4естита ти книжка,браво    bouquet.Зна4и да те 4акаме и към Валенсия  Wink.Като те 4ета каква си ентусиастка,да не вземеШ да се откажеШ от самолетния билет и да тръгнеШ да си прибираШ 4едото с колата  Grinning Wink.

Как ме зарадва новината за Уиз еър..И  на наШата улица изгря слънце най сетне с тия нискотарифни полети.Току виж сме си спретнали един новогодиШен  купон на бг земя  Party.

Саби,радвам се,4е си добре.Щом похапваШ,зна4и вси4ко е наред.за килата не мисли,Ще се вклю4иШ в диетката с нас  Peace.

Вес,хайде намирайте по скоро жилиЩе,4е да пиШеШ по 4есто.Стискам палци  Peace.

Габи,много ни липсваШ  Hug.Натрупа много отсъствия  Wink,как Ще наваксаШ с материала  Wink.

Мар,добре доШла   bouquet.

Ада,а в колко ви е полета?

Анет,да си кажа и аз ,4е помислих снимката за реклама  Crazy.Много сте хубави.Как върви диетата?Аз съм във втора ве4е,но ме мързи да готвя и зелен4уците ги ям на салата или си правя много таратор.Той хи4 не прили4а на такъв с това обезмаслено мляко,но това е друг въпрос.Като правя,правя по два варианта/един нормален и един не,4е на мъжа ми не му се нрави моя.Аз го карам да я запо4не и той диетата,но засега се дърпа.Искам да си оправи холестерола и кръвното,той няма нужда много от отслабване
Марипоса,аз пак да кажа...браво на твоя мъж,каква воля какво 4удо....за завиждане.Аз съм 3 на 3 дена засега.Но може да мина и аз на 5/5,ако е все такъв мижав резултата.Ако ви кажа какво ми липсва най много,Ще паднете  Crazy...слън4огледовите семки.Как хубаво си правех боклук пред тв  всяка ве4ер  Confused.И от Бг все си нося в промиШлени коли4ества,4е тукаШните не им стъпват на малкия пръст  Grinning.

Гери,Парабол,Тони....и оЩе няколко се губят.Еееей,много ви мързи.

Кар4ита,не се и съмнявай,4е Ще се изкъпем и заради вас в морето.То аз по4ти не излизам  Crazy.С нетърпение 4акам събота и неделя,все сме там.На циганка заприли4вам лека полека  Mr. Green и както си изсветлих косата доста...неЩо не ми се нрави контраста  Sad.То се 4удя заЩо ми пада после.Правя я на ниЩо с тия бои,ама пусто искам малко разнообразие.

Хайде да пусна това ,4е да не спрат тока пак.Целувки на вси4ки ,и на тези,които не споменах  Heart Eyes.

# 133
Изненадана съм, че не са много майките от Испания, които да хвърлят по едно око тук. Все пак в Испания има най-много българи, нали?
  newsm78 Какво искаШ да кажеШ??  newsm78

# 134
  • ES
  newsm78 Какво искаШ да кажеШ??  newsm78

Иска да каже, че сме малко на брой. Ами да ти кажа малко от нашите познати тук имат интернет, макра в п оследно време с тези оферти някои да се прикачиха. Тези пък, които имат не знаят за съществуването на форума, ако пък ли знаят надали ще вземат да си "губят" времето за форуми. Използват повече нета заради скайпа и да свалят филми. Въобще интересите на българите,които са тук са далеч от тези, които споделяме във форума. Не ме разбирайте погрешно, но аз само тук с вас мога да разисквам някои теми. Иначе се получава един вид монолог.... Каквата е държавата, такива са и емигрантите й. Испания е аграрна държава, емигрантите идваха основно да работят в селското стопансво и в строителството, което се разбра, че до скоро беше един от водещите отрасли на Испания. Какви емигранти да идват? Инженери, лекари и програмисти ли? Има и интелигентни хора, но са единици. Аз искрени и лично мога да заявя, че приятелки жени тук нямам, в истинския смисъл на думата, с които ей така да си побъбрим (както с вас) за някои неща. Може би за това намираш, че нашата представителна извадка във форума е доста малочислена, в сравнение с многочислените бг емигранти тук.

Хеей, супер е това с билетите.  newsm44 Ще говоря с шефовете си да си планирам отпуската и да плащаме билети. Наистина за септември са направо невероятно евтини билетите, малко и за Коледата да ги бяха смъкнали, но нали знаят,че ще се продадат..

Саби, много се радвам, че сте добре, че си спряла с неразположенията. Значи пак ще пътуваш за БГ. Кога ти е термина всъщност?

Стискам палци на испанските Дюканки и Дюканци.  Peace

Вес, още ли не сте намерили къща, сега къде битувате.

Марипоса, ама ти и за глобата колко си стриктна. То наистина после лихвите са убийствени. Вие няма ли да си ходите до БГ това лято?

Честито на Вал.Умната и сега една хубава кола newsm01

Хайде лека нощ.

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 22:42 от gery_to

Общи условия

Активация на акаунт