Отговори
# 135
е как не вярваш!!!!!!!!!!!!Добре че не ти се е случвало.Аз ако можех сама мислиш ли че изобщо шях да попитам.Аз съм пробвала ама нещо не се получава

# 136
Трудничко е да, аз се нарязах зверски .....

# 137
Egisihora, много ти благодаря  Hug Не се бях сетила за това заведение. Още утре ще отида да попитам  Hug

За бръсненето - и аз сама се оправих  Laughing, въпреки че бях приела размерите на кит в 9-я месец  Crazy
Теди, не се притеснявай излишно. Като не можеш, не можеш. Важното е всичко друго да е наред и да си гушнеш здраво и прекрасно бебче   ylinfant

# 138
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Веси, мислила ли си за вариант "Роял"? Ние направихме там РД на Вяра в петък. Приятно е, на сянка под дърветата. Има скромен детски кът - пързалка и люлки, както и надуваем замък.
Миналата година бяхме в Джурасик-също не е лошо. Имаше малка издънка от страна на персонала - бяха збравили да наредят масите, та ктао отидохме, си почакахме правички, докато те се суетяха около подредбата им.

# 139
  • някъде там
да кажа и аз впечатления за ДК - записах Ема на 6м. и нещо 2-ра група, записването става с копие от Акта в приземния етаж на поликлиника, заверяват се купоните ден за ден, и можеш да взимаш от където ти е удобно и всеки ден от различно място. За мен щом детето си я хапва значи е добра Simple Smile

за "почистването" - макар и глътнала шамандура сама си се оправих с помоща на огледалце Wink някак си ми е кофти да отда да раждам иначе, въпрос на лично усещане Wink

наколенки и аз скоро търсих, но без резултат  newsm78

гледам обсъждането и заведенията за РД, то за топло време ми стана ясно къде, ама през студените дни ........ ние сме ноемврии  newsm78

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 21:59 от renyto

# 140
  • Велико Търново
Аз,бях канена на РД на Рояла,но не съм особено впечатлена от обслужването  Peace
Рени,Рд на Божа беше на Стратилат и съм очарована от всичко.Накрая оставих на сервитьорката и барманката на етажа 20 лв. бакшиш,защото момичетата бяха невероятни.А,аз съм доста капризна като клиент Blush

# 141
за момичетата с наколенките ето: http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=268249&cat=all

# 142
може да ви прозвучи малко глупаво,но искам да ви попитам един въпрос.Моя термин е след 7 дена и в листчето което ми даде гинеколога за това какво да си нося в болницата пише-самобръсначка или избръснати вкъщи.Аз си сложих самобръсначка в багажа защото по принцип аз пъпа си не мога да видя камо ли да се обръсна.Пробвах както ми каза една приятелка с огледало но не се получава.Та въпроса ми е като отидохте да раждате в родилно ли ви обръснаха или вие се мъчихте.Майка ми ми каза че там бръснели на сухо и много много не внимавали?Много ще се радвам ако някой ми сподели как е било при него.
аз мисля да ида на козметик тази седмица. иначе си правя кола маска сама, но ми е малко трудно вече. не обичам да се бръсна, въпреки че бях основно на този вариант през бременността  Confused ако беб тръгне по-рано от предвиденото секцио ще се обръсна сама няма как  Simple Smile
мамите, които са раждали секцио в Горна, кога видяхте бебето? не искам да чакам до друггия ден Sad знам, че само за тези, които са настанени във ВИП стаите, го показват веднага, а аз мисля да съм в обикновена стая, че иначе ще изпекам сама толкова дни  Crazy

# 143
Caprice, аз раждах в Горна, нормално, но все пак да ти отговоря. След като се почувстваш по-добре след операцията никой няма да те спре да отидеш да видиш бебчо, когато са часовете за кърмене. Аз родих в 12 и ми казаха, чак в 6 да отида да кърмя, но аз в 3 ходих да си го видя, даже го снимах, а може да ти дадат и да си го подържиш и погушкаш, докато другите кърмят.
Леко раждане.   bouquet 

# 144
Caprice, аз раждах в Горна, нормално, но все пак да ти отговоря. След като се почувстваш по-добре след операцията никой няма да те спре да отидеш да видиш бебчо, когато са часовете за кърмене. Аз родих в 12 и ми казаха, чак в 6 да отида да кърмя, но аз в 3 ходих да си го видя, даже го снимах, а може да ти дадат и да си го подържиш и погушкаш, докато другите кърмят.
Леко раждане.   bouquet 

благодаря ти за отговора и пожеланията  Hug   bouquet

# 145
Ооо,caprice,и тук ли се подвизаваме с теб!

# 146
  • Велико Търново
Здравейте Simple Smile Понеже не ми е съвсем ясно да питам за обръсването - абсолютно всичко ли трябва да се обръсне? Не че е някакъв проблем, ама да знам, да не се изложа.

И друго да ви питам - от къде най-изгодно мога да купя матраче за бебешкото легло? Нашето ще е подарено и само матрачето ще му сменя.

# 147
  • Велико Търново
Абсолютно всичко Peace

# 148
Здравейте Simple Smile Понеже не ми е съвсем ясно да питам за обръсването - абсолютно всичко ли трябва да се обръсне? Не че е някакъв проблем, ама да знам, да не се изложа.
Добре де, защо се притеснявате толкова. Като не отидете обръснати голяма работа. Там ще ви обръснат, та те са направо професионалистки в тази си дейност. Няма да сте нито първата, нито последната жена, която ще отиде неизбръсната. Хич и не съм се притеснявала как съм отдолу /съвсем други мисли ми се въртяха в главата/. Не видях нито някой да ми се смее, нито да ме одумва. Няма с какво да се изложиш не се притеснявай  Peace. Много момичета споделиха, че са се измъчили с обръсването, заради големите кореми, други казаха и че са се порязали дори. А там .... теглят ти бръснача и по-живо, по-здраво  Laughing

# 149
Ооо,caprice,и тук ли се подвизаваме с теб!
мдам  Mr. Green

Nadejda:))) , махай всичко Simple Smile
и ние още не сме купили матраче. в събота бяхме в мол-а и в хиполенд-а, матрачетата варират между 40 и няколко и 108 ( или 118 беше  newsm78 ) лв. ако се спреш на обикновен дунапренен матрак, по-добре иди си купи дунапрен и само си поръчай нещо, с което да го облечеш. ( някакъв стреч например). ще ти излезе по-евтино, а ще е същото като качество. на нас ни обясниха откъде можем да си купим дунапрен така, ако се интересуваш ще ти обясня и на теб Simple Smile ние все още сме в чуденка какъв матрак точно да купим  newsm78
да ви попитам нещо друго- поръчахме си стойка за балдахин за детското легло. някой може ли да ми каже откъде мога да купя балдахин или някакъв друг подходящ плат? и ориентировъчна цена?

Общи условия

Активация на акаунт