Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 141
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 645
Тунинг - тая кака, дето я мислиш как ще се върне, не си струва труда. На времето ми казваха "Който си е твой, той си те чака". Тази не е била твойта просто, вЕрвай ми.
Давай по темата - че си 119 кг/185 см разбрахме; кажи сега колко килограма искаш да свалиш?
Пилито - ЧРД, момиче! Много здраве, късмет и либоффф!

# 646
До "Sagittarius." - 100 килограма ако стигна - ще черпя Simple Smile

# 647
  • Лом
Манияяя голям песимизъм те е обхванал бре. newsm12
Я по-спокойно.. Подхващай четивото от началото и ако нещо не ти е ясно питай.За това сме тук -да си помагаме. newsm10

# 648
Тунинг, скоро ще те чакаме да почерпиш, да знаеш! Naughty
Пилито, Честит рожден ден!

Бъди щастлива и все така прекрасна!

# 649
Тунинг - тези 19 кг ще си ги отнесъл като куцо пиле домат преди аз да съм свалила моите 6 до целта! Почвай да пестиш за почерпушката, че сме бая народ тъдява... Mr. Green
Цвети - честита годишнина, да се обичате още 100 години!
Ню Валя - щом е за България!  Peace

# 650
До "Sagittarius." - 100 килограма ако стигна - ще черпя Simple Smile
Ще ги стигнеш , не се съмнявай  Peace, просто трябва да си мотивиран ......а и ние ще помагаме ..къде със съвет bowuu къде с тиган Joy

Мими , стрелец , насти , благодаря ви момичета  bouquet Heart Eyes
Имало и други рожденници днес , честито , много здраве и късмет newsm59 newsm67

Цвети Русимова , честита годишнина , още много по 5 да отброите зедно  bouquet

# 651
Здравейте, момичета, оплаках се преди няколко дни, че щом минах на втора фаза, си възстанових килограмите от преди. За съжаление и сега е така, все едно не съм била на режим въобще. фактически линийката ми лъже. Sad Все още не мисля да се отказвам, но искам да попитам нещо.

Лененото семе, за което се споменава, че може да се приема като част от трите лъжици овесени трици сутрин, трябва да се сдъвче и изяде, нали? Защото в указанието му за употреба не пише, че може да се поглъща.

# 652
  • Universe
New Valia, гласувах Peace
tuningmania, ти се премести  Hugи стана рицар Wink, ха добре дошъл  bouquet Аз ти предлагам да станеш 99 кг Peace /звучи ми по-добре двуцифреното число hahaha hahaha hahaha/
Хенриета, ето линк за лененото семе - http://www.surovo.hit.bg/7_2.htm  /смилай го в кафемелачката, сурово няма ефект Naughty/

# 653
  • Лом
Хенриета лененото семе си го правя на прах с машинката.Така  newsm78 не знам как ще го ядеш.Май ще да е голямо изпитание.Да видим другите какво ще кажат.Но мисля ,че можеш и без ленено семе-нали ядеш овесени трици.
New Valia   благодаря.  Сега ще видя този сайт и ще гласувам. smile3525

# 654
...нали ядеш овесени трици.
Ям, но имам проблем с посещението на 00.
А и както не отслабвам...., ще ми се да добавя нещо.

Да попитам още, знам, че за този режим е нормално задържането на тегло, но случвало ли се е на някого да го възстанови, както стана при мен?

# 655
  • Бургас
Здравейте и от мен на отслабващото войнство!Прегръдки и целувки на всички,весело изкарване на "Ягодите"!Представям си какви танци и веселие ще се вихрят там!Съжалявам,че нямах възможност да отида Sad Sad Sad. И аз ще чакам снимките.

И аз да кажа за Бургаската среща - мисля,че няма нужда от организатор,толкова много заведения има,че според мен няма нужда да се запазват места,но ако мислите,че е необходимо мога да отида и да запазя някъде.Давайте предложения,аз скоро ходих в ресторанта на новия Свободен университет/бившата пицария на Лео/,много ми хареса - обстановката,храната,обслужването и цените също са поносими.

Много ми е трудно да ви изчета през седмицата,опитвам да наваксвам,но все още не съм успяла.Иначе да се отчета,след голямото задържане след почивката кантарът вчера помръдна надолу с още 1 кило,но ми предстои МЦ така,че ще видим...

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ! happy bd baloni

Цвети Русимова  , честита годишнина! : Two Hearts МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ !

tuningmania - Добре дошъл и от мен! Не бъди песимист, Дюкан се е доказал - ще успееш и още как, и то по-бързо от нас - метаболизмът ви е по-бърз,затова и резултатите са по-бързи.

Хенриета - лененото семе го смилам на кафемелачката и го прибавям към овесените трици-иначе е много трудно да се дъвче.Не се отказвай - резултат ще имаш,само внимавай какво ядеш,трябва по-често да се храниш и винаги да има протеини - месо,риба,извара.

# 656
До "жозефа" - Щом каза да питам (а аз не смеех) - виж най-долу в поста ми!

До "tzvety roussimova " - Не вярвам да е скоро - иначе с кеф!

До "Sagittarius." - Да ТИ имам и оптимизма Sad Е чак да пестя - няма да ВИ черпя уйски я.. аз съм бедно Момче.. ще ВИ дам по една мазна баничка с боза Simple Smile

До "bermudez" - Ако е само до мотивация.. чакай да ТИ кажа днес какво ми се случи.. сядам с един Познати на кафенце в квартала и ми звънна "GSM"-а.. и идва Сервитьорката и аз понеже си говоря и не мисля какво ще пия, като видях, че всички са поръчали и ТЯ ме гледа мен да кажа какво искам и аз в бързината й казах "Зелена ябълка". Малко след това затворих мобилния телефон и като ми донесе Момичето сока аз се улових как без да се усетя съм си поръчал сок, в който естествено има захар. И познай - поръчах си една минерална вода и не пипнах сока.. Та ако е само до мотивация - значи съм готов картоф Simple Smile А що се отнася до помоща - може да ми помогнете - виж най-долу в мнението ми, с какво! А за тигана - като гледам колко рецепти и различни ястия могат да се правят с комбинация от позволените НИ храни.. направо ми иде да си посегна. Не мога да готвя.. а и нямам печка Sad Направо ВИ завиждам!

До "lenny_pld" - Аз - Рицар? Бях.. в 16 век. И стига с тези гушки - аз съм Женен Мъж (за колата си). А за килограмите - някой ми каза, че като стана 100, ще искам 90.. Ще видим.. И 100 да са - но трябва да взема да ги стегна, макар, че един Познат ми каза, че локум не се стяга Sad Аз отдавна си искам 100.. а в казармата бях 95.. как стигнах до 135 не знам.. всъщност знам - 1 печено пиле, 1 килограм руска салата и 2 литра "Coca Cola" на едно ядене.. така стана работата. И по 1 хамбургер, 2 порции пържени картофи с кетчуп и майонеза и 2 айряна от "Мимас"-а..

До "sanny3" - Добре заварила. Съжалявам, че песимизмът ми се вижда даже и по начина ми на писане в Интернет. Какво да направя, като Мама не ме научи да Лъжа и да играя роли? Надявам се с инат да успея Simple Smile

До "ВСИЧКИ" - Колко кисели млекца (0.1% масленност) мога да хапвам дневно? Какво ще кажете за "Верея", като качество? И още нещо - къде да намеря някакво обезмаслено сирене на "Маджаров"? Онзи ден взех от "Billa"-та в Люлин "Lactea Light", на фирма "Лимекс". Пише, че е направено от обезмаслено прясно мляко. Може ли да ми препоръчате друго, без значение къде в София го има? Не, че това не ми харесва, даже напротив, но не знам дали е достатъчно обезмаслено. Ииии.. последно - колко такова обезмаслено сирене мога да ям на ден?

# 657
  • Бургас
New Valia,и аз току-що гласувах.Утре пак.

Хенриета - може и затова да си възстановила и при мен е проблем,затова ползвам билков чай зърнастец - пия го на два дена.Но преди няколко дена започнах по-нормално,без помощта на чай.Мисля,че след едномесечна употреба на тази смес :овесени трици,ленено семе,пектин,три лъжици к.мляко 0,1,разредено с малко прясно мляко 0,1 + масаж на корема.Успех,ако се пробваш! thumbsup

# 658
Благодаря ви, момичета, продължавам! Heart Eyes

# 659
Тунингмания, хей тук в първия пост е писано всииичко:
VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко (Верея 0,1%, Култура 0,1%, Герма 0,1%), извара (Мерони, Пържевица, дядо Либен и насипна в Пикадили) и сирене Excuisa FitLine 0,2%
В това число до 250 г прясно мляко.
Обезмасленото сирене на нашия пазар е с висока масленост - не става, тцъ. Макар че някои си хапват - въпрос на личен избор.
Хенриета - я си напиши менюто, ама точно, че нещо не е наред май.

Общи условия

Активация на акаунт