Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   1
Отговори
# 135
Преди време на определен час(мисля,че беше 19 и 20 часа) на куестпака се появяваше една торбичка със символ. Но вече пробвам няколко пъти и не я намирам. В мен ли е проблема?
Аз снощи си взех на единия акуант, значи става. Взех я в 20 часа тяхно време (21 часа наше време)  Peace

# 136
Момичета не мога да разбера кой номер съм на опашката  Sadмога да дам ника и паролата ако има съгласна от вас да види ,инъче се пробвам за жабката  трябва ли всеки ден някъде да натискам да потвърждам за играчката.

# 137
Някой знае ли как се печелят тези "Mowak"  newsm78  Като взимаш Questpack ли?
Гледам сега в това новото дето са го пуснали "LaboQuest" , наградите май направо се купуват,но ти трябват освен точки, да имаш и Mowak.

Любопитна,пиши на лични ник и парола  Peace

# 138
Аничкаа, доколкото разбирам 1 Mowak = 10 questpack. Но не съм сигурна пак напълно  Rolling Eyes

# 139
Аничкаа, доколкото разбирам 1 Mowak = 10 questpack. Но не съм сигурна пак напълно  Rolling Eyes

#Crazy  #Crazy  #Crazy
Тези са луди.  ooooh! Както и да е,нямам шанс даже и с един куестпак да беше.  Tired

# 140
Ей,сега от трезор-а ме питаха дали съм доволна от химикалката,която спечелих.Аз обаче още не съм я получила  Thinking Иначе казах че е супер  Mr. Green
Aynur,пак ти благодаря предварително   bouquet

# 141
Aynur,пак ти благодаря предварително   bouquet
Hug

Ей,сега от трезор-а ме питаха дали съм доволна от химикалката,която спечелих.Аз обаче още не съм я получила  Thinking Иначе казах че е супер  Mr. Green
Е, значи не трябвало да бързаш да им отговаряш Peace. Ами представи си че не я получиш  Rolling Eyes и решиш да им пишеш  newsm78
Оф, ще става тя еднааа.... абе като призето ще е ама  Rolling Eyes

Аз пък съм се наредила за тия маркери, вървях толкова бързо, а сега мърдам по 1 през 3 дни. А на химикала по 1 през 4 дни  Whistling

# 142
  • На края на света !
Аз също нищо не съм получила ,а пък дъщеря ми на две от опашките забравила да ги потвърди ,бяхме 2 на жабата и 6 на маркерите  Tired сега започване отначало ooooh!
най  напред сме на костенурката 8  Rolling Eyes

# 143
Чародейка , много гадно  Sick

# 144
  • На края на света !
Ураааааааааааааааа току що получих ,едно малко пакетче ,доста се почудих какво е и отварям ,изненадаа маркери и моливи от трезор ,но момичета леко съм разочарована ,в доста умален размер са ,може да се каже миниатюрни ,но въпреки това съм щастлива ,по късно ще ги покажа  Peace

# 145
Бравооооо  Hug
Честито, ти си първата, която спечели подарък  Wink
Ще чакам с нетърпение да покажеш  Peace

# 146
  • Бургас
Чародейка,честито и от мен! Значи да не се отказвам от раницата все пак.

# 147
  • На края на света !
момичета благодаря   bouquet
не се отказвайте от нищо ,явно хората са серйозни ,да ви призная и на мен ми минаваше през акъла вече да се откажа ,изчаквах още  малко ,и е имало защо да чакам ,малко е е яд за двете опашки ама нищо  Simple Smile
а ето и подаръка  Mr. Green

# 148
Тези моливи ги няма вече май, а  newsm78
Наистина маркерите изглеждат доста миниатюрни, но няма отказване  Naughty  Mr. Green. Аз вече два дни стана седя на първо място на тях  Whistling

# 149
Има един блутот ли хенсфри ли (незнам дали така се пише Embarassed) за моторола. Знаете ли дали е само за моторола  Thinking или става и за други телефони  Simple Smile. Я, който знае да каже какво е точно  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт