Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   1
Отговори
# 270
  • plovdiv
БЛАГОДАРЯ.Аз взех да си мисля,че нещо не мога да ги видя.

# 271
Макар и нерегистриран прочетох темата. Явно има доста играещи в този форум. За доста неща се светнах от тук, за което благодаря Simple Smile
Май минус е само чакането по опашките, но няма какво да се прави. Между другото аз играя на още един френски сайт, на който няма опашки, но и хубавите наградки са по-сложни за спечелване... ако има желаещи могат да погледнат на http://www.toilokdo.com ( http://www.toilokdo.com/inscription.php?parrain=ronim - за ако решите да използвате моят линк).
Още 1 път мерси, че така добре сте описали къде и как се прави на този сайт и весели празници!

# 272
  • На края на света !
В www.toilokdo.com имам 3  регистрации от около година ,но там са доста скъпички подаръците ,а точките се трупат  много бавно , Tired аи не съм сигурна дали подаръците идват със сигурност в БГ Peace

# 273
Привет има ли някой, който може да ми потвърждава опашките на 30 и 31.12? Благодаря предварително и пожелавам весело посрещане на Новата година на всички Simple Smile

# 274
  • E-CLM & CH-VD
Голямо чакане с този 3 куест  Close, на първия билет 2 пъти май имах некачествен мрамор, сега на втория билет пак 2 пъти ми даде некачествен, и на всичкото отгоре искат 2х122 тона, а на ден имаш по 30 само от полагащите се билети, а ако купиш куестпак, максимум до 100 тона, повече не ти дава. На всичкото отгоре, на 25 декември имаха оферта, за един активиран куестпак ти подаряват един безплатно. Е, аз имах един неактивиран, но не ми дадоха безплатния, сега съм пуснала питане във форума, и да видим какво ще ми кажат.  Crossing Arms

# 275
  • в реалността
Здравейте момичета и момчета, за Много години на всички здраве и късмет.Помагайте отворих втората врата и съм на първата игра , май за мрамор която е .Първо не разбрах каква машина вавилонска ви дава куестпак на мен нищо не ми даде и как да го събирам този мрамор.Благодаря

# 276
  • E-CLM & CH-VD
Нали събра луковиците, то без тях нямаше да те пусне?
А машината е на страницата където са куестовете, най-отдолу пуше Les objets sacrés и трябва да имаш 2 неща. Едното прилича на яйце малко, то е машината. Като кликнеш на него, ти се отваря на прозорец и е само тя, и се подреждат луковиците, натискаше се някъде едно червено копче май беше, и ти казва че машината е активирана. Пробвай, то само на едно място ти дава да кликнеш, няма как да объркаш. И като я активираш, ти казва, че наградата ти е един куест пак.
А мрамора за 1 билет на 3 ниво трябва да играеш на билетчето с влакчето, за всяко триене ти дава по 10 кг мрамор, като станат 130 ли беше, забравих, ти дава да изтриеш билетчето. Мрамора може или да е хубав, или напукан. Ако е напукан, почваш отново да събираш мрамор.

# 277
  • в реалността
Да обаче мен вече ме е пуснало на третите игри и като отида долу на това имам някакви нови вече неща, луковиците и стрелите са изчезнали,мога ли да се върна отново там,за да активирам машината и кое е влакчето за триене как се казва играта,аз знам само онова влакче с релсите

# 278
  • E-CLM & CH-VD
Нищо че си на третите игри, под тях имаш този прозорец, за който ти казах, и там е яйцето, както и нещо жълто, така че няма проблем, че си на 3 ниво. А влакчето е играта най-долу вдясно, за триене, 2 вагончета са, mine d´or се казва.

# 279
  • в реалността
Благодаря ти, намерих го и ми даде куест пака.Сега съм на първата игра от третата част имам 120 тона как да взема още два,за да ми даде да търкам.Само от играта с влакчетата ли се събира мрамор.Благодаря Hug

# 280
Здравейте!
Искам да попитам има една секция LES CONQUETES и там има мисии.Има 5 игри, които ги отворих като ми се падаха самите предмети в игрите и после си ги отворих.Сега остана последната 6-та и има едно нещо като кука дето ми трябва ама от 2 седмици не ми се пада в игрите, тя е точно преди отваряването на вратата.

По друт начин може ли да се намери...

# 281
  • E-CLM & CH-VD
Мисля, че не може. Всичко си има само един начин, по който да стане.  Thinking

# 282
Момичета какво става с този tresorquest редя се 2-ти вече на опашката и след извесно време ме изхвърлят що така се получава ,тоз tresorquest май вече взе да ме съмнява и ще спра да играя на мен ми писна вече да почвам от 200 място да стигам до  150 -то и да ме изхвърлят от опашката #Cussing out

# 283
fanaa-bisa , а потвърждаваш ли си ги всеки ден?

# 284
  • На края на света !
а пък аз да се оплача костенурката въобще не пристигна  #Cussing out сега съм 11 на химикалчета и 17 на жабката ,ще почакам за тях и ако и те не пристигнат се отказвам ,няма смисъл ,опашките вървят едва, едва и накрая и подаръка като не дойде  Close

Общи условия

Активация на акаунт