Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   1
Отговори
# 330
Абе мамчета  Peace, явно не съм разбрал точно .. досега за 1-вия тикет за куеста до 3-тия играх на платените игри, защото така разбрах, че трябва да се прави  Whistling .. явно не е така защото днес ми даде парчето пъзел без да играя на платените, а ми го даде от дневните безплатни тикети.  newsm78
Да, така е. Предметите, които трябва да събираш ги дава в безплатните игри  Peace
Аз вече съм на втория етап "Babylon", на първата игричка. Вече 3-4 дена търся някаква карта за да изиграя първата игричка, и все не ми се пада  Confused
Aynur, много тъпо  Sad

# 331
Аз почти вече не играя на трезоркуест 3-ти без причина ме изхвърлят от опашката.Играя и на призе такива проблеми там не съм имала за 2м 6 играчки спечелих.

# 332
Абе мамчета  Peace, явно не съм разбрал точно .. досега за 1-вия тикет за куеста до 3-тия играх на платените игри, защото така разбрах, че трябва да се прави  Whistling .. явно не е така защото днес ми даде парчето пъзел без да играя на платените, а ми го даде от дневните безплатни тикети.  newsm78
Да, така е. Предметите, които трябва да събираш ги дава в безплатните игри  Peace
Аз вече съм на втория етап "Babylon", на първата игричка. Вече 3-4 дена търся някаква карта за да изиграя първата игричка, и все не ми се пада  Confused
Aynur, много тъпо  Sad

Ахам, мерси ! 0,50 PiWiz отидоха на вятъра, но нищо, не са кой знае колко.  Simple Smile .. аз на главната рег чакам предмета за 6-ти тикет, а на втората рег съм на 4-ти тикет и вече за втори ден не ми дава втория ключ, а ми се появява само онази мумия.  #2gunfire Дано утре да се появи и другия ключ, че да премина към факлата, 5-тия тикет.  Peace

А имам и още един въпрос .. начините за печелене на подаръци, кое какво беше?  newsm78 Защото още не съм се пробвал, искам да събера повечко PiWiz. Мерси предварително!  Peace

# 333
File d'attente е опашката,нареждаш се за нещо и потвърждаваш всеки ден, докато ти дойде реда. Boutiquest е магазина,нареждаш се за нещо и ако имаш късмет да те изтеглят сред всички, които са се наредили-печелиш,ако не ти връщат точките на другия ден и ако решиш пак се пробваш. Аз от тоя магазин още не съм печелила и мисля, че надали ще спечеля.  Crazy

# 334
File d'attente е опашката,нареждаш се за нещо и потвърждаваш всеки ден, докато ти дойде реда. Boutiquest е магазина,нареждаш се за нещо и ако имаш късмет да те изтеглят сред всички, които са се наредили-печелиш,ако не ти връщат точките на другия ден и ако решиш пак се пробваш. Аз от тоя магазин още не съм печелила и мисля, че надали ще спечеля.  Crazy

Ахам, мерси .. на опашката къде другаде, то в Трезора няма подарък, който да се дава повече от 1 път май ..  Peace

# 335
Къде са тея звезди ее Crossing Arms .. търсих в Plan mysterieux, търсих в Gaind, разлиствах до 15-та страница и не ги намирам ..  Sad

# 336
Като натиснеш на Gains някъде горе се падаше, огледай си хубаво екрана, ще я видиш. Другата звезда от Plan mysterieux май така и не можах да я открия, но вратата за втория етап на куеста все пак ми се отвори и без тази звезда. Пробвай да отвориш вратата, нищо че нямаш една звезда  Peace

# 337
Еми ето скреен, че нямам звезда по - горе .. щракнал съм на Gains, но не намирам, ако я видите ми я покажете.

# 338
На картинката с костенурката е ,първата картинка.

# 339
На картинката с костенурката е ,първата картинка.

О боже мой, ще ми изкара очите.  Laughing  Grinning Мерси halapela !  Peace

Уфф сега пък немога да намеря къде беше това Plan mysterieux.  Whistling Вчера го намерих, днес немога.  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 21:03 от Heroo

# 340
И аз първия път не можах да я видя,добре че момичетата тук ми помогнаха  Peace .

# 341
Намерих го Plan mysterieux, ама не намирам звездата в страниците.  Tired Вие на коя страница я намерихте и къде точно на страницата ?  newsm78 Мерси предварително!  Peace

# 342
От дневните безплатни тикети ми даде втората звезда, но тая врата как да я отворя?  newsm78 Щракам на нея .. неиска  #Cussing out .. ПОМОЩ !  Rolling Eyes

# 343
Трябва да сложиш звездите на местата им. На самата врата.

# 344
Трябва да сложиш звездите на местата им. На самата врата.

Да това го разбрах, но проблема ми е бил, че е трябвало да размена местата на звездите, а аз дясната я слагах от дясна страна, а лявата от лява страна.  Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт