Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
АЗ ДА ПИТАМ ТУК КАК ТИ СЕ ВДИГА РАНГА - САМО ОТ ЛОГВАНЕТО И ИГРАЕНЕТО ИЛИ ТРЯБВА И ДРУГО ДА ПРАВЯ?

# 91
Ами не,има и други неща,които можем да правим,от които логването и играенето са на последно място по значение.  Confused Ето това намерих:

"There are several criteria that will make/evolve your rank, the next criteria's are ranked by most important (1) to least important.

1. each finished quest
2. each finished conquest
3. each secret discovered
4. each validated Questpack
5. each click on the different banners
6. each winning of the ULTRA jackpot
7. each winning of the jackpot game
8. each day spend by a sponsoree on the site
9. each day spend by you on the site"

Тоест всеки завършен куест,всяка открита тайна,всеки активиран куестпак,кликането на различни банери(които нещо не мога да открия  newsm78 ), всеки спечелен джакпот или ултра джакпот от игрите, и на последно място всеки изкаран ден в сайта от теб и спонсора ти.  Crazy

# 92
  • На края на света !
момичета забелязали ли сте ,че в трезор  опашките вървят едва ,едва  Tired

# 93
Абе,по принцип да,ама пък поне има по 100-200 човека.В призето някакси като видя опашка от 1000 и нагоре човека и се отчайвам.Направи ми впечатление обаче,че до към 20-30 място се движех малко по-бързо на опашката.Поне с едно място напред за ден.А сега вече като наближих и почнах да мърдам с едно място напред през 2-3 дена  Tired Сега съм на 6 място за химикала,обаче сигурно чак след 2-3 седмици ще го спечеля  Confused

# 94
И моя ранг го вдигнали  Shocked

# 95
Така е да, до 30 място и аз се движих долу горе по 1 на ден, но вече доста бавно става. Браво на теб Аничкаа че си слязла на шесто място  Laughing
Банерите, нещо и аз не мога да ги открия  newsm78. Играя си само на игрите от време на време и това е. Даже и за тях нямам много време от хойкане  Mr. Green

# 96
  • На края на света !
 в прайз за една играчка започнах от 633 място а в трезор от 50 за жабата ,сега в прайз съм 23 за играчката ,а в трезора за жабата съм 18 и то четвърти ден ,карам  дъщерями да ги записва  и направо се отчайвам с  опашките от трезор  ooooh!

# 97
Аничкаа, мерси за 1,00 PZ който ми даде   bouquet  bouquet  bouquet
До колкото разбирам си направила 20.00 PZ и ти е отпуснало на теб 1,00 PZ и на мен  Laughing

# 98
Пак заповядай  Hug
Обаче доколкото разбрах отпуска само на реферала точки,съответно когато спонсора му направи 20 PZ-отпуска 1 PZ ,когато направи 40 PZ отпуска на реферала 2 PZ ,когато направи 100 PZ -съответно 5 PZ за реферала.  Peace
И аз съм получила 2 PZ явно от двата ми подакаунта,но те не са получили нищо,стоят си на 20 PZ.  Crazy

# 99
А, значи получих само аз така ли  newsm78, ти не получи  Crazy
Е мерси тогава  Hug. Аз пък от кога гледам да стигна до 20.00 PZ, че да ми даде още 1.00 PZ  Crazy. Много искам нали  Mr. Green

# 100
  • Плевен
А как се потвърждават тук опашките? Че аз мислех, че ще ми излезе някакво съобщение, но нямам нищо?

# 101
А как се потвърждават тук опашките? Че аз мислех, че ще ми излезе някакво съобщение, но нямам нищо?

Като се наредиш на опашката,отиваш на "Cadeaux" и там под опашката ще видиш един зелен надпис,пише нещо си "valider",кликаш върху него и си потвърдила.След това ще ти стане сив надписа и ще пише "Pas de file en attente"  Hug

# 102
Превъртях новата игра.Даде ми 0,10 PZ бонус.От 10 нива е  Peace

# 103
Браво  Hug Heart Eyes

# 104
Еййй,най-сетне спечелих тази пуста химикалка  Mr. Green Пита ме за адреса,потвърдих го,сега остава да видим кога и дали изобщо ще пристигне  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт