Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   1
Отговори
# 45
Браво на теб  Hug
аз само до 10 съм стигала и там паднах  Embarassed,мислех че то е последното  ooooh!
Ами то и аз си мислех че е последното и се радвах че съм свършила играта Mr. Green, но като видях че не ме връща на първо, а ме праща на 11 ниво  Mr. Green ...

# 46
АйдИтИ и аз тук...
Ето ми го въпроса от темата за прайзито:
Един въпрос към знаещите френски. Къде трябва да вляза на Тресоркуеста, че да ми пратят отговора на тайния въпрос, че леко го забравих...
Та да си кажа- Аничка, не е от там сменянето... Пак ми се "звери" нещо с червени надписи... Явно трябва да им пиша писмо ....
Намерих го...
Добре, че уиндоуса ми помни какво съм писала в тези полета....
Като натиснах стрелка надолу, ми излезе един съвсем глупав отговор... Явно него съм дала... Ама кухата лейка си е куха лейка...

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 09:05 от ВерчИтУ

# 47
здравеите и от мен аз играя от 2месеца и сега съм се наредила на опашка за 1 жаба но мн. бавно върви

# 48
Момичета, на най-новия ми акуант, който е на 25 дни се наредих на опашка за тия маркери. Вчера трябваше да потвърдя опашката си за пръв път, но отивам, това дето пише validees не ми е зелено и не ми дава да го натисна, но пък не ме и махат от опашката, слизам си полека лека надолу. Днес същата работа. Има ли някой такъв случай? Един вид, ми потвърждават опашката автоматично.

# 49
Нямам представа.Не ми се е случвало  Thinking Гледам обаче, че и на опашката на различните подаръци пише различни дати- 16,18,20 и т.н. Да не би някои да не се потвърждават всеки ден, а през ден,през два  newsm78 От друга страна пък щом слизаш надолу по опашката.....Или някой се е отказал, или.....незнам  Thinking
Аз на акаунта, на който съм наредена за маркера,съм се наредила и за химикалката.Тя си се потвърждава всеки ден и не мога да сравня, дали и при мен щеше да е така   33uu
То от една страна хубаво ти потвърждават автоматично,ама да не стане утре да ти кажат, че не си потвърдила и да те изхвърлят  Crazy

# 50
Знаете ли какво забелязвам  newsm78
Наистина ми се потвърждава опашката автоматично, всеки ден. Дето има в дясно TOUCH + , едни стълбички ми се появяват и имам едно число, което ми показва явно колко дни ми остават, защото все намаляват. Явно ползвам някаква промоция  Mr. Green. Има ли някой, който е с акуант по-малко от месец и да се е наредил на опашка за нещо? Струва ми се че имаме един месец промоция, после трябва да си заредиш 3 QuestPack и може пак да продължат да ти потвърждават опашката.

# 51
  • На края на света !
aynur а как си зареждаш толкова куест пака  newsm78
аз да ви кажа ,нали сега се научих да се редя на опашките  Embarassedсе наредих за един куп глупости ,за 2 чифта маркери ,един химикал ,една жаба ,една костенурка и един вентилатор ,и аз незнам защо са ми ама ей така да съм на опашките  Joy

# 52
Хъм, нещо не е наред, дава ми че миналия месец съм активирала 3 QuestPack  newsm78 , а аз не съм, незнам как е станало. Може ли да съм ги спечелила по някакъв начин? Затова съм с такава привилегия. Дава ми да играя и на една друга допълнителна игра  Mr. Green. Абе изобщо съм на кяр, ама ми остава само още 9 дни  Mr. Green. Да бях се усетила поне по-рано  Mr. Green

# 53
Чародейка, нямам представа как съм си активирала 3 куест пака  Mr. Green

# 54
Искам и ааааззз.....  Sad Sad Sad
Само това с опашките ли ти е привилегията,и допълнителната игра?Нещо друго да забелязваш-повече точки,по-бързо повишаване на ранга,парички някакви(онова там под акаунта ти дето пише "Mowak")  Thinking В призето доста повече привилегии имат тези, които са в призе клуба.А това май е нещо подобно  newsm78 Само че по-скромничко го раздават явно и е само срещу 3 куестпака.

# 55
Искам и ааааззз.....  Sad Sad Sad
Само това с опашките ли ти е привилегията,и допълнителната игра?Нещо друго да забелязваш-повече точки,по-бързо повишаване на ранга,парички някакви(онова там под акаунта ти дето пише "Mowak")  Thinking В призето доста повече привилегии имат тези, които са в призе клуба.А това май е нещо подобно  newsm78 Само че по-скромничко го раздават явно и е само срещу 3 куестпака.
И още една игра, че и на нея ми даде да играя 100 пъти, но нито ми даде някакви точки, нито нищо, незнам каква беше, явно за някакви награди ли, томбола ли... Нищо не спечелих .
Влез да видиш ако искаш Wink. Там съм emito. Паролата ми я знаеш  Wink. Ако искаш влез утре  сутрин, защото днес само ще видиш отворена вратата и нищо друго, но не ти пречи да влезеш и днес и утре Wink.
Само ми пиши после, че да вляза и аз да си ги изиграя, до тогава няма да бутам нищо, за да видиш какво е  Laughing

# 56
Видях  Wink Играй  Wink
Благородно ти завиждам  Hug Най вече на ранга.Аз нямам такъв ранг даже на най-стария си акаунт  Cry
Ще взема и аз да си направя още един акаунт довечера - и без това съм се минала само с 3  Mr. Green Току виж и аз ударя някоя промоция  Crazy

# 57
Прави, прави и хич да не ти пука  Mr. Green
Аз имам 5 в момента  Peace. Като хванат, хванат  Joy
Пожелавам ти да удариш и ти прИмоцията  Mr. Green

# 58
  • Плевен
Здравейте и от мен и тук- От скоро се регистрирах, но моля ви, кажете ми само на тези 12 те игри безплатните ли играете. Другите неща не мога да разбера за какво са, но май на никоя от другите игри не може да се играе. Има ли някакви мисии, нещо за допълнителни бонуси?

# 59
Да,само тези 12 игрички може да играем за сега.Още две ще се отворят съответно на ранг "transmutation" и "or"-ама това няма да е скоро,много бавно се покачва ранга.За мисии незнам.За бонуси-за сега само един знаем-"В 18ч,19ч или 20ч отивате на Questpack и ще видите една торбичка за злато.Кликате върху нея.Ще ви даде 0,05 Piwiz и един елемент ще се запълни в Les secrets bonus " Само незнам тези часове 18,19 и 20ч по наше време ли е или по тяхно  newsm78 Аз съм пробвала в 19ч по наше време и стана.

Общи условия

Активация на акаунт