Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   1
Отговори
# 60
Привет и от мен!
И аз се регистрирах!  Joy
Дове4ера мисля да пробвам с Куестпака. Но имам въпрос4е?
Les secrets bonus   - къде да го търся това?  Embarassed
Dalles Mysterieuses - каква е идеята тук?

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 14:58 от pepeliashka

# 61
Les secrets bonus    ,точно над игрите в ляво има едно правоъгълниче, les conquetes пише.Ей там цъкаш и ще ти отвори...  newsm78 много неща.Има там някакви игрички,повечето са заключени,на мен само на първата ми дава да играя,ама взема по 0,01 Pz.По надолу има една врата,има някаква карта май е,има разни празни фигурки.Тези неща явно са за различните мисии,не им разбирам.И там най-долу в дясно са тези фигурки от Les secrets bonus.Като вземеш торбичката със златото,едната от фигурките там ще ти се запълни.Не знам за какво ти е,ама....   33uu Поне 0,05 Pz дава  Mr. Green
Dalles Mysterieuses ,всеки ден можеш да отваряш по три прозорчета.Има три прозорчета, зад които има някакви купи или чаши бяха,не помня точно.Другите прозорчета са празни.Целта е да отвориш тези три прозорчета с чашите възможно най-бързо.Тогава ще ти даде най-много точки,например ако ги отвориш още на първия ден-което на мен никога не ми се е случвало и надали ще ми се случи,голям късмет трябва.И така,за колкото по-малко дни успееш да ги отвориш,толкова повече точки ще ти даде.

# 62
pepeliashka, за това с куестпака в 18,19 и 20ч,мисля че имаше условие да имаш 13 дена откакто си се регистрирала.  Thinking Ако скоро си се регистрирала може и да не стане.Пробвай все пак.Ако не,след две седмици пак  Wink

# 63
  • На края на света !
момичета да ви се оплача ,на жабата от 3 дни съм си все 45  Cry някой има ли представа защо  newsm78 и въобще някой получавал ли е подарък от там  Thinking

# 64
Ми незнам.  Thinking Ама гледам, че и на опашките пише различни дати на различните подаръци-незнам какво значат тези дати.Да не би някои подаръци да не ги дават всеки ден,а през ден,два  newsm78
На мен ми остават още около 20 дена да спечеля химикалката.Да видим после дали ще я получа  Crazy
Гледам,че са пуснали пак раничката.Много и бях навита.Сега ще се наредя  Grinning Ама едни цветове ги измислят...  ooooh!

# 65
  • На края на света !
ооо и аз бях кандидат за раничката ,ама сега съм профукала всичко до стотинка  Mr. Greenи сигурно докато събера за нея ще е свършила ,освен да се откажа от нещо  newsm78ще видим Rolling Eyes

# 66
Отказвай се  Mr. Green Мисля,че веднага ти връща точките.Аз ако можех щях да се откажа,ама съм все в магазина и ще трябва да чакам до утре.Пък гледам , че сега все още има малко хора, които са се наредили.Искаше ми се да използвам момента.До утре кой знае колко ще са.....  ooooh!

# 67
На мен ми остават още около 20 дена да спечеля химикалката.Да видим после дали ще я получа  Crazy
Тъкмо се канех да те питам до къде си стигнала с опашките Laughing, ти нали си първа от всички ни на опашката  Wink

Гледам,че са пуснали пак раничката.Много и бях навита.Сега ще се наредя  Grinning Ама едни цветове ги измислят...  ooooh!
Аз нямам за раничката, а не искам да се отказвам от опашките Rolling Eyes. Не играх много, а трябваше  Mr. Green. Нищо, като събера  Grinning А иначе е готина  Peace

# 68
Много е готина,ама що такива цветове ги измислят-предния път оранжева,сега пък зелена  Crazy  ooooh!
Аз съм участвала в магазина за USB и то ще се тегли чак на 27.07.Чак тогава ще ми освободят точките,а дотогава кой знае колко народ ще се е наредил за раничката.Вчера като я видях бяха 44 човека,сега вече са 106.А до 27.07.....  ooooh! Толкова ме е яд  Tired

# 69
Аничкаа, на магазина ако се нареждам, се нареждам винаги последния ден или предпоследния  Wink. Така по-малко губиш. Пък и от магазина се печели по-рядко. Имаш по-малък шанс да спечелиш  Rolling Eyes

# 70
  • Сливен
Здравейте момичета,играя от 20 дена(с 3 акаунта).Реших да пробвам да играя в   Les secrets bonus    -значи резултата е следният:започва се поред да се играе от първата игра за 0.01пз,играе се определен брои пъти,не съм ги броила колко,но на всички игри е докато се отвори зелена точка,за да минеш на следващата игра за 0,02 и т.нат.така ги изиграваш поред всичките до 0,50.Не забелязах да ми даде точки на нито едно,освен че ми взе около 5,10-5-20 за да мина всички нива.отвори ми се един единствен елемент,някаква карта,сметката ми е почти на нула и съм наредена в някаква листа с други които са го минали това ниво.явно трябва да имам още пз.за да играя по нататък.това е от мен .ако някой знае как е нататък да свирка

# 71
Здравейте момичета,играя от 20 дена(с 3 акаунта).Реших да пробвам да играя в   Les secrets bonus    -значи резултата е следният:започва се поред да се играе от първата игра за 0.01пз,играе се определен брои пъти,не съм ги броила колко,но на всички игри е докато се отвори зелена точка,за да минеш на следващата игра за 0,02 и т.нат.така ги изиграваш поред всичките до 0,50.Не забелязах да ми даде точки на нито едно,освен че ми взе около 5,10-5-20 за да мина всички нива.отвори ми се един единствен елемент,някаква карта,сметката ми е почти на нула и съм наредена в някаква листа с други които са го минали това ниво.явно трябва да имам още пз.за да играя по нататък.това е от мен .ако някой знае как е нататък да свирка
И аз точно до там стигнах... И сега седя и нищо.

# 72
Момичета, днес е 1 число от месеца. Имам съобщение, че имам бонус игри, къде да ги открия  newsm78, цъках, цъках на различни места, не можах да ги открия  Embarassed

# 73
Горе до ника ти имаш две лентички, които се запълват едната е за ранга ти, а на другата като цъкнеш ти излиза таблицата на месеца и в нея са маркирани дните в които си влизала, най отдолу ти пише какъв бонус имаш и можеш да си избереш на коя от игрите колко искаш да изиграеш

# 74
Горе до ника ти имаш две лентички, които се запълват едната е за ранга ти, а на другата като цъкнеш ти излиза таблицата на месеца и в нея са маркирани дните в които си влизала, най отдолу ти пише какъв бонус имаш и можеш да си избереш на коя от игрите колко искаш да изиграеш
Мерси   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт