Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   1
Отговори
# 300
Да, ама при мен буквите не потъват, защото отгоре им, върху тях е папируса. Трябва първо него да разкарам. Под папирус пише "Chasse a l'objet". Предполагам, че значи - избери,намери обекта- нещо такова. Ти откъде го взе този папирус? Явно той ми трябва на мен за да ми се отключи нацяло играта  Thinking

# 301
Да, ама при мен буквите не потъват, защото отгоре им, върху тях е папируса. Трябва първо него да разкарам. Под папирус пише "Chasse a l'objet". Предполагам, че значи - избери,намери обекта- нещо такова. Ти откъде го взе този папирус? Явно той ми трябва на мен за да ми се отключи нацяло играта  Thinking

За съжаление, нямам никаква представа Shocked

# 302
Ми може би е от първата игра, ама аз нея я отворих преди 4-5 месеца още, веднъж само играх, ама тогава май взимаше точки за това и се отказах. И оня ден вече я играх пак, само един опит ми даде обаче, а на теб чета че ти е дало 5 пъти да играеш на нея. И явно ти е дало два предмета, а аз си имам само жезъла от преди.  Tired

# 303
Хей, аз напредвам. Grinning

В единият акаунт най- накрая ми даде последната стрела и сега събирам бетон Grinning
Вес твоите напътствия ми бяха много полезни, нищо, че куестовете са леко променени.  love001

Във вторият акаунт чаках последната звезда в игрите, пък тя си била в Gains ooooh!  Доста време я чакам ,ли чакам...накрая взех че позачетох форума, и още в първият пост се светнах ooooh! Ама някой трябва да се сети да погледне smile3555

За тези които започвате първият куест, мога да помогна от 4 игра Peace
Значи:
 4. Търси се част от един фараон. newsm78 Дава го играта Cash de Glace
 5. Факла. Дава я играта Vue du ciel
 6. Кука.  В играта Sol fertile
 7. Звезди. Първата звезда я дава играта Cash de Glace, втората се намира в Gains, горе скрита между картинките.

С помоща на звездите се отваря вратата и минаватв във вторият куест.

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 18:04 от tony_t

# 304
Ми може би е от първата игра, ама аз нея я отворих преди 4-5 месеца още, веднъж само играх, ама тогава май взимаше точки за това и се отказах. И оня ден вече я играх пак, само един опит ми даде обаче, а на теб чета че ти е дало 5 пъти да играеш на нея. И явно ти е дало два предмета, а аз си имам само жезъла от преди.  Tired
Сега съм на 4та. Всички предмети досега явно се дават като играеш на игрите, като разцъкам за деня иг.рите, и после ми дава,ч е съм открила предмета. Само за бомбата си спомням, че беше  играта ni chaod, ni froid. Като намериш папируса, после трябва да цъкнеш съответните букви, но точката замества някоя буква и трябва да я уцелиш.  На третата трябва едни скали да взривип с бомбата и да ги навреш в дупка като се дръпне една ръчка.

# 305
lullaby, мерси много  Hug
Аз го намерих папируса в една игра. От два дена вече налучквам комбинацията. IS-то го разбрах, сега се мъча да налучкам буквата, която замества точката. Утре ще пробвам пак 5 пъти, дано я уцеля  Wink

# 306
Аз мислех, че са различни комбинации. ISIS  е комбинацията, а втората е SETH, aко не се лъжа. Успех Peace

# 307
Мерси много  Hug Утре ще ги пробвам  Party

# 308
Спечелихме втората награда  Simple Smile
В непуснато положение

В пуснато положение

# 309
Aynur, честито. Много е хубаво вентилаторчето  Wink
Аз минах втората игра, с помощта на Lullaby  Simple Smile Сега играя за бомбата, дано ми се падне скоро  Tired

# 310
  • На края на света !
aynur  честито   bouquet
и при нас вече забравената костенурка дойде ,по късно ще я снимам да я видите ,този път подаръка се бави около 2 месеца ,каква ли е причината newsm78

# 311
  • в реалността
Здравейте на всички, някой ако може и знае ще ми помогне ли.Минах първия бетон и сега съм на втората игра там какво и къде би трябвало да търся.Мерси

# 312
Да ви пита, след като минах първият куест (този, който се слагат двете звезди на вратата) - трубва ли да получа някакъв бонус след минаването му или не.

# 313
Reni, Вес писа по въпроса, ето тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310604.msg9609765#msg9609765

предполагам , че лесно ще разбереш коя игра ти ги дава. Но се настрой за дълго чакане, във форума се оплакват, че по 7,8 пъти събират материала и все  им е "некачествена отливката" Rolling Eyes
Аз събирам за трети пореден път бетон и ми е напукан...дано следващият да е наред Rolling Eyes

Лемончо, дава ти куестпак като направиш La conquête de Babylone  Peace Дотогава няма Peace

# 314
Момичета, някоя да е активирала досега Touch+ ? Дава ли повече игри ? newsm78 
Хубаво пише в офертата по 3 игри, но еднократно или ежедневно? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт