Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   1
Отговори
# 255
Вес, помагай, моля те...
Май има промени. Каква е тази карта?  Praynig

# 256
  • E-CLM & CH-VD
Тони, сори, сега виждам поста ти.

Значи:
Най-учудващия град е пред теб!
Но внимание Вавилон има архитектура на лабиринт.
Значи ще ти трябва карта, за да не се загубиш във Вавилон.

Има ли елемент който би могъл да ни помогне в голямата книга за легендата Трезоркуест?
....тази страница понапомня точно за предмета Картата на Вавилон
която ще бъде полезна за твоят куест.

"Едно малко цвете ще те възнагради".

Това е превода. Ти започваш куеста ли?  newsm78

# 257
  • E-CLM & CH-VD
Как се трие акаунт в Tresor-a?

Отиваш на Mon compte, то е над пещерата с паричките ти - после вляво, където има един лист хартия и до него пише mes préférences - там има 7 опции, най-долната е te désinscrire. Това е отписването. Не знам дали иска нещо, като го натиснеш, не посмях да пробвам, че съм на опашка  Laughing, но вероятно като в прайзи, ще те попита дали си сигурна, трябва да отговориш да.

# 258
Тони, сори, сега виждам поста ти.

Значи:
Най-учудващия град е пред теб!
Но внимание Вавилон има архитектура на лабиринт.
Значи ще ти трябва карта, за да не се загубиш във Вавилон.

Има ли елемент който би могъл да ни помогне в голямата книга за легендата Трезоркуест?
....тази страница понапомня точно за предмета Картата на Вавилон
която ще бъде полезна за твоят куест.

"Едно малко цвете ще те възнагради".

Това е превода. Ти започваш куеста ли?  newsm78

Вес, отворих първата врата и сега съм на втората, и ми се показва на първата игра една мигаща карта...може би трябва да я търся из страницата, но за сега не разгадах къде е. Май ще се наложи да погледнеш Embarassed
Този надпис се показва в помощ на тази игра с мигащата карта.

# 259
  • E-CLM & CH-VD
Променили са малко играта, преди нямаше такава карта. Доколкото разбрах, е в играта със съкровището, което е на един клон, а в дъното се вижда планина.

# 260
  • Бургас
Вес,благодаря ти! Отново Laughing. За да изтриеш акаунт ти иска парола и отговор на тайния въпрос.

# 261
  • E-CLM & CH-VD
Бясна съм  Close Close Close Снощи, в 11.50 проверявам, опашките потвърдени. В 12.00 ми връща парите, и ми казва, че не съм потвърдила опашката за тази пуста раница  Crossing Arms Twisted Evil И естествено, в списъка за потвърдените дни, вчерашния ден не ми излиза.  smile3515 newsm11

# 262
Ей, Вес , стига бе  Sad Какви са тия работи.Много зачестиха вече.Мизерници  #Cussing out
Защо не им пишеш едно писмо  Thinking Може да те върнат.
Абе момичета, под игрите има едно "La roue magique" с USB и пише "Jouer".Какво е това-някакви билети ли са,лотария ли?Мога ли аз да играя за него?Ще ми вземат ли някакви точки  newsm78   Rolling Eyes

# 263
  • E-CLM & CH-VD
Аничка, мислех да им пиша, ама като нямам доказателство? Хубаво си мислех аз да си правя всяка вечер снимка на екрана, и да си ги пазя, ама на.. сега се чудя дали пак да се нареждам, все стигам до 180 място и ми бият шута.  Crossing Arms

А за магическото колело, то е като си купиш куест пак, и тогава избираш дали да ти даде игри, по 20 мисля че беше, или едно завъртане на магическото колело.

# 264
Аха, не е за мен това  Mr. Green Мерси   bouquet

# 265
Някой до сега получавал ли е подарък в сайта, защото неразбрах дали някога някой е спечелил!Наредих се на опашка днес за класьора на CD-та и си харесах в томболата са сложили за 39,90 MP3/MP4 плеар.Да знам дали да играя!Ако някой е получил подарък нека каже тук.Следя темата!Ако някой искам да се регистрира под мен пиша се Nadenceto1 . Моля ако е възможно да ме поставите на първа страница в увода!

Благодаря предварително!

# 266
Аз спечелих три неща, но съм получила само едното - портфейла. Другите няма и да ги получа,предполагам са ги откраднали от бг-пощата.  Peace

# 267
  • На края на света !
Аз също получих един подарък  през септември ,в момента чакам друг  Peace

# 268
  • plovdiv
Момичета помагайте,нещо не мога да се ориентирам кое къде да търся и какво представляват тези стрелички и луковици.От една седмица играя за една котвичка и все не ми се появява

# 269
  • E-CLM & CH-VD
Стреличките и луковиците са във втория куест - Вавилон. Първия е Гиза, третия е Родос, следват Александрия, Артемис, Мавзолея, Зевс и 8 чудо.

Всеки куест е с 8 поднива, като от 1 до 6 са билетчета, 7 е инвентар, а 8 е врата.

Аз съм вече на третия куест, Родос, и след 2 седмици чакане, успях да мина 1 билетче. 3 пъти събирах по 138 тона мрамор, за да излея основата, и все ми казваше накрая, че мрамора е напукан, и хайде отначало.  Twisted Evil Трябва 2 пъти да се направи. Сега съм на 2 билетче, там трябва да събера 122 тона калай и 122 тона мед, за да направя краката на някаква статуя. Пробвам за първи път, кой знае колко пъти пак ще ми каже, че са некачествени  Crossing Arms.

По-нататък явно ще се строи тялото, после ръцете и накрая главата на тази статуя - Родоския колос.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт