LaRedoute - Кодове - 5

• 71 072
  • 908
  •   1
Отговори
# 135
някои може ли да ми помогне
поръчах си едни обувки които ги нямаше после в пратката и на ф-рата с химикал бяха извадени парите за тях, но после получих писмо по пощата ама като неразбирам нищо от френски а и с речника нещо немога да се оправя....... и моля ако някой знае френски ако можа да ми помогне................. предваретелно благодаря

# 136
Dessi1, изпратили са ти ваучер , виж в темата за обсъждане на продуктите на 1 страница е описано как да го използваш. Ето я темата :     http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=309704.0

# 137
знае ли някой кога ще бъде третото намаление, че поради липсата на код за БД взех да се замислям кога и какво да поръчвам.

# 138
  • София-Младост
знае ли някой кога ще бъде третото намаление, че поради липсата на код за БД взех да се замислям кога и какво да поръчвам.
Май са по две годишно. Wink

# 139
имам предвид TROIZIEME DEMARQUE 

# 140
Sunshine2 ,къде намери тази играчка? Дай линк,моля те!

# 141
От 9 юли май ще е третия етап от лятното намаление.

# 142
Sunshine2 ,къде намери тази играчка? Дай линк,моля те!
Заповядай
http://www.laredoute.fr/vente-trotteur-parlant-et-musical-vtech. … tegoryid=23178384

Ако намериш код за намаление "свирни" Моля те

# 143
  • в страната на абсурдите
някой ще ми отговори ли най-накрая дали има валиден код за раничката за момче или тя вече не се предлага за подарък Joy Joy Joy

# 144
някой ще ми отговори ли най-накрая дали има валиден код за раничката за момче или тя вече не се предлага за подарък Joy Joy Joy

nelly6900, mamaB е сложила последно работещите кодове за подаръци в първия пост  Peace Някои може вече да са невалидни, но на тяхно място не са се появили други актуални кодове. При някои кодовете работят, при други - не.

Аз също търся работещ код за шарените прибори, намерих този, но при мен го приема, а не дава подаръка:

66427 - Votre cadeau un service de table "POP DESIGN" offert pour toute commande . veuillez insérer au bas de votre panier le code avantages la redoute - валиден до 24/08/2008

Пробвай  Peace

# 145
  • Бургас
Stefoni, кои са шарените прибори?

# 146
  • в страната на абсурдите
на мен 66427 ми го приема,но ми иска референтен код,а аз не го знам

# 147
Stefoni, кои са шарените прибори?

Тези: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=6154191&lp=-2643

т.н. Pop design

Редакция: май разбрах защо не действа кода, за притежателите на карти Кангуру е....

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 18:09 от Stefoni

# 148
Някой получил ли е подаръка - сак бронзе? Нека пусне снимка, моля  Praynig

# 149
  • into the blue
Някой успя ли да поръча прахосмукачката.На мен ми изписва това отгоре:Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution.Речника го превежда така:Промо не е приложимо. Преразглеждане на условията за възлагане.Какви са тези условия newsm78
Успях да я поръчам!

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 21:27 от Мара Пепеляшка

Общи условия

Активация на акаунт