LaRedoute - Кодове - 5

• 70 901
  • 908
  •   1
Отговори
# 105
Някой да еполучавал нещо днес?

# 106
УРААААААААААААА   newsm44поръчах и чаршафа и сака Le coq sportif / Не можах да се въздържа след като видях реалната снимка/. ВСИЧКИ ТУК СТЕ ЗЛАТНИ! newsm20 Благодаря   bouquet
с кой код ги пусна?

# 107
  • Варна

Този комплект го имам, панталона си е просто от тензух, но с туниката стои прилично, особено за кварталната градинка с бебешка количка

Добре, че не си пуснах поръчката с него, какво щях да ги правя тия огромни дрехи, не знам! ooooh!

Надявам се кафявото одеало да се окаже добро. Peace

Тия кърпи, дето сте ги показали, според мен са същите ония, дето ги дават като подарък към поръчката с безплатна доставка с покупка на продукт от So Home.  Thinking

# 108
Яд ме е, че по-рано не съм пуснала поръчка със синия комплект за плаж... сдобих се с бански в абсолютно същите цветове  #Cussing out

Но и новия комплект прибори не е лош:
57606 - комплект чинии и прибори, цвят виолетов, наличен в момента

А това добре, че не съм се хванала на въдицата да го пусна Embarassed
57738 - прословутия support coloris argent (изпращаха кода с извинителен мейл като компенсация, че уж сайта бил претоварен)
ако го няма го заменят с две чаши

kras8204, имаш голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяямо черпене от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 109
  • Плевен
УРААААААААААААА   newsm44поръчах и чаршафа и сака Le coq sportif / Не можах да се въздържа след като видях реалната снимка/. ВСИЧКИ ТУК СТЕ ЗЛАТНИ! newsm20 Благодаря   bouquet
с кой код ги пусна?
сака- 78298
чаршафа 34908 Само ,че и двете в две отделни поръчки.

# 110
  • Там....където всичко е възможно ....
Но и новия комплект прибори не е лош:
57606 - комплект чинии и прибори, цвят виолетов, наличен в момента

Не е нов този комплек просто снимката е по друга .http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=6154200&lp=-2243 Същия си е този лилавия с пласмасовите чиниики. PeaceДано се сети  Rolling EyesАко искаш реална снимка мога да дам.

Heart Eyes

Аз го имам по хубав е от този оранжавия.

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 18:14 от kras8204

# 111
Не е нов този комплек просто снимката е по друга .http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=6154200&lp=-2243 Същия си е този лилавия с пласмасовите чиниики. PeaceДано се сети  Rolling EyesАко искаш реална снимка мога да дам.
 Heart Eyes
Аз го имам по хубав е от този оранжавия.

Жалко.... Лилавия го пуснах вчера, мислех че този е по-патладжанен и щях да си направя комплект  Wink

# 112
  • в страната на абсурдите
ура и аз ще имам лилави прибори.някъде гледах на снимка едни много симпатични чашки,вилички на райета в розово.някой да знае код за тях/ако се сещате за какво говоря/

# 113
Току що пуснах без некакъв проблем Laughing - може би защото беше голяма Thinking
Никой код за БД не ми проработи, но пък си имаме и подаръци.
Като дойде ще снимам и ще давам размери в другата тема.
Следващата на 9-ти Wink
Дано да има още намаления тогава Praynig Praynig Praynig

# 114
  • Sofia
9-ти кой месец

# 115
  • в страната на абсурдите
имала съм в предвид комплекта за пикник,някой ако знае действащ код.а също и за квадратните чинийки и цветните прибори

# 116
  • into the blue
Предполагам януари,защото до 9 юли едва ли ще остане нещо за купуване  Joy Joy Joy

# 117
  • Sofia
9-ти юли е след 6 дни,със сигурност ще има още какво да купуваме
Ама 9-ти август вече ще са свършили намаленията Peace

# 118
  • into the blue
Е,това в кръга на шегата,предполагам,че ANNAFACE е имала в предвид именно 9.07 smile3503

# 119
  • София
Надявам се кафявото одеало да се окаже добро. Peace

Много е хубаво Peace, аз го имам още от зимните намаления. По-скоро е нещо като олекотено юрганче, но е умалено, т.е. възрастен човек трудно може да спи с него. Но пък на Йоанна й е просто любимата завивка Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт