LaRedoute - Кодове - 5

• 71 186
  • 908
  •   1
Отговори
# 195
При мен и на двата акаунта прахосмукачката ми излиза с цена 49,99  Thinking До момента не видях да има някакво специално условие за намаляване. Пропускам ли нещо newsm78

Аз пробвах на 3 акаунта и само на единият стана и то не от първият опит , пробвай няколко пъти. Дори накрая ми я намали и без да имам нещо друго в кошницата.

# 196
  • софия
При мен и на двата акаунта прахосмукачката ми излиза с цена 49,99  Thinking До момента не видях да има някакво специално условие за намаляване. Пропускам ли нещо newsm78

Аз пробвах на 3 акаунта и само на единият стана и то не от първият опит , пробвай няколко пъти. Дори накрая ми я намали и без да имам нещо друго в кошницата.

Hug  bouquet

# 197
Стана ли?

# 198
Кодът за прахосмукачката е объркан на първа страница, написано е 22568, а в действителност е 22586

За тези, на които не им е ясно как става номера - аз го правя така: на сайта горе в десния ъгъл кликвам на Commander avec les références catalogues. След това в табличката, която се отваря пиша референтен номер в първата колонка и 1 за количество в третата колонка. Кодът пиша най - отгоре в едно малко бяло поле и след това натискам червения бутон. Ако кодът работи на вашия акаунт, би трябвало прахосмукачката да е на цена 10 евро и да няма никакви оранжево-червени надписи най-отгоре в кошницата ви. Успех!
Златна си!  bouquetС този грешен код се мъчих цяла седмица...Благодарение на теб сега успях да я поръчам. Simple Smile
Кодът ми проработи на нов акаунт, на който не бях поръчвала.
Подаръкът е 6 чаши за кафе и 6 лъжици. Това ми изписа в суивито.

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 18:08 от paleto

# 199
Този код 27782 какъв е подаръка, на мен ми прилича на шалте за легло, такова ли е? И евентуално до кога е валиден?

# 200
Този код 27782 какъв е подаръка, на мен ми прилича на шалте за легло, такова ли е? И евентуално до кога е валиден?

Да, шалте е. Размери 140 / 180. За съжаление не знам докога е валиден,не беше писано.

# 201
  • Sofia
то много мъничко

# 202
Ами май е за единично легло или няй -много за персон и половина....

# 203
  • софия
Не става нищо  Sad. Ще пробвам пак утре.

# 204
  • Бургас
Кодът с прахосмукачката проработи при мен, на най-новия ми акаунт.  Peace Добре, че видях, че е бил объркан. Но на другите ми 2 стари акаунта не иска.

# 205
Кодът с прахосмукачката проработи при мен, на най-новия ми акаунт.  Peace Добре, че видях, че е бил объркан. Но на другите ми 2 стари акаунта не иска.
Понеже при мен кодът не работи и на трите акаунта, поне ми остава удовлетворението, че съм ви помогнала

# 206
  • Плевен

Да, шалте е. Размери 140 / 180. За съжаление не знам докога е валиден,не беше писано.
Тамън се бях засилила да го поръчам....ама наистина е малко....жалко  Crossing Arms

# 207
Направих още един акаунт специално за прахосмукачката, кода се хвана, но още не мога да я намаля. Да видим дали ще успея.

# 208
argun ,полетата с телефони/домашен и служебен/ как ги попьлни?а сьщо и кода?вчера се опитах да направя нова регистрация и не успях.
сьщо да питам-не предлагат ли доставка до италия?

# 209
Silvi,за първи път ли ще правиш регистрация? Не е нужно да попълваш тел.номера.Аз съвсем скоро се регистрирах, следвай стъпките, които са публикувани като препратка от първия пост на всяка тема - Подробно упътване как се пазарува от LaRedoute.fr или „Сайтът на Финти”

Общи условия

Активация на акаунт