LaRedoute - Кодове - 5

• 71 193
  • 908
  •   1
Отговори
# 180
мерси Аргун,потеглям да диря Hug

# 181
- тук можете да видите прахосмукачката - Реф.номер е 528.7537, а кода 22568 - намаля се на 10 евро

Това е от 1стр. как става номера обаче не знам.

# 182
Мерси Simple Smile и аз не знам,но ще пробвам

# 183
Кодът за прахосмукачката е объркан на първа страница, написано е 22568, а в действителност е 22586

За тези, на които не им е ясно как става номера - аз го правя така: на сайта горе в десния ъгъл кликвам на Commander avec les références catalogues. След това в табличката, която се отваря пиша референтен номер в първата колонка и 1 за количество в третата колонка. Кодът пиша най - отгоре в едно малко бяло поле и след това натискам червения бутон. Ако кодът работи на вашия акаунт, би трябвало прахосмукачката да е на цена 10 евро и да няма никакви оранжево-червени надписи най-отгоре в кошницата ви. Успех!

# 184
А би ли казала къде беше упътването за пазаруване с референтни номера, виждала съм го във форума,но сега не успявам да го намеря Simple Smile

# 185
оле Simple Smile ,много бързо си отговорила,мерси Simple Smile

# 186
на единия акаунт не ми прие кода, а на другия го прие и някакви чашки ми даде като подарък - TASSE ET SOUS TASSE
 за прахосмукачката де

# 187
на мен не ми дава да попьлня последния номер от реф. номер.

# 188
има ли я в наличност прахосмукачката, за да знам дали да пускам поръчката, да не би за 5 евро пощенски да ми пратят само едни тъпи чехли
на мен не ми дава да попьлня последния номер от реф. номер.
трябва да махнеш точката и да допълниш 7 накрая

# 189
трябва да махнеш точката и да допълниш 7 накрая
благодаря!   bouquet

# 190
pepi7096 Браво никой до сега не е видял че е объркан кода - грешката ми е за порицание ,но е била абсолютно неволна  Blush лошото е че вече не може да се редактира поста  Rolling Eyes

Но пък то се вижда ,че каквото и да се напише там  - не му се обръща внимание  Rolling Eyes

# 191
mamaB, ако имаш прахосмукачката моля те сподели какви впечатления имаш, иначе на картинка изглежда добре:) Успях да я намаля на 10Е,но ще изчакам тези дни да видя дали пак ще има  намалени неща по 1-2Е Simple Smile и да ви попитам,трета порачка ще ми е,тази седмица си пуснах първите две, дали ще има ли проблем с тези кодове

# 192
mamaB, ако имаш прахосмукачката моля те сподели какви впечатления имаш, иначе на картинка изглежда добре:) Успях да я намаля на 10Е,но ще изчакам тези дни да видя дали пак ще има  намалени неща по 1-2Е Simple Smile и да ви попитам,трета порачка ще ми е,тази седмица си пуснах първите две, дали ще има ли проблем с тези кодове
Няма как да я има някой тъй като съвсем скоро се пусна тук реф. номер и код за нея.
Благодарение на stefoni   bouquet

# 193
Ето и картинка за кода 27782 , наличен веднага

# 194
  • софия
При мен и на двата акаунта прахосмукачката ми излиза с цена 49,99  Thinking До момента не видях да има някакво специално условие за намаляване. Пропускам ли нещо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт