LaRedoute - Кодове - 5

• 71 135
  • 908
  •   1
Отговори
# 165
Мерси много за приборите, ще проверя в понеделник на пощата. ))))

Код merci наистина действа за новата колекция, но подарък не ми даде, защото нямах 45евро, но иначе си прави намаление.

# 166
  • Там....където всичко е възможно ....
Мерси много за приборите, ще проверя в понеделник на пощата. ))))

Код merci наистина действа за новата колекция, но подарък не ми даде, защото нямах 45евро, но иначе си прави намаление.
A безплатна доставка не ти ли даде? ThinkingАз мисля ,че не даваше никакъв подарък този код...

# 167
  • Плевен
Момичета, да ви попитам колко тежат лилавите прибори горе-долу, че да знам къде да си чакам колета.
Имам 1бански, сутиен и бикини и приборите, дали ще мине 2кг?
Ако си от София ги чакай на митница ,защото в моята поръчка имаше само една блузка и то от лен....дето сещаш се колко тежи и то с тези прибори...и хайде на митница.Даже беше в тяхна чантичка...Незнам защо там отиде.Но предполагам ,че там. неРАХОВА я е получила в пощата, защото не е от София. Peace Hug  bouquet
P.S. Видях че си от Плевен и беше ненужен този постинг , но не мога да го изтрия Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 10:49 от havaiskoto_dupe

# 168
някой ще ми отговори ли най-накрая дали има валиден код за раничката за момче или тя вече не се предлага за подарък Joy Joy Joy
и аз я исках тази раничка, обаче до сега не успях да разбера кода с какви продукти работи - постоянно ми изписва, че не е валиден

# 169
Мимита,пробвай,на мен не знам от кой път ми даде да я поръчам  Peace   

Еи сега и аз пробвах за прахосмукачката .Намаля ми е на 10 евро ,но явно другия подарък които дава (там някакви чашки бяха)се е изчерпал.Иначе ми дава да пусна поръчката.Да ви кажа честно аз изобщо не държа на тези чашки  Rolling Eyesза мен това си е излишен подарък и това си е NaughtyИ да добавя само да внимавате като я поръчвате еи сега ми я намали на 10 евро ,само се логнах и стана 49 евро,отваряите си очите добре.

# 170
Мимита,пробвай,на мен не знам от кой път ми даде да я поръчам  Peace   

Еи сега и аз пробвах за прахосмукачката .Намаля ми е на 10 евро ,но явно другия подарък които дава (там някакви чашки бяха)се е изчерпал.Иначе ми дава да пусна поръчката.Да ви кажа честно аз изобщо не държа на тези чашки  Rolling Eyesза мен това си е излишен подарък и това си е NaughtyИ да добавя само да внимавате като я поръчвате еи сега ми я намали на 10 евро ,само се логнах и стана 49 евро,отваряите си очите добре.

Защото като си излезеш от акаунта и след това пак влезеш, прахосмукачката си стои в кошницата на редовна цена, но трябва наново да се въведе кода за отстъпка преди да се пусне поръчката.  Peace

# 171
Момичета, да ви попитам колко тежат лилавите прибори горе-долу, че да знам къде да си чакам колета.
Имам 1бански, сутиен и бикини и приборите, дали ще мине 2кг?
Ако си от София ги чакай на митница ,защото в моята поръчка имаше само една блузка и то от лен....дето сещаш се колко тежи и то с тези прибори...и хайде на митница.Даже беше в тяхна чантичка...Незнам защо там отиде.Но предполагам ,че там. неРАХОВА я е получила в пощата, защото не е от София. Peace Hug  bouquet
P.S. Видях че си от Плевен и беше ненужен този постинг , но не мога да го изтрия Simple Smile

Няма проблем, просто при нас нещата, които минават 2кг минават през митница и отиват на централна поща. А тези, които са до 2кг идват в клоновете по райони. ))
То и в двата случая ходя в пощата, но при единият на нашата в квартала, а в другият на централна. )))

# 172
Освен кода merci за новата колекция които намаля някакъв процент и над определена сума дава БД,открих и ето този 30015 които го коментирахме в миналата тема.Това е кода за един часовник които не го даваше.Открих при какви условия дава часовника  GrinningПри три артикула от новата колекция на стоиност не по малка от 17 евро WinkСъщо така и намалява артикулите с някакъв процент Peace

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 13:44 от kras8204

# 173
Освен кода merci за новата колекция които намаля някакъв процент и над определена сума дава БД,открих и ето този 30015 които го коментирахме в миналата тема.Това е кода за един часовник които не го даваше.Открих при какви условия дава часовника  GrinningПри три артикула от новата колекция на стоиност не по малка от 17 евро WinkСъщо така и намалява артикулите с някакъв процент Peace

Да, става, но аз имах само едни артикул от новата колекция на стойност 32евро, но доста висока сума на поръчката и ми даде подаръка часовник. Явно трябва да се пробва.

# 174
kras8204 Златна си  Hug Току-що пробвах този код merci и ми намали от 100 - 15 евро и ми даде БД.Всичко е от новата колекция и ненамалено,само се чудя дали да пуаскам поръчката сега от новата или имам запланувани още някои от намаленията  newsm78 че то да ми проработи код си е направо щастие.
Но наистина всички сме ти длъжници и голямо черпене трябва да падне   bouquet  bouquet  bouquet

# 175
Здравейте момичета,от скоро и аз съм тук:), бих ви помолила да кажете как я поръчвате тази прахосмукачка,код на прахосмукачката и код за да се намали и как да я видя:)
Благодаря предварително

# 176
  • Шумен
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=304057.160  ето тук има картинка на прахосмукачката,реф номер и кода. Peace

# 177
този линк мен ли само не може да упъти newsm78
за прахосмукачката иде реч

# 178
... за прахосмукачката иде реч

На първа страница на тази тема има изброени всички референтни номера и кодовете към тях.

# 179
Благодаря на desi78 за бързия отговор,но линка и мен не успя да упъти,сега се ровя в цялата тема,дано успея да намеря референтния номер.Ако някой вече има прахосмукачката ще помоля да сподели впечатленията си. Мерси и усмивки за всички ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт