LaRedoute - Кодове - 5

• 71 098
  • 908
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз също търся работещ код за шарените прибори, намерих този, но при мен го приема, а не дава подаръка:
66427 - Votre cadeau un service de table "POP DESIGN" offert pour toute commande . veuillez insérer au bas de votre panier le code avantages la redoute - валиден до 24/08/2008
Пробвай  Peace

И при мен така-приема го,но не дава подарък,но щом е само за притежатели на Кенгуру Tired
Много ги искам тези шарените прибори.Виждала съм ги на живо и са страхотни и в много свежи цветове.

# 151
  • Плевен
Ето моите кодове от последните няколко фактури незнам точно за какво са - пиша на френски
18465
-40% votre comande textile
-30% literie
-25% votre comande maison
57231
-40% sur vos 2 articles pret a porter preferes
- 20% le reste de ma commande
77356
-50% sur votre article pret a porter prefere
-35% sur le reste de votre commande textile
57185 - малко по стар код
-35% sur votre artivle pret a porter prefere
-30% sur votre commande

Това е !
ENJOY!  newsm68

# 152
  • Бургас
Stefoni, thanks, и на мен ми харесват!

Мара Пепеляшка, как успя да поръчаш прахосмукачката? Нещо по-специфично? На мен не ми дава.

# 153
  • into the blue
Мимита ,нов акаунт 2 поръчка с тази блузка https://assets.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not-found.svg[/img]

# 154
Момичета, да ви попитам колко тежат лилавите прибори горе-долу, че да знам къде да си чакам колета.
Имам 1бански, сутиен и бикини и приборите, дали ще мине 2кг?

# 155
  • Бургас
Мара Пепеляшка, мерси! Пробвах и аз на нов акаунт, сложих и тази блузка, но пак не става  Thinking Нищо, ще пробвам пак!

# 156
аз ги получих лилавите прибори но нямам кантар да ги премеря моите с няколко парцалки бяха на митница Peace

# 157
  • into the blue
 Мимита,пробвай,на мен не знам от кой път ми даде да я поръчам  Peace   

# 158
  • Там....където всичко е възможно ....
Мара Пепеляшка, мерси! Пробвах и аз на нов акаунт, сложих и тази блузка, но пак не става  Thinking Нищо, ще пробвам пак!
Kаде вкарваш референтния номер?

# 159
# 160
Момичета, да ви попитам колко тежат лилавите прибори горе-долу, че да знам къде да си чакам колета.
Имам 1бански, сутиен и бикини и приборите, дали ще мине 2кг?
Аз също ги полу4их и според мен с нещата, които си изброила няма да надхвърли 2 кг... Може и да греша оба4е...

# 161
  • София
някой ще ми отговори ли най-накрая дали има валиден код за раничката за момче или тя вече не се предлага за подарък Joy Joy Joy

Аз преди месец направих поръчка с тази раница подарък, но получих друга на Льо кок спортиф, дето ми е грозна. Извиняваха се, че е свършила и я заменят с подобна. Детето беше доста разочаровано ...

# 162
Момичета, това ли са чаршафите на лалета, които получихте като подарък с промо кода?

# 163
Момичета, това ли са чаршафите на лалета, които получихте като подарък с промо кода?

Не, тези се купуват. Чаршафа+чантата с кода за подарък беше пуснат на снимка някъде по предните страници на темата.

# 164

Не, тези се купуват. Чаршафа+чантата с кода за подарък беше пуснат на снимка някъде по предните страници на темата.

Мерси   bouquet питам, защото ми заприличаха на тези от снимката, която имаше някъде напред из страниците...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт