LaRedoute - Кодове - 5

• 71 074
  • 908
  •   1
Отговори
# 240
  • into the blue
да попитам,ако за една поръчка съм ползвала код за БД,мога ли да ползвам и друг код за някакъв подарък?
Eдновременно не,само по един код може на поръчка

# 241
Една позната ми даде един код и го пробвах. Появиха ми се три оранжеви реда с подаръци. Въпросът ми е как мога да разбера, какви са подаръците ми  Rolling Eyes ?

# 242
Една позната ми даде един код и го пробвах. Появиха ми се три оранжеви реда с подаръци. Въпросът ми е как мога да разбера, какви са подаръците ми  Rolling Eyes ?

Пускаш кода в търсачката тук и ако е споменаван някъде из предните теми, излиза.

# 243
  • в страната на абсурдите
сигурно е кода за розовата чанта,розовия несесер и чаршафа!

# 244
сигурно е кода за розовата чанта,розовия несесер и чаршафа!

Сигурно, обаче ако не го пусне в темата, няма как да й помогнем с повече  Laughing

# 245
Извинявам се  Embarassed , но забравих да го напиша - 34 797.
Имате снимка на подаръка?

# 246
Не помня някой да е пускал снимка на тези подаръци, но на първа страница има ги изброени.  Peace

# 247
  • в страната на абсурдите
розовата чанта  и розовия несесер можеш да ги видиш от първа страница

# 248
  • Там....където всичко е възможно ....
Извинявам се  Embarassed , но забравих да го напиша - 34 797.
Имате снимка на подаръка?
Ако искаш чанти този ще ти е по изгоден 34770,ако си харесаи подарък от първа страница Peace

# 249
  • Разпиляна във въображението
За да ползвам 45381 с трифките задьлжително ли е да има в кошницата и ненамалено prix mini?

# 250
момичета,може ли един въпрос относно clubpromos.fr , как разглеждате каталога,аз пробвах да се регистрирам,но не ми изпрати верификация на е-майла,ако някой от вас може да сподели как стават нещата там:)

# 251
  • Там....където всичко е възможно ....
момичета,може ли един въпрос относно clubpromos.fr , как разглеждате каталога,аз пробвах да се регистрирам,но не ми изпрати верификация на е-майла,ако някой от вас може да сподели как стават нещата там:)
Изчакай PeaceНа мен ми го изпратиха след един ден Rolling Eyes

# 252
За да ползвам 45381 с трифките задьлжително ли е да има в кошницата и ненамалено prix mini?
мисля че не поне на мен така ми го прие без намалено  prix mini

# 253
Никой ли не се сеща за хладилната 4анта???  Rolling Eyes

# 254
  • Разпиляна във въображението
мисля че не поне на мен така ми го прие без намалено  prix mini

Общи условия

Активация на акаунт