LaRedoute - Кодове - 5

• 71 008
  • 908
  •   1
Отговори
# 300
  • Там....където всичко е възможно ....
Днес наи сетне реших и аз да пусна тази прахосмукачка Rolling EyesНо на нито един от 4 акаунта с които поръчвам не проработи (а онзи ден на всички ми я даваше).На петтия ми акаунт от които не съм поръчвала защото нямаше парички в третата карта ми я даде тази пуста прахосмукачка CrazyВкарах парички и я пуснах WhistlingДано сега рахатясам и се поспра малко  ooooh!

# 301
  • София
Ама ти наистин али имаш 5 акаунта ???  ooooh!

# 302
  • Някъде там...
Ей мацки, един код при мен проработи за БД. пробвах на моя акаунт какво ли не , не става и влезох в другия на мъжа ми и само 57444 проработи  Grinning

# 303
Ей мацки, един код при мен проработи за БД. пробвах на моя акаунт какво ли не , не става и влезох в другия на мъжа ми и само 57444 проработи  Grinning

Един съвет от мен - внимавайте като ви проработи код за БД, май е на принципа на софтуера разработен от Сирма за записване в детските градини  Mr. Green След хиляди опити на мен най-случайно ми прие 45381, но после се замотах и системата искаше да се логна наново и ..... при този рестарт на кошницата, кода ми беше отхвърен   Twisted Evil

Сега пробвам код само когато наистина съм готова да пускам поръчка...

# 304
  • у нас
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b627dcd143edc4f3c4 Това е от вчера. Има някакъв код, но нещо не схващам за какво е. Някой ако може да помогне......

# 305
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b627dcd143edc4f3c4 Това е от вчера. Има някакъв код, но нещо не схващам за какво е. Някой ако може да помогне......

Пише, че този код е за притежателите на карта Кенгуру.

# 306
# 307
Някой нов интересен код за подарък? Изръчках всички, почти никой не действа, поръчах си вчера тренч , утре мисля да пускам на Талисиме най-малкото 42/44, но за следваща поръчка идея нямам  Whistling

# 308
  • в страната на абсурдите
аз вчера получих поръчка от 25.06 по пощата/пакета беше разкъсан,но нищо не липсваше/,днес се надявах да получа от 26.06,но уви няма! newsm78 newsm78

# 309
Дайте код за комплекта за питник защо немога да го поръчам #Cussing out

# 310
  • София
  След като вчера и днес пуснах по една поръчка и си платих доставката, дори ме хвана страх да пусна нещо за подарък, туку що се смили  и ми даде да ползвам отново 45381 с онези ръкавици ли са с референтния номер. Мнооого съм доволна. Така че пробвайте и вие  Simple Smile

# 311
  • София
  E не това се гаври с мен, какви са тези номера не ми е ясно. Всичко си беше ок приемаше кода и доставката беше нула евро. Влязох обаче да си видя нещо дали не съм забравила в предпочитаните неща и незнайно защо ми даде да се логвам отново и вече ми изписва че кода не става. А всичко си беше ок, защо ли не я пуснах. Какъв им е бъга на тези франсета само да открия.....

# 312
  • София
  E не това се гаври с мен, какви са тези номера не ми е ясно. Всичко си беше ок приемаше кода и доставката беше нула евро. Влязох обаче да си видя нещо дали не съм забравила в предпочитаните неща и незнайно защо ми даде да се логвам отново и вече ми изписва че кода не става. А всичко си беше ок, защо ли не я пуснах. Какъв им е бъга на тези франсета само да открия.....

И на мен ми го направи този номер при последната поръчка и се наложи накрая да прежаля 6-те евро за доставката  Crossing Arms

# 313
аз сега пуснах с 45381 от новия ми акуант и ми даде бд Peace

# 314
  • София
аз сега пуснах с 45381 от новия ми акуант и ми даде бд Peace
А какви неща сложи в кошницата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт