LaRedoute - Кодове - 5

• 71 124
  • 908
  •   1
Отговори
# 420
Пуснах си поръчката с кода за червената кутия с гримове, дано не се окажат някой тотален боклук  Rolling Eyes

# 421
Аз само да споделя, че чантата с код 23167 от първата страница е много хубава, днес я получих с една от поръчките ми, довечера ще сложа и реални снимки.

От коя дата ти е поръчката?
От 29.06, но беше малка и я получих в пощата, иначе имам на митница и една от 27.06

# 422
  • Пловдив
Не мога да трая вече и да чакам повече  smile3511 Искам да си пусна поръчката, а почти никакви кодове не работят при мен, та се чудя какъв подарък да си избера... Дали чантата или тази кутия с гримовете... Дали ще си заслужава и тя  newsm78 И на нея няма хубави снимки  Tired
И аз съм в същата ситуация, кутията не я ща, ще ми се чантата, но не съм я видяла...Идилия  Whistling

Защо не използвате кода за синия комплект за плаж - изглежда доста добре. Също чантата за боулинг изглежда добре на реалните снимки, които момичетата са качвали.

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 18:30 от marzeliva

# 423
Някой да има реални снимки на чантата ле кок спортив с код 78298?

# 424
Някой да има реални снимки на чантата ле кок спортив с код 78298?
Има я снимана на 1 ва стр. Ето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=6154149&lp=-463

# 425
 PeaceИ аз голяма борба и щракане направих днес -да пробвам кодове Sick-извода е че работят за синия плзжен комплект и повечето-даже всички чанти-спортни и дамски,като най си заслужава онази чийто код иска продукт на АУ,но дори и да няма такъв я дава чантата-аз пуснах с плажния комплект-червения такъв/с адската воня Mr. Green/ го получих два пъти-и двата бях сложила кода за оранжев пикник,но не би Crossing Arms

# 426
78417 не работи от няколко часа, а по обяд захапваше. Чантата ще я има след 12 седмици  Crossing Arms

# 427
Ето още една снимка на синия комплект за плаж:

и още една снимка на кърпите:

прословутите чашки за сос (изглеждат огромни на снимката, но всъщност са миниатюрни):

сак camel:

кой казваше, че това е  Grinning чаршаф:

сака Лафума:

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 22:34 от Stefoni

# 428
Последната чанта още не е налична, нали?

# 429
аз пуснах днес код с подарък 40169  и ми изписа кафяв сак - само дано не е кафявата чанта, че я пуснах нея в предната поръчка Praynig

# 430
За сака  camel кой е кода моля? Simple Smile и розов ли е или така е излязло на снимките?
Благодаря !

# 431
Последната чанта още не е налична, нали?

не, след 12 седмици ще е налична.  Peace

flowers
, кодът е 78492 SAC CAMEL (sac bandoulière PALLADIUM). Не е розов, от снимката е, ето другата снимка (има я по-напред в темата):

Последните снимки ги намерих в този сайт: http://ovpc.forumpro.fr/photos-des-kdos-des-bons-plans-f28/photo … 954218a272150c3b8

пак иска регистрация, но веднага на мейла се получава разрешение. Има една тема с много снимки, но без кодове... Лошото е, че има доста теми в които пише "кодът е...", "ето снимката" - а не излизат нито кода, нито снимката... Да не е някакъв вид бан  newsm78 Ако някой иска да се пробва и ако успее да разгадае защо така се получава - ще сме му вечно признателни  Laughing

Ето още един сайт: http://cotid-les-exilies.xooit.com/login.php

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 20:56 от Stefoni

# 432
  • Бургас
Аз само да споделя, че чантата с код 23167 от първата страница е много хубава, днес я получих с една от поръчките ми, довечера ще сложа и реални снимки.

Ще чакам снимки! И размери, ако може!   bouquet

# 433
да попитам за кода за гримовете, сигурни ли сте, че са гримове, или просто е някаква червена кутийка?

# 434
Аз така или иначе не си харесвам друг подарък,така че пускам с тия гримове,пък каквото дойде. Wink

Общи условия

Активация на акаунт