LaRedoute - Кодове - 5

• 70 963
  • 908
  •   1
Отговори
# 540
Пуснах поръчка с нов акаунт за прахосмукачката. Не мога да пусна за машината за хляб. Приема ми кода но не ми намаля цаната. Гледах и офертата за пароварката. Но не мога да намеря информация как да препоръчам сайта на друг. С какъв линк. За да мога да я ползвам. Иначе нашите искат прахосмукачка и мисля да направя акаунт на баща си.

# 541
Ето и от мен малко работещи кодчета:
47589 – MENAGERE  MENAGERE
21059 - SAC DE VOYAGE - chocolat/ani
27847 – NAPPE – champagne
27804 - SAC DE VOYAGE - noir/chocolat

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 17:46 от Linet

# 542
Момичета,забелязала съм,че когато правя поръчките късно вечер към 12ч. нещата стават по-лесно.сигурно ,защото е по-малко натоварено.

# 543
51039 явно важи само за колекция есен - зима 08/09.
Ето линк:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2aa7618055407fa373

# 544
mili mami,
statiyata e mnogo polezna,za koeto izkazvam blagodarnosti,
samo iskam da informiram,4e dosta ot kodovete kum dne6na data ve4e sa nevalidni.
hubav den na vsi4ki vi pojelavam. Simple Smile

# 545
45381 -  току що ми даде БД срещу 2.03 Е за тривките  Peace

# 546
Има ли кодове, намалящи prix mini от новата колекция?

# 547
  • под шипковия храст
Пуснах поръчка с нов акаунт за прахосмукачката. Не мога да пусна за машината за хляб. Приема ми кода но не ми намаля цаната. Гледах и офертата за пароварката. Но не мога да намеря информация как да препоръчам сайта на друг. С какъв линк. За да мога да я ползвам. Иначе нашите искат прахосмукачка и мисля да направя акаунт на баща си.
аз пък не мога да пусна прахосмукачката...
57479 действа за БД с цени PRIX MINI, но да са ненамалени!

# 548

аз пък не мога да пусна прахосмукачката...
57479 действа за БД с цени PRIX MINI, но да са ненамалени!

Пробвай да съзадеш нов акаунт на някой роднина и я поръчай там. На страницата, където въвеждам референтния номер и бройката - 1, въведох и кода. И така стана. Преди това пробвах да добавя само прахосмукачката и от моя акаунт да добавя кода, но не стана.

# 549
от толкова кодове може и да се повторя, но:

- с реф.номер 4209397 се купуват обеци за 4.80е от кол. на Ан Уейбърн и с кодове 40169/40185/40177  се получава: БД и подарък sac marron

- STANCHEL , пробвай този:
40665 - намалява 15Е от при мини, важи за нови клиенти, валиден от 23/06/2008 до 15/07/2008
ако не си използвала старите:
65129 - намалява 10Е от при мини, валиден до 30/08/2008
65110 - намалява 5Е от при мини, валиден до 30/09/2008

- при мен не работи, но е интересен, дано свърши работа на някой:
57568 - -15/30Е от кол. есен/зима 2009, подарък мъжки къмплект:

# 550
Здравейте, аз съм новобранец, но да дам своя принос за кодовете, дано не се повторя, уж изчетох всичко, ама не го запомних Embarassed
На мейла имам този код 27081, пише за някакво намаление и безплатна доставка, но при какви условия .... френския ми се състои от превод на цифрите само Mr. Green
Както и да е, при мен не работи, дано на някой да му свърши работа!

# 551
  • Sofia
Момичета , какво е това нашествие във  френския форум?  ooooh!
Нужно ли е 150 хиляди човека да напишат "здрасти, аз съм от България" при положение, че Стефони публикува тук кодовете им?
Не само кодовете, но и целия форум ще си криптират заради вас!
Да не стане като в онзи форум, който изхвърляше всички айпи-та от България.

# 552
Здравейте, аз съм новобранец, но да дам своя принос за кодовете, дано не се повторя, уж изчетох всичко, ама не го запомних Embarassed
На мейла имам този код 27081, пише за някакво намаление и безплатна доставка, но при какви условия .... френския ми се състои от превод на цифрите само Mr. Green

Всъщност сега видях, че кода се отнася за ето това:
* Offre valable une seule fois par foyer 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 55? d'achats sur laredoute.fr hors articles Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto, hors prix déjà démarqués, nouveautés et exclusivités, et hors secteur Petit électroménager, Gros électroménager, image et son, pages vertes et pages rouges. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. L'usage de votre bon de réduction n'exclut pas le paiement et la participation forfaitaire aux frais de traitement. L'utilisation même partielle de votre bon de réduction n'entraînera aucune contrepartie monétaire sous quelque forme que ce soit. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en magasin, Rendez-Vous Shopping, sur Minitel et sur Redoutel.

** Offre valable une seule fois 3 semaines à compter de la date d'envoi, hors articles volumineux. Les frais de traitement et d'envoi de votre colis sont gratuits pour toute commande de 45? d'achats après utilisation de la réduction.

Идея си нямам за какво иде реч

# 553
...
Да не стане като в онзи форум, който изхвърляше всички айпи-та от България.

Ааа, там никой не сколаса да се разпише  Wink друга е била причината.

# 554
  • Sofia
Някой успя ли да поръча с кода за тези часовници? 30015

Общи условия

Активация на акаунт