И тази година сме на море в Обзор!

• 144 096
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
...получих досто добра цена от Хотел Парайзо Бийч - 59лв. на ден на човек ALL INKL.

За кой период е тази атрактивна оферта? Аз като гледах цените в хотела, който много ми хареса от сайта, цените бяха доста по-високи.

Аз се обадих в Каза Мартинез Запазих стая на 3 ет. към вътрешния двор с тераса отстрани на хотела, от която се виждало морето... Казвайте бързо как е около хотела, да знам дали да плащам капарото  Mr. Green Позната на моя приятелка е била, много доволна, но споделила за кръчма с жива музика до хотела. Спирали точно в 23,00ч. всяка вечер, ма знае ли човек...

плащаме днес от 22.08 до 26.08 през турст. агенция, ако искаш ще дам координати на лични

# 541
  • София
lr, много ти благодаря за инфото. За нашия период (нач. на август) е обявена цена в сайта на Парайзо и в Съни Турс (visit.bg) 88 лв, а в "Антеа" (bultourism.com), които ти ми прати е 78 лв. за топ-сезон. Обадих се в агенцията и разбрах защо е по-ниска цената. Става дума за отделно "крило" на хотела-това 2-етажното, което на пясъка и съотв. пред стаите е бийч-бара, а над стаите е терасата на ресторанта на хотела...

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 11:46 от desitka*

# 542
Някой има ли отзиви за Апарт хотел Сънрайз.Не сме били никога на Обзор, та дори и това къде се намира, има ли читав плаж и колко далече също ми е важно.

# 543
Събирам информация за тази вила.http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=6455&page=0 … 0&subsubcat=0.Със 2 деца ще сме едното е бебенце и търса колкото се може по близо до плажа.Може и други предложения.

# 544
  • Враца
ир, не съм много запозната с обзор, сега бяхме за първи път, и каквито впечатления имам от сега- това е.

за този хотел, за който питаш, незнам нищо, за съжаление...
 Hug

# 545
Някой има ли отзиви за Апарт хотел Сънрайз.Не сме били никога на Обзор, та дори и това къде се намира, има ли читав плаж и колко далече също ми е важно.
Това е първият хотел в Обзор. Като пътуваш от север (Варна), преди да се влезе в града - първия хотел в ляво. На самия път е Peace Това означава че не е в непосредствена близост до плажа, а има няколкостотин метра до там. Далеч е и да стигнеш пеша от хотела до центъра на Обзор. За хотелите Мирамар и Обзор бийч знам, че има едни открити автобусчета за туристите до града, но те паркират пред Мирамар Peace (пак няколкостотин метра е разстоянието МИрамар - Сънрайз).
Ако сте с личен автомобил и ще стоите на басейна - ок Peace Но ако не - за мен много по-добрия вариант е апарт комплекса Обзор бийч.
Това е от мен като инфо. Не съм отсядала в Сънрайз, не мога да коментирам база, обслужване и т.н.

# 546
Мерси много. Това все пак е някакво инфо. Сега ще вида Обзор Бийча   bouquet

# 547
Събирам информация за тази вила.http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=6455&page=0 … 0&subsubcat=0.Със 2 деца ще сме едното е бебенце и търса колкото се може по близо до плажа.Може и други предложения.
ами близо е -по едни стълби се слиза на плажа(малко са стръмни обаче )

# 548
Събирам още мнения за къщи в близост до плажа и парка.Трябват ми за 2 семейства с по едно дете едното е бебенце.

# 549
Е, Фори, предвид персоналното внимание,
което получи, смятах, че ще ми кажеш, че
е интелигентно решението ни за Обзор.  Laughing
Решението ви е много ерудирано Crazy Crazy Crazy
Кога и къде ще отседнете там Crazy Crazy

# 550
Ще чакам пресни впечатления за РИУ Хелиос Бей, чух, че и там нивото на инклузива е паднало.

# 551
  • Русе/София
Ще чакам пресни впечатления за РИУ Хелиос Бей, чух, че и там нивото на инклузива е паднало.
То вече къде ли не е паднало.Не се заблуждавай,че ако плащаш по-скъп олинклузив,и храната ще бъде качествена.Нищо подобно.

# 552
Не съм съгласна да се обобщава така. Естествено, че всяко правило си има изключения. Но рисковете в 3-звезден хотел са повече, отколкото искам да поема.  Simple Smile Пък и в България всичко е преходно и за момента, добрия инклузив днес може да е лош утре и обратното.

# 553
  • Русе/София
Не обобщавам,а си казвам мнението.Факт е,че и по ТВто излъчват материали от скъпарски хотели на които олинклузива се състои от храни с изтекъл срок на годност.

# 554
Хубаво, и аз си казвам мнението. А да са излъчили репортаж за някой 3-звезден хотел примерно със забележително меню, за да го дадат за пример?  Laughing

Познавам готвач, който преди 3 г. е работил в няколко РИУ-хотела, вкл. този в Обзор, каза ми, че хранодена за 1 турист им е излизал 4 лв. Не повярвах...

Общи условия

Активация на акаунт