Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са взривовете, споменати в публикациите?
Какво представлява коластрата и какви са нормалните симптоми по време на кърмене?
Какво е ланолин и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са взривовете, споменати в публикациите?
-
Какво представлява коластрата и какви са нормалните симптоми по време на кърмене?
-
Какво е ланолин и за какво се използва?
-
Какви са препоръките за подготовка на гърдите за кърмене?
-
Какви са обичайните симптоми при кърмене и какви са препоръките за грижа за бебето?
Докато си мислехме, че е момиченце баща ми твърдо искаше да ме накара да го кръстя на свеки
Като му казах по телефона, че е момче и той ми вика: "Юлиян ли ще се казва? Аз довечера ще ти кажа как да го кръстиш!!!"
, а в тази още имало хляб.
. Баща й също много се вълнува и всяка вечер гледа новите снимки и клипчета, дето правим за него. Вече не спинка само, има и будни периоди и се усмихва, маха с ръчички, протяга се, изпъва се, гледа любопитно двамата близнаци до нея, изобщо голяма радост. Днес се натъжих, защото досега в бокса бяха само момченца и моето момиченце, а днес докараха още едно момиченце, но за съжаление майка му го е изоставила. Дано поне е дала съгласие за осиновяване, защото е много сладка и дано си намери добри мама и татко. Гледам, че отново сте засегнали и въпроса за цигарите. Преди щях да се изкажа много остро за майките пушачки, но сега не знам какво да кажа. Докато стоях в болницата само аз и още едно момиче не пушехме. Всички останали пушеха, и то яко. Но аз родих по-рано, и моето дете е в неонатологията, а техните не са, така че - божа работа.
. Като си дойде пак ще ви информирам, а до тогава грижете се за себе си и за бебенцата и не се ядосвайте за нищо, просто не си заслужава. Приятна вечер от мен.