Икариам

• 39 237
  • 504
  •   1
Отговори
# 180
polly, аз отдавна го мисля, но ще може чак на втората тема. Ще си изтипосаме никовете в играта с имената и координатите на градовете. Така ще имаме поглед и комуникацията между градовете ще е по - лесна. Иначе все трябва да се питаме, а и с културата стават грешки  Peace
EASpirit, опитай да запазиш градовете. Ако са тъжни, само ще ти се изпразни града. Ще намалиш учените до 0, и ще пренасочиш всичко там. Много труд е и не си струва да разрушаваш. Една по една ги вдигай и всичко ще се оправи. Не бързай, не е страшно. Може да имаш празен град, но поне ще имаш.  Peace

Съвет към всички...Преди да правите нова колония, първо вдигнете нивата в наличните градове и тогава правете нов град. Така, само там ще имате упадък и ще ви е по - лесно да се справите. Peace

# 181
И аз май направих голяма глупост с втората си колония-направих я за вино.....а трябваше да е за кристал  Rolling Eyes
От два дни само за това се тюхкам  ooooh!

# 182
аз пък съм много доволна от виното - всички са щастливи и се плодят като зайци  Joy
намалят ли ви личните съобщения??? Shocked Shocked Shocked

# 183
Да  щях да ти пиша и забравих.
Всяка седмица автоматично се   чистят.
Това е само за съобщенията и част от докладите за  градове .
Подраздел "армия" не се трие.
Поне при мен е така  Peace
А,за колониите аз си направих грешка още при първата:направих я за сяра......много ми трябваше ,а в търговската кантора нямаше за продажба  ooooh!.Сега е фул  Joy
Трябваше втората да е за кристал.....но нищо....карай.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 16:13 от polly

# 184
Моята столица е на кристал. Направих първата колония мрамор, втората вино и третата сяра. Не съм имала недостиг на ресурси. Постепенно и равномерно вдигам всичките, а сега след сярата настъпи период на въоръжаване  Mr. Green

# 185
аз съм прецакана със столица на сяра  Whistling

# 186
Boncuk, не си  Peace Обикновенно сярата се прави като последна колония. Приоритетни са мрамора и виното, а и кристала. Затова е кът, и можеш да я менкаш 1/1 с други острови на мрамор и кристал. Виж в търговската кантора (ако си построила) кой търси сяра и не я продавай, а предлагай замяна. При нас сярата е най - търсена, но никой не продава.

# 187
Ти кажи че искаш....менкам я за кристал  Laughing.
Но си ми далече .
Аз я продавам.....

# 188
Boncuk, не си  Peace Обикновенно сярата се прави като последна колония. Приоритетни са мрамора и виното, а и кристала. Затова е кът, и можеш да я менкаш 1/1 с други острови на мрамор и кристал. Виж в търговската кантора (ако си построила) кой търси сяра и не я продавай, а предлагай замяна. При нас сярата е най - търсена, но никой не продава.
както един обясни 'сярата е за армия, така че развивай се, прави армия и ходи да бушиш другите за мрамор,вино и кристали'  Joy
при мен никой не купува сяра  Confused

# 189
  • на брега на морето
Имам една питанка - чудесата работят ли? Някъде във форума към играта бях чела, че не функционират, но гледам че се разсипват да даряват. Аз до момента не съм дарила и една стотинка за чудо и ми е любопитно.

# 190
Чудесата не работят още, не си пръскайте златцето. Работят само локалните чудеса с бонус 10%. Примерно на остров с вино, където е храм на Дионис добива е с +10%.

# 191
каква войска да правя, за да ми защитава града  newsm78

# 192
  • на брега на морето
Най-добре влез в съюз, така ще получиш подкрепа при евентуално нападение.  Peace Иначе соло е много трудно - мен няколко пъти ме нападаха и дадох доста жертви, което си е голям разход за войска.  #Cussing out И като се има впредвид, че ме нападаха доста по-напреднали играчи - отърване няма. Иначе сега съм в съюз и профилактично си строя корабчета и стрелци - ако стане нещо. Но откакто съм в съюза се отказаха да ме нападат и имам повече време и ресурс за развитие. 

# 193
аз съм в съюз, но си мислих дали не е добре да имам нещо в града  Flutter

някой предлага ли мрамор?

# 194
Цитат
Съвет: военен договор се сключва само с еди град. За да използваш другите градове на същия играч, ще трябва да сключиш още договори.
Ето каво открих за саиузите,не знам на какво да вярвам ве4е,на всякъде рали4ни не6та.Моля моми4ета споделете вие като влязохте в саиуз как станаха при вас не6тата,4е не мен ми предстои правене на саиуз сега и не знам какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт