МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 119
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ами,Краси,аз ходих в Александровска.Жената ми каза,че се махат оперативно,с местна упойка и зашиване,след 7 дена отивам да ми махнат конците,оставало белег Sad Имало и лазерно отстраняване,но тя ми каза,че за моите бенки не е подходящо.Аз имам страшно много и най-различно изглеждащи,ако трябва да ги махна всичките ooooh!...Предполагам,че лекарите ще преценят кои да махнат,тези които им изглеждат най-съмнителни и задължително поне една трябва да се даде за биопсия,която струва 40 лв.,а махането на всяка бенка е по 150 лв.,не се поемала тази услуга от здравната каса Confused

Ето тел. на кабинета,който ми даде Мики-9433080 Д-р Жегова,намира се на Мадрид,точно срещу парка Заимов.Иначе трябваше аз да седна на стола,а Дани в мен и с разни уговорки и забаламосвания успя да му прегледа зъбите Simple Smile

# 211
тася, на мен ми отстраняваха някаква идиотщина от главата в токуда и ми излезе към 100 лева с биопсията. Та отиди на втори специалист по 2 причини - първо да видиш дали и втория ще те посъветва за отстраняването им и второ да намериш най-добрата цена, защото при отстраняването на 1 е малко без значение дали са 100 лева или 150, ама при 10 вече разликата става голяма. второто мнение винаги е от полза

# 212
  • София
Тася  Hug благодаря ти за инфото. Мисля че Герчо е права - може би е хубаво да чуеш и второ мнение. 150 лв за 1 бенка ми се струва много Shocked

# 213
Привет  Hug

Тася, точно миналата седмица ходих на дерматолог за да ми види една новопоявила се бенка / първо беше червено петно и сега става кафяво/ и тя ми погледна с една лупа гърба и заключи " Тази на гърба не мога да я махна, но тези на лицето ела да ги махнем септември"  Shocked Аз не отидох да ми  маха нещо, а просто исках консултация, да не би да е нещо сериозно. Аз също имам доста бенки  Sad И сега ще търся друг специалист.
Тази при която бях просто се чудеше как да ми вземе парите, а и не смятам че всички бенки трябва да се махат  Naughty
Герчо ти с уговорен час ли беше в Токуда?

# 214
Джули, в токува вече е такава лудница, че сигурно и на рецепцията не приемат без записан час. Най-лошото е, че обикновенно ми записват вече часове за след 1-2 седмици. Та днес ходих до Военна болница, че го закъсах с гърба. Влязах си на платен прием без да чакам въобще. Аз за токуда го дадах само като пример да са се сравнят цените. иначе от там напоследък не съм доволна въобще - не си спазват часовете, лудница е, не обръщат внимание на пациентите. абе май стана по-лошо от кварталната поликлиника. Жалко, че няма много алтернативи в тая София...

# 215
Иии, че съм патка ooooh!, Тасинка, току що затворихме тел. с теб  и после прочетох за проблемите ти Confusedне се притеснявай толкова..незнам точно какво да те посъветвам, но не се шашкай излишно засега. потърси още едно мнение, съветвам те да отидеш в Раковата болница /без да се плашиш от името/ и да потърсиш още едно мнение там. гуш-гуш Hug

Тая история със зъбоболите на Алис стигна до апогея си Confusedмайка ми се обади на обяд, чувам как детето пищи, майка уплашена, че не иска да яде и плаче от болка Shocked а аз бързам като идиот за среща в най-големите задръствания и адска жега, мъж ми в кат регистрира колата ooooh!и хал хабер си нямаме къде можем да я заведем. та спретнахме се и записахме час при една позната зъболекарка, която обаче не е детска. ще я види след час. баси и заъболекарите и чудото, никъде няма свободни часове по детските клиники. звънях като побъркана и навсякъде ни канят следващат седмица #Cussing outадски ми е притеснено какво ще се окаже. утре мисля за всеки случай да я заведем при тази дето Тасинка, каза. направо ми се е свило сърцето, добре, че не се случва често да й има нещо на Алис или да боледува, че хич не трая в такива ситуации, съвсем спокойно ще се гътна от нерви Confused

# 216
  • София
Да,да,прави сте,задължително ще потърся второ мнение,пък и на мен цената ми се видя  #Crazy,като се има в предвид,че явно ще се наложи да се махат доста бенки...,поне тази докторица така каза...Сега точно се ровя за информация по въпроса.

Дина,дано да се окажат напразни тревогите Praynig Hug

Герчо,какво ти е?И аз нещо го закъсвам с кръста,даже в момента съм с космодиска EmbarassedУжас,млади жени сме още,а какви са тези болежки!

# 217
Да бе верно какви са тия болежки Shockedмен пък така ме боли пак рамото, че ми се вие. Нали съм ви се оплаквала, че имам шипове във врата плюс плексит, та от тая адска комбинация едвам си нося чантата на рамо. Пък и тая събота и неделя пак съм я влачила Алис все на ръце и за незнам кой път нещо в лявата ми китка изщрака и още не се е наместило. Абе, отврат Confused

# 218
Ами има остър радикулит - това е диагнозата от тази сутрин за болките ми в кръста. Изписаха ми една торба лекарства и след 10 дни на контрола. Невроложката каза, че сме го хванали навреме.
Иначе, Денерис, аз имам полиартрит и вече 6 г лявото рамо ми е една голяма болка... Всичките видове лечения, които съм провеждала са имали резултат от по 1 месец макс. Преди 2-3 седмици ходих при един лечител (за съжаление не приема хора, води ме познат при него - човека има дарба, ама не искал да работи, а само помагал на близки) и засега нямам оплаквания. мина ми като да не повярва човек, ама още не смея да се зарадвам, че незнам докога ще е ефекта. Ти сигурна ли си, че проблема ти е в шипове (тоест доказани ли са шиповете). Защото на мен 2 леари ми казаха, че със сигурност имам шипове при този тип болка, но като ходих на снимка освен изкривяване на прешляните на врата друго нямаше. този лечител ми намери някакъв "възел" на врата - помачка го малко и каза че съм готова. факт е, обаче че вече не ме боли. А иначе аз съм такъв неверник, че самата аз се смях как тръгнах по лечители  Joy Joy Joy. Ето един виц по този случай. Много му се смях...
Кратка история на медицината:
2000 г. пр.н.е. - Ето, изяш този корен.
1000 г. от н.е. - Не яж този корен, той е езически! Кажи тази молитва.
1850 г. от н.е. - Да казваш молитви е суеверно! Изпий тази отвара!
1940 от н.е. - В тази отвара има змийско масло! Глътни това хапче!
1985 от н.е. - Това хапче е неефективно! Вземи този антибиотик!
2000 от н.е. - Този антибиотик е синтетичен! Ето, изяж този корен!

# 219
Ей, това с радикулита е гадна работа Confusedбаба ми го лекува от години. Иначе мойте шипове са абсолютно доказани с рентгенова снимка. Благодарение на тях имам и по-слабо оросяване на мозъка, не трябва да вдигам глава рязко нагоре, да заспивам с отметната глава назад и куп глупости. Иначе вица го знам Laughingмного е готин.

Зъболекарката е казала, че Алис е имала възпаление на венеца. Сега ще се лекуваме. Обещавам, че следващия път като си завре мръсните ръце в устата, директно ще я пляскам през ръката. Ей, диването му с диване, все напук прави и не слуша.

# 220
  • София
Много ви благодаря  Hug Почерпка от мен...............

# 221
Кетито 4естито и от мен,щ? си пийна бейлис4е,ммм направо му усетих вкуса Crazy
Денерис дано бързо се оправя Алис,обикновено възпалените венци се полу4ават при недостиг на витамин ц,дай и някоя ампулка,какво е ле4ението?Аз съм имала възпалени венци много е гадно.
Аз преди да дойда в Португалия имах с години ужасни болки във врата,4есто главоболие,кожна алергия,оба4е откакто дойдох тук вси4ки болежки из4езнаха Laughing,мисля 4е е от климата Crazy
А за бенките и аз имам много,особено на гърба,вклЮ4ително и брадавици,наследствено е и майка ми и сестра ми имат,и мъжът ми откога ме врънкя да ги махам,ама мен ме е страх Rolling Eyes
Тася къде щ? ходите на море?
Нямам търпение ве4е да си идвам,остана една седмица само newsm44 newsm68

# 222
Добро да ни е утрото  Hug

Кетито, честит празник   bouquet страхотни вкусотии си забъркала  Wink проблема е, че сега от рано огладнях  Embarassed

Денерис, изписаха ли нещо на Алис за венеца, нещо за намазване ?

# 223
Кети, честит празник! Извинявай, ама вчера се отнесах...

# 224
  • София
Такаааа, да се оплача, Ема пак е болна  ooooh! За кой ли пореден път. Сутринта се събуди с Т, ниска, ама я има. А само преди 2 седмици я лекувах от ангина. Егати чудото, нервички не ми останаха вече да се занимавам с болести. Тази година ми се разказа играта направо. Сега докато се установи какви й е пак ще минат поне 3 дни  Tired

Общи условия

Активация на акаунт