МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 159
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Ей, никой не пише  Rolling Eyes То не, че и аз има кой знае какво да пиша  Laughing

Маги заминава днес за морето с майка ми и баща ми. Чудно ми е как ще понесе пътя  Rolling Eyes Дано да е добре и да не лепне някой летен вирус там  Praynig Естествено все лоши работи си мисля  Sunglasses

Ние по ергенски с мъж ми ще се качим на вилата и ще си правим барбекю  Sunglasses Там е и малко по-хладно и ще се живее добре  Grinning

# 91
Весииии, какво става с бебетооооо? Ходи ли на лекар? Simple Smile 

Аз тези дни съм като половин човек - простинало ми е някакво сухожилие на главата и, както се изрази лекарката, е направило "спазъм" точно на едно място зад ухото и от тамм цялата глава не спира да ме боли. Сега пия Нимезил + някакви хапчета за отпускане на мускулите. Абе гадна работа е, не стойте на течение и умната с градусите на климатиците  Peace

Зоуи, ти за тези плочки на тази площадка ли беше писала че да пружиниращи някакви?  newsm78 Много ми е странно.

# 92
Хайде и аз да се включа с две три думи  Grinning
Ние също сме по ергенски ,че моите деца пак на село заминаха вчера с баба си.
Аз нещо май се разболявам  Confused кашлям гърло ме боли и хрема ме мъчи от време на време ...абе не съм много зле ,но е малко на кантар работата. Дано да ми се размине ,че искам толкова много работа да свърша вкъщи докато ги няма децата ,че направо незнам как ще успея.
Разгледах всички снимки страхотни са  Heart Eyes
Теди, много са хубави от Рим снимките много компактно си обхванала всички забележителности  Grinning само фонтаните на п-ца Навона ми се губят  Wink  еииии доходи ми се пак ,любим си ми е този град   Sunglasses Grinning

Аз вчера и онзи ден се разминах с работата ,че имаше много малко деца и ме освободиха та се поотпуснах и днес хич не ми се ходи  Tired ох  да избутам днес и понеделник и от вторник съм отпуска   Grinning

# 93
Симба ,писали сме заедно  Grinning ама и двете се оплакваме като стари баби  Joy абе болнаво си е това време навън жега, вътре климатици  Confused гадна работа.

# 94
Симба, още не съм ходила  Simple Smile Нямам търпение, но искам да отида по-късно, за да се види всичко както трябва. На преглед съм другия петък  Simple Smile

Никакви болни да не чувам  Naughty

# 95
Здравейте,

завърнах се Grinningуморена съм, отегчена съм, обезверена съм...мразя търговски срещи, отчайват ме ужасно. НО идва уикенд и съм много щастлива.

Много хубави снимки, децата са прекрасни HugТеди, размечта ме със снимките на Рим. Много го обичам и туй то...мисля наесен да идем.

На 26-ти заминаваме на море на Златните...някой ще почива ли в района около тия дни? да се видим с дечурлята?

# 96
Мамиииииииииии, взех си колатааааааааааааааааааааааааааааа................ Дивечера отпрашваме към вилата да видим иван и да видим как се държи на дълъг път

# 97
Привет!

Гер4о айде честитооооо! Леко и безаварийно каране Simple Smile!  Много е гот нова кола Simple Smile

Денерис уелкъм Simple Smile За колко ще се на моренцето? Може да отско4а Wink

И аз разгледах всички снимки, супер са всички деца и мами Simple Smile Теди и аз се разме4тах за Рим от твоите снимки  Heart Eyes

Оф мен ми е толкова пусто едно такова тези дни, нали я няма Анна-Мария и ми е много криво. Чудя се по цял ден кво да правя, работя 2-3 часа макс и после само се шматкам - кафенца, маникюри, фризьори, масажи, шопинг, ебаси скуката, нямам търпение ве4е да си отида при нея

Мики, Ади, Калинааааааа кажете кога тръгвате към морето???

Цунки!

# 98
Герчо, честита кола, със здраве да си я ползвате Grinning

Зори, една седмица ще сме там. Много ще се радвам да се видиме. А като си толкова пък чак свободна, ела да обядваме някой път.

В Джъмбо имаше ли шалтета за легло newsm78нещо искам да направя спалнята в лилавата гама. За целта ми трябва лилаво шалте и лилави нощни лампи LaughingМики, ти ходиш повечко по магазините...

# 99
Герчо, честито! Леко и безаварийно шофиране   bouquet Мисля, че ти е достта сполучлив избора  Peace

Зори, май навсякъде се усеща вече летния сезон. И при нас намаля рязко работата тази седмица  Whistling

# 100
Герчо, ЧЕСТИТОООООО!   car003
Леко и безаварийно каране  Peace Чакаме снимки  Grinning

# 101
Денерис, с удоволствие ще дойда да обядваме - в понеделник а?

За шалтета - в Джъмбо няма, виж в индийските магазини - аз бях купувала за морето от там хубави шалтета за легло. Или виж в Комо, Аико.

Симба, то аз по-принцип си работя макс по 5 часа Simple Smile 

# 102
Мами, дайте някой друг сайт за снимки освен снимка.бг. Много ме нервира този сайт  Close

# 103
Денерис ,тя Зори е писала ,но и аз да кажа ,че няма в джъмбо /вчера ходих до там   Mr. Green/ в Комо ,Айко или Лабиринт и аз предполагам ,че ще намериш  Peace ако видя някъде ще ти пиша.

Зориии, за бой си ,да имаш време и да не звъннеш ,вчера от 12.00 до 18.00 съм се мотала сама като луда  Crazy

Герчо.честита кола и от мен- леко и безаварийно  Peace

Ох и на мен ми е едно криво без децата  Confused гледам да не го мисля много и да използвам пълноценно времето за работа и почивка ,но се улавям как целенасочено избягвам да се прибирам вкъщи ,че много е празно и тихо ,липсват ми зверчетата  Sad

# 104
Симба то4но това са пло4ките,като стъпиш и ти потъва крака,ина4е си е то4но пло4ка,но ако паднат децата не се нараняват,става въпрос за 4ервените пло4ки под самите лЮлки,пързалки и про4ее.
Денерис май ще се разминем с теб много ме е яд,ние пристигаме на 02.08 във Варна,кога то4но си тръгвате?
Гер4о 4естито за колата Peace
ние вси4ки изкарахме някакъв вирус за един ден с повръщане и температура,поне бързо мина,ама толкова зле бяхме,само се моля като тръгваме за Бг да сме здрави Praynig,4е незнам ина4е как ще пътуваме.

Общи условия

Активация на акаунт