МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 154
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Преско ми се прибра с хрема от яслата. Confused ГАби я пратихме при свекитата на Кичево. Ако не се оправи до сряда не знам какво ще правим. Аз трябва да съм на работа тогава.
zoui, оказа се, че и във Варна има детски кът с такива меки плочки. До яслата на Преско има много голям детски кът. Днес го посетихме за първи път и с изненада видях, че там има такива плочки. Комплексчето е много яко, има няколко пързалки, много люлки, пясъчници, батути, изкуствено езерце с лодки, миниголф, няколко игрища за футбол и ледена пързалка. Има даже велоалея и места за паркиране на велосипеди. Всичко е безплатно, оградено, обезопасено, животни не се допускат, а бе страхотно е. Ние сме минавали от там, но то е малко на високо и не се вижда добре от пътя. Та днес като взехме Преско от яслата решихме да видим за какво става въпрос. Децата много добре си поиграха. Имаше даже мини-пързалка, която беше голяма дори за Габи. Mr. Green И повечето от пързалките са достатъчно големи и здрави, за да може и родител да се качи заедно с детето. Оф, поулях се, но наистина бях впечатлена. Жалко, че нямах фото да заснема, но следващият път задължително ще нащракам, за да ви покажа. Peace
Веси, що не пробваш в www.multiply.com Hug
Ger4o, честито ново возило! Леко и безаварийно шофиране!  bouquet

# 106
Привет.Герчо,честита кола!
zoui,много хубав този вашия нов парк.Katia_N,и този при вас явно е много хубав.Как си мечтая и тук някъде наблизо да има такова нещо.А то дори градинките не искат да окосят-тревата е станала по-висока от децата.Онзи ден пък,както си играеше Виктор на пясъка и изрови едно кучешко ако(с извинение) и ми стана много гадно Sad
Днес с изненада установих че на Виктор са му поникнали двата долни кътника.Явно и това е допринесло за нервното му държане напоследък.Хубавото е че остават само още 2 зъба (засега) Simple Smile
Да се похваля,че вече втори ден и нощ спи без памперс и е успешно,няма фалове.Много съм доволна.
Теди, много са хубави от Рим снимките много компактно си обхванала всички забележителности  Grinning само фонтаните на п-ца Навона ми се губят  Wink  еииии доходи ми се пак ,любим си ми е този град   Sunglasses Grinning
Мики,мерси Embarassed Наистина много хубав град с много живот.А на пиаца Навона ходехме почти всяка вечер,нищо че нямам снимки Simple Smile Ех,и аз изпаднах в спомени.
И аз нещо съм със запушен нос,ама така винаги става като пусна климатика,дори и за малко.И ми се схваща вратът.
Много ми е притеснено тия дни,защото майка ми не е добре и в понеделник ще влиза в болница за изследвания на сърцето.Всичко ми се е свило и не знам какво да очаквам. Sad Моля ви,стискайте ни палци.

# 107
Теди, стискам палци, дано с майка ти всичко е наред  Praynig

Тази сутрин, понеже е събота, станах в 7.00 - свежарка.  Twisted Evil През делничните дни като трябва да се надигна и да ида на работа ми е мъкааааа  ooooh! Та съм метнала една баница във фурната като станат домочадието да има топла закуска   chef И кафенцето ми  е почти готово, ще со изпия на спокойствие Simple Smile

хм, и докато го напиша - бебефона се "разприказва". Еххх, друг път няма да ви пиша такива неща в бъдеще време само в минало, да си знаете  Rolling Eyes

# 108
Теди , стискаме палци за майка ти  Praynig дано всичко да е наред.

Симба, за пример си ти да знаеш  Peace топла баница в събота -страхотно   chef. Аз пък умирам от глад обаче Боби отиде на работа децата ги няма и съвсем немога да се преборя с мързела си и да стана да си взема нещо за ядене .

Кате ,дано до сряда всичко да е наред за да тръгнеш спокойно на работа.

За въпросните плочки да ви кажа и тук в София ги има ,видях ги на няколко бензиностанций OMV и в няколко от новите градинки ,в нашия квартал в последните 2 месеца направиха 3-4 нови и са с такава настилка.

Зори ,до колкото разбрах тръгваме на 18-ти /задължително трябва да се видиме преди това -гледай да не зачезнеш тези дни  Wink/
Аз днес с гърлото съм още по зле  Tired не ми се размина и това си е  ooooh!

Хайде лек ден от мен  Hug

# 109
Добро утро, момичета!
Хайде, да се включа и аз в ранобудната компания. Катето и татко й отидоха на ранна разходка на пазара за рибки и аз си пия фрапето на спокойствие с вас.
Теди, стискам и аз палци всичко с майка ти да се нареди добре Praynig Praynig Praynig
Кате, надявам се и Преско да се възстанови още днес-утре и спокойна да тръгнеш на работа. Опитвам си да си представя, хем ти нова на работа, хем Преско болен, сигурно ти е напрегнато, а и ако няма кой да ти помогне....
Мики и ти се стягай, че не остана време до почивката и трябва да сте здрави!!! Hug
Гер4о, честита ти кола, много километри да навъртиш, все в приятни дестинации, леко и безаварийно каране!  bouquet
Зоуи, градинката е хубава наистина, но и тук има такива вече. Предимството на вашата е, че е оградена и сенчеста, което тук много рядко се намира в комбинация. Иначе, момичета да ви споделя в зоопарка са направили хубави площадки, върху пясък, с паразалки и катерушки. Там гарантирано не минават животни, но за жалост е изцяло на слънце ooooh! Градинката на Софарма в Борисовата градина е хубава, но и тя е на слънце, а и малко натоварена, но ние сме свикнали  Wink Вчера със семейството на Цеци, даже успяхме да седнем да пием бира там, а децата си копаеха на пясъка. Току тръгваха на някъде, но беше относително добре. Поне се наиграха и навозиха по играчките на воля.  Имам и снимки, ама от ходене насам натам не ми остава време да ги качвам, т.че по-нататък Simple Smile
С пожелания за хубав и разтоварващ ден Hug Hug

# 110
здравейте,мами .Не съм писала доста време ,сега ще чета назад ,но бързам да честитя -
 Веси,честито бременно коремче  Grinning

Честито на Герчо за колата . Grinning

Теди,стискам палци за майка ти . Praynig

Отивам да чета назад ,че съвсем ви изтървах  BlushЦяла седмица съм отпуска и мисля да наваксам  Grinning

При нас новото -карам се вече сама до работа и обратно,естествено много ме е страх,защото съм с Виктор .Вчера една заспа даваше назад тук в комплекса и ме удари, и ми хлътна малко вртатата,но бял кахър (затова си карам старата кола).Купихме и ние нова кола Sunglasses.Уча Виктор да ползва тоалелтната и имаме малки успехи,за големите .....надявам се скоро .Разгеле правим вече прости изречения ,казва думи и на двата езика .Прибирането тази година ми се размина,но догодина..........идвам .

# 111
Здравейте, мами  Grinning

Теди, стискам палци и аз.

Ние се върнахме от вилата и сега се варим в собствен сос тук  sweating А на вилата прохлада, барбекю и релакс по цял ден, кеф  Party

Мами, някоя ходила ли е скоро на басейните в ДианаБад? Става дума за закрити плувни басейни, не за плицикане на плажа. Искам да започна да ходя на плуване и там ми е близо, но не знам как е базата  Rolling Eyes Ако се сещате за друг вариант, близо до Младост или в Студентски град  Rolling Eyes

# 112
Веси, говори с лекаря, които ще ти следи бременността... Не вярвам някой да ти разреши да ходиш на обществен басейн. За повечето не се ползват качествени препарати, а се налива хлор на общо основание. А пък тя е вредна за Ph-то.... При нарушено Рн е ясно кво става - вход свободен за всички вредители... Иначе за конкретния басейн нямам наблюдения - преди си спомням, че на открития беше бъкано с цигани, но инфото ми е отпреди 10 г сигурно... Изобщо не мисля, че е подходящ момент. По-важното е ти да си здрава и бебето да се роди живо и здраво, а формата ще я мислиш после... А и Зори май ходи на йога за бременни - това ми су струва много по-добре, но все пак всеки си преценява сам за себе си.

# 113
Да, Герчо, права си. Въобще ен го съобразих това  Rolling Eyes Тук нали нищо не е, като хората  Tired Жалко.
Явно ще мина само с гимнастика и йога. Те поне са ми в квартала

# 114
Добро утро,

Зоуи, при всички случаи ще сме си тръгнали до 02.08.  Confusedзаминаваме на 26.07.и ще сме там 5 нощувки, а ако много ни хареса най-много да удължим с 1-2 още. Та ще се видим в Арбанаси с теб Grinning

Веси, аз не бих рискувала с басейните в твоето състояние. Йогата е достатъчна според мен.

Иначе шалте не намерих, но пък си купих килим Whistlingмного си го харесвам. Купих си от Джъмбо две огромни ароматни свещи, и адски им се кефех около час, докато на Алис не й текнаха сополите от тях Confusedи сега съм в траур за пустите му свещи.

Уикенда си изкарахме много добре...пошляхме се, ходихме на кино, по магазините....в ресторант Воденицата на Драгалевци има жена, която рисува с децата. Събира ги по няколко и ги забавлява. Доста е удобно, но предполагам, че е само през уикендите.

Почвам да се отчайвам от липсата на желание за готвене Confusedпо печката има най-много прах от всички мебели вкъщи. Почти всеки ден вече ядем навън и ни излиза бая солена моята лиготия.

# 115
Здравейте!

Аз пак ще почна като бабите (Мики  Heart Eyes) Ама да ви кажа, да се пазите много и вас си и децата от жегите. Вчера сутринта излязохме, както всеки почивен ден, на разходка. На мен по едно време почна да ми се ... рее света, едно такова много странно. Едва се прибрах. И после ми ставаше от зле по-зле. Всичко - вода, храна ... се връщаше. В резултат на което - кръвно 84/70 при пулс 60  Shocked Евгени се уплаши какво да ме прави. Върнала се свекито през това време, а тя майстор по масажите. Направи ми един цялостен масаж с нещо с диви кестени (правено при дом.условия) и ми светна малко като ми се пораздвижи кръвта. Но като цяло тези дни съм като парцал. А за капак свекърва ми и тя е зле днес. Тази нощ яко драйфане, от Бърза помощ казаха, че е топлинен удар. И тя вчера ходила по слънцето... Абе страшна работа Sad Моето вероятно е било същото  Confused

Извинете, че ви се наоплаквах, ама ... верно като бабите  Rolling Eyes

# 116
хмм... симба, и аз съм с подобни оплаквания от ок 3 седмици, поне 4-5 пъти седмично. мислех, че е от диетата и реших да мина на захранващия режим. може и от жегите да е. много е гадно като ми се случи докато шофирам... страшничко си е.

денерис... умрях от смях с отношението ти към печката като към "мебел" Joy мисля че това само по себе си е достатъчно показателно за ситуацията.... много се смях сутринта Simple Smile

# 117
  • София
 Hug Малко снимки от нас  Hug
http://ketito.multiply.com/photos/album/18

# 118
Ей, Нели, много е сладка малката  baby_neutral С едни такива малки краченца  Party И ти изглеждаш страхотно  Flutter И баткото колко е любвеобвилен...Абе идилия от всякъде  Party
А снимките на Дени с помпата за кърма ме разбиха от смях  hahaha

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 15:08 от veselina_s_p

# 119
Кети, прекрасни сте Hugдечицата са толкова сладки, че направо ще ревна от умиление, а ти си по-красива отвсякога Hugнищо не разказваш, как я карате...беба има ли колики, как съчетаваш гледането на двете деца, ревнува ли Дени...

Кали, ми тя печката е уред всъщност, но исках да илюстрирам, че има повече прах от шкафа например Laughingта мина към събирателното мебел Laughing

Симба, ти не се ли беше оплакала от някакво подобно неразположение и миналата седмица...може и от жегата да е, разбира се. Аз много внимавам за себе си, а нашите много внимават с детето, мъж ми изобщо не го знам пази ли се- не се ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт