zoui, оказа се, че и във Варна има детски кът с такива меки плочки. До яслата на Преско има много голям детски кът. Днес го посетихме за първи път и с изненада видях, че там има такива плочки. Комплексчето е много яко, има няколко пързалки, много люлки, пясъчници, батути, изкуствено езерце с лодки, миниголф, няколко игрища за футбол и ледена пързалка. Има даже велоалея и места за паркиране на велосипеди. Всичко е безплатно, оградено, обезопасено, животни не се допускат, а бе страхотно е. Ние сме минавали от там, но то е малко на високо и не се вижда добре от пътя. Та днес като взехме Преско от яслата решихме да видим за какво става въпрос. Децата много добре си поиграха. Имаше даже мини-пързалка, която беше голяма дори за Габи.

Веси, що не пробваш в www.multiply.com

Ger4o, честито ново возило! Леко и безаварийно шофиране!

само фонтаните на п-ца Навона ми се губят
еииии доходи ми се пак ,любим си ми е този град

Та съм метнала една баница във фурната като станат домочадието да има топла закуска
И кафенцето ми е почти готово, ще со изпия на спокойствие
не ми се размина и това си е
Цяла седмица съм отпуска и мисля да наваксам
А на вилата прохлада, барбекю и релакс по цял ден, кеф 
много си го харесвам. Купих си от Джъмбо две огромни ароматни свещи, и адски им се кефех около час, докато на Алис не й текнаха сополите от тях
) Ама да ви кажа, да се пазите много и вас си и децата от жегите. Вчера сутринта излязохме, както всеки почивен ден, на разходка. На мен по едно време почна да ми се ... рее света, едно такова много странно. Едва се прибрах. И после ми ставаше от зле по-зле. Всичко - вода, храна ... се връщаше. В резултат на което - кръвно 84/70 при пулс 60
мисля че това само по себе си е достатъчно показателно за ситуацията.... много се смях сутринта
С едни такива малки краченца
И баткото колко е любвеобвилен...Абе идилия от всякъде