МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 151
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Симба, ти не се ли беше оплакала от някакво подобно неразположение и миналата седмица...може и от жегата да е, разбира се. Аз много внимавам за себе си, а нашите много внимават с детето, мъж ми изобщо не го знам пази ли се- не се ли newsm78

Ами бях ами ... Зверско главоболие, което като отидох на лекар, се оказа, че е от някакво настинало сухожилие, което е направило "спазъм" зад ухото ми. Та от там - главоболието, гаденето и пр. Вчера беше различно обаче. Май нямат връзка двете неща.  newsm78 Може би вчера да е имало някакви изригвания ли знам ли кво  newsm78  Ама ако се повтори, заминавам на невролог  Naughty

Кети, направо сте размазващо готини  Heart Eyes А за Дени и помпата за кърма - направо си е за конкурс тая снимка  Laughing

# 121
Кетито, много сладки снимки  Hug Дени изглежда много голям до Маги, а всъщност си е малчо  Peace

# 122
да, кети, моля те пускай снимки колкото и когато можеш.
много си красива, женствена и като мадона от картина, много спокойно мъдро и вечно излъчване имаш.

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 17:08 от Калинa

# 123
Нели, страшни снимки  Heart Eyes Hug много сте сладки.

Аз в събота също си навлякох страшно главоболие и то по най малоумния възможен начин  ooooh! първо отидох на плаж /без шапка/ седях почти цял ден на слънце, после се прибрах изкъпах се и така както си бях с хавлията и с мократа коса си пуснах климатика и седнах пред него на компютъра  ooooh! След 1 час неможех да си търпя главата на раменете  направо ми идваше да я отрежа  Sick Как не припаднах някъде и аз незнам ,след 2 хапчета ми мина де ама болките бяха зверски,как можах да си го причиня това и аз незнам.

Денерис, веднага се зачислявам и аз към не готвещите  Rolling Eyes в тези жеги направо не мога и това си е . От по миналия четвъртък когато децата заминаха на село до днес не съм пускала котлон или печка нито веднъж ooooh!  Днес тъкмо си мислех ,че трябва да направя нещо с едни домашни тиквички където си домъкнахме вчера и направо незнам какво и как ще стане  Crazy Ей не е за мен тази работа с готвенето. На всичкото отгоре до блока имаме залепена пицария със детска площадка  Mr. Green как да устои човек?

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 17:08 от miki3

# 124
Мами, кво готвене! При толкова полуфабрикати и стотици заведения с доставка до вкъщи  newsm78... Аз готвя за удоволствие - обикновенно 1 път на 3 месеца, ама за ядене  newsm78. Нали на Великден правих козунаци - от тогава не съм се доближавала до печката... Мъж ми е така дресиран, че само котлон да включа вода да варя почва през 2 сек като навита пружина да повтаря колко вкусно миришело  Joy Joy Joy.

# 125
Почвам да се чудя дали съм нормална  Joy Аз пък обичам да готвя. И за ядене готвя, и за кеф.... И правя пици, на които аз си правя тестото. Разтоварва ме готвенето. Особено ако резултата си заслужава Wink А и мъжа ми и той обича да готви, изобщо много нерентабилна комбинация сме ние с него  hahaha

# 126
Герчо ,ти си ми идеала за домакиня  Joy
Симба , добре сте си вие ,ей на това му казвам да съчетаваш полезното с приятното ,аз се разтоварвам на компютъра за ужас на всички вкъщи  Mr. Green
Всъшност чудя се дали имаме едно и също впредвид под готвене. На мен готварските ми способности са- таратор, яйца по Панагюрски, мусака , супа, спагети и тиквички с ориз  Crazy  за друго не се сещам  newsm78 Боби отговаря за рибата ,пържолите и пилешките крилца Grinning Това е всичко което успяваме да си приготвиме във вкъщи  Rolling Eyes

# 127
  • София
нищо не разказваш, как я карате...беба има ли колики, как съчетаваш гледането на двете деца, ревнува ли Дени...

Heart EyesДобре сме за сега.Вече ни почват коликите. Тук ми е скучно и не излизам  Rolling Eyes Обаче Събота и Неделя си бях в Стрелбище и еййййййййййййййй, кеф. Излезнах си и с двете дечица на разходка, до парка, хапнахме .....абе семейна идилия FlutterДруго си е в града Mr. Green Не мога да свикна тук и това си е Mr. Green
Там като си отида и съм като отвързано куче.....а колко пари троша ooooh! шшшшшш тихо да не чуе Любо.
Дени малко се е разлигавил, но се справяме. Малко му става тъжно като се възхищават на бебето, но не ревнува още. Но това е за добро, трябва да порасне вече Wink
Много я обича бебка и само иска да я гушка и целува. И мен ме целува и аз си го целувам.......абе много си ги обичкам  Heart Eyes Сбъдна ми се мечтата...да си имам семейство и момиченце и момченце Hug
Не бях ходила в парка с Дени, от миналото лято.....Еййй, разори ме  ooooh! на тая люлка, на оная, на влакчето на колата... ooooh! и се тръшка, едвам си тръгнахме. С майка ми решихме, че ще излизаме в квартала само  Joy Joy Joy А и само иска да го гушкат. Не иска да ходи. А като е в къщи търчи по 1 час без да спира Crossing Arms Глезльо.
 Айде после пок ще пиша, че ме викат Laughing

# 128
Добро утро.
Кетито,много хубави снимки.И ти,и двете ти дечица сте прекрасни.Наистина.
Аз също не съм по готвенето.Много рядко се случва.Моят мъж ако му осигуря салата за вечеря и за друго много рядко пита,та сме лесни.Но на малкия мъж се чудя какво да му правя,че напоследък нищо не му харесва и не иска да яде Sad
Вчера майка ми я приеха в болницата.Голямо висене беше,страшно много хора имаше и въобще цялата система е толкова тромава и объркана че много се възмутих.Сега ще правят изследвания и ще видим после.

# 129
Добро утро,

Кети, много свежо звучиш, браво...кога ще излезем с децата?

Теди, спокойно, щом е само за изследвания...майка един месец я държаха в кардиологията, докато разберат какво й е на сърцето, а накрая взе, че й мина от лежането и почивката Grinning

Относно готвенето...аз преди като си бях вкъщи готвех по една голяма манджа на два дена и по нещо малко всеки ден за детето. Откакто съм на работа обаче не смогвам. Просто не ми остава време. Вечер, докато оправя къщата, докато си видя детето, докато надробя салатата, докато я окъпя...и то станало 10 часа. Майка ме отменя слава богу, а когато тя не е сготвила нещо, мятаме една скара и толкоз. Малкото много обича месо. Охххх...снощи се изпокарахме с мъжа ми, рядко ни се случва и ми е много кофти...почнахме от едни неогладени ризи и стигнахме до това, че се чудел защо работя като нито нося пари, нито си изпълнявам домакинските задължения, нито съм имала време за детето Confusedадски много ме обиди. Малкото пък застанало и то и зяе срещу мен и ми вика "мамо, какво викаш, защо викаш...". аз се разкъсвам да смогна да огрея навсякъде и се побърквам от притеснение, ако се наложи да закъснея...като капак сутринта пак се изтърси от леглото, после пък каза, че я боли коремчето и я изкара едно разстройство ooooh!после пък рева да не съм излизала и се почна едно "мамо, искам те, мамо, обичам те, мамо не абота, мамо, гуш..." и така до безкрай, баща й трябваше да я откопчи от мен, за да изляза навреме...до спирката все си ревах Confusedднес е и последния ден на шефа ми и от утре новата шефка ми става пълноправен господар Confusedимали сме били да си говорим разни работи, ама не сега, че имало било все още къртици, които може да ни откраднат идеите ooooh!

Айде наоплаках ви се...простете Tired

# 130
денерис, мъж ти е вързал доста гадно изречение... Време за детето трябва да имат и двамата, домакинските задължения също са общи - поне в този век, а ако не беше изкарала 2 години вкъщи, а беше правила кариера сега щеше да носиш доста повече пари. Обясни му, че за следващото дете ще трябва да приседне по бащинство едни 2 години да сменя памперси и да готви супи и след това друга песен ще запее... А ако не желае да готви или да мие чинии да вземе жена за слугинстването...
Аз да се похваля иван вече си говори супер добре - прави си спокойно изречения по 7-8 думи и се справя много добре с единствено и множествено число и с редовете. Словореда му е доста правилен и направо съм изумена колко бързо стана всичко. Въртят си 1-2 диска с детски песнички и ги е научил всичките - много съм горда с на мама гарджето. Изобщо чистия въздух му се отразява супер

# 131
  • София
Кали Мерси Blush Леле.... засрами ме.

Не включвам за готвенето, че не е за хвалене моето ooooh! Вече съм забравила как се готви Embarassed

Денерис Ами аз ви следя срещите Wink Някой път като слезнете към Южния ще се присъединим Hug

Ох, времето днес е кофти, а ми се излизаше Confused

# 132
Денерис, за мен печката е аксесоар към кухнята  Wink а иначе всеки си има лошите периоди, ще видиш, че след 1 седмица нещата ще изглеждат различно  Hug  Wink и в службата и в къщи всичко ще е нормално  Wink Аз мъж ми го предупредих още преди да се оженим, че готвенето и чистенето не са ми страст и не съм абонирана за ролята на домашна прислужница, ако си търси такава да си наеме, и по-евтино ще му излиза, и няма да му досажда всяка вечер  Joy Ако съм си в къщи ще се заема с това, но при условие, че работя независимо колко изкарвам, е нормално да си поделяме част от задълженията или да намерим кой да ги върши вместо нас  Simple Smile   Peace
От вчера съм с невероятно главоболие, около 4 сутринта ми мина и сега пак започва  Cry гледам има и други с подобни оплаквания дали не е нещо от времето  newsm78 исках да си отрежа главата и сега пак натам върви...
ketito, в събота точно сметнах, че едно излизане в парка е около 15 лв- пуканки, сладолед, колички, скачане, самолети....като те слушам, започвам вече да си мечтая и аз за разходка с бебе и Мишо  Simple Smile

# 133
И аз се чудя как успя да ми каже той такова нещо. вариантите са, че или си го е мислел отдавна или просто е бил ядосан и е искал да ме нервира Confusedимаме си домашна помощница, на която плащам аз от моята заплата, за да съм спокойна, че не му виси на него на врата, плащам заплата и на майка ми. той го извъртя после, че имал предвид, че нямало смисъл да работя, за да плащам две заплати, а за мен нищо да не остава. като го попитах, той няма ли да си оглади шибаната риза, дето аз му ги гладя от 5 години, той подскочи, че само това било оставало да му вменя като ангажимент....не стига, че имал толкова напрежение в работата, че лягал и ставал с мисълта как да ни изхрани, водел и вземал детето, и ми помагал с каквото може...не мога да се оплача, помага ми, делим си много неща...просто ме заболя от думите му....мислех да му кажа да си намери друга жена, която или да прави луди пари или да си седи само вкъщи, но си премълчах...иии да му се незнае пак се ядосах...

Много се радвам, че си доволна от развитието на Иван Grinning

# 134
Денерис, стига го мисли това. Всички в състояние на афект казваме неща, които не мислим, а с които целим нарочно да го заболи другия. Убедена съм, че във вашия случай е точно така. Много е неприятно и е нормално да те заболи. Може пък наистина да не се е изразил правилно мъжа ти, и това е нормално, след като е бил афектиран Wink А и сега колкото повече си го връщаш разговора, толкова по-гадно ти се вижда всичко  Rolling Eyes

КатеМ, аз съм едната с такива оплаквания. Нищо чудно да е от времето  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт