КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 31

• 25 104
  • 592
  •   1
Отговори
# 315
Мастерче, и аз след малко излизам - а при нас е най-топло предполагам! Ми то това ни е гордостта на Русе - чупим рекорди по жега лятото и по студ зимата! smile3534
Отивам да си видя косматия и да го изведа за малко - за първи път е сам не у дома и много се притеснявам как е! Така уплашено гледаше сутринта като го оставихме!
Та надали ще ти е голяма утеха - ама ще се пържим заедно! smile3521
Лек ден!
Зиче, пиши като има новини от София! HugСтискам палци!

# 316
  • София
Зиче и Мише - УСПЕХ!

Всички вицове много ми харесаха! Мойте "говедца"  Laughing отидоха на плаж и се притеснявам, че е много горещо.Аз седя, пера, простирам и пот шурти от мен. Не е лесно да си в климакс и да е жега.

Марси, направо ти завиждам, рече и отсече и направихте големия ремонт.

Ще ми се днес да се завра под това!

Клик

# 317
                     Благодаря ви , момичета , за пожеланията !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
   Зиче,чакаме добри новини от вас ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Цунки за малката принцеса и за Здравунчо!
                      Светле, честит рожден ден на детенце!Да расте весело ,щастливо ,здравичко и умно!

Материално момиче,не зная дали ще влезеш в темата втори път ,но да ти напиша за световния младежки фестивал 1968 г София.Беше нещо голямо,красиво и невиждано до тогава.Аз участвах в един от спортните блокове на откриването.Съжалявам,че снимките се загубиха по време на многократните ни премествания.Бях завършила 8 клас.Участвахме в един блок с батковците от ВИФ /Спортна академия - сега/ Бяхме облечени с жълти роклички с воалени ръкави имитация на народна носия.Много красиви.Спомням си добре модела като шопски литак в съвременен вариант защото ми се падна по-голям номер и ми беше дългичка поличката.Като казвам дълга имам предвид,че беше до средата на бедрата,а аз исках късичка до дупето. Mr. Green Майката на приятелката ми беше възмутена от късата,която и се беше паднала и аз....успях да се накипря,че то бях 10 кг с мокри дрехи. Mr. Green Не като сега. Embarassed За първи път тогава усетих силата на приятелството,добрите отношения,усетих разликата на хората по света и тяхната прилика / в нрави ,обичай и отношения/.Хвърчах в облаците ,имах много приятели от делегациите,с които си пишехме дълги години.При шествието което се проведе  в началото бях впечатлена от начина, по който се представят различните делегации.Румънците например минаха с много хубави национални костюми със звънчета и с една чисто национална румънска мелодия и се движеха с определена стъпка , при която звънчетата пееха.Когато минаваха хората ,които ги гледаха пробваха стъпката и тръгваха редом с тях.Така беше и с останалите делегации.По цял ден бяхме на техните концерти .Видяхме усмихнати ,добронамерени млади хора ,участници във фестивала,видяхме много национални костюми,видяхме друг свят - добър,щастлив,усмихнат и свободен.Получихме и раздадохме много подаръци ,обикновено национални сувенири.Бях щастлива когато те се радваха на флаконите розово масло,ония мъничките в гравираните дървени кутийки,дето ние хич не ги поглеждахме.Учудена бях ,че се радваха на нашите глинени славейчета и всевъзможни гърненца.Разбрах и в мислите  и в спомените ми остана ,че по света има много добри хора,че всички искат да живеят свободно и да опознаят другите.
                 Айде,бабата се отплесна. Embarassed Благодаря,че ми припомни мигове,които трудно бих изживяла втори път. Всеки ден до края на фестивала ние със сестра ми бяхме сред делегациите.Те много и се радваха защото беше малка 4 клас ,синеока и беличка.С една дума този фестивал беше нещо велико и шокиращо поне за детските ми години.Нещо като Карнавала в Рио. Peace И нито за миг на родителите ми не хрумна,че може да ни се случи нещо лошо.Самата атмосфера беше весела,добронамерена и спокойна.Пеехме,танцувахме и се учехме на различни национални танци.На сцената танцуват полка и ние се нахващаме пред нея без значение от каква националност,след това хоро и те тичат - покажи как? И така незабравими дни с много емоции.Чудно е да видиш облечени в различни национални носии да се опитват да играят дунавско хоро или ръченица.Е,ние бяхме по-схватливи или нашите танци по-трудни. Mr. Green И така до късно по нощите. Laughing

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 12:37 от Didia

# 318
  • Видин
Дидиа, страхотен разказ PeaceНаправо усетих атмосферата на празника Hug

Зиче, Мише, успех Praynig

Тайне, и аз искам с теб под водопада Party Mr. Green

# 319
  • София
Леле, Дидиа, ти ми припомни едни мигове....
Аз също бях на този фестивал, във фона-правехме разни фигури, големи репетиции падаха, но беше много хубаво. Но толкова подробности като теб вече не помня, за голямо съжаление

# 320
  • Пловдив
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Миши току що ми се обади махнали са на Вики гипса и са и махнали конците и пак са я гипсирали.Доцента я е гледал на някакав апарат и видял вътре че и там всичко било нормално за сега.На 20 .07 ще и свалят иглите и гипса, и почваме раздвижване.Дано и за напред да върви така всичко както и до сега че се измъчи милото ми Вики. Praynig Praynig Praynig
Айде после като оправя Здравун ще ви прочета какво сте писали че ви изпуснах края. Joy Joy Joy Joy Joy

# 321
  • София
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugЗа Зиче, Мише,Здравчо и Вики.
 Радвам се много Peace Laughing Laughing Laughing

# 322
  • Кубрат/ Пишурка
Вчера следобяд правих компоти от кайсии,а  после майсторът слага замазка на  плочките в коридора,а това означаваше,че пак не може да се влиза при компа.Тази сутрин ходих до К-т и се върнах наобяд.Оттогава ви чета.
 За фестивала мога да кажа,че само завиждахме на софиянци,пеехме песента "Една българска роза" и събирахме картички,от които днес няма и папер!Била съм на 12 и дори не помня дали имахме вече телевизор,но следяхме репортажите и по радиото.
 Светле,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИНЧЕТО ТИ НА ПАТЕРИЦИ! дА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО МОМЧЕ!и МНОГО ДА СЛУША МАМА!

ЗИЧЕ,стискам палци!Току що прочетох:Браво на малката героиня!

ТАНИТА,и аз броя дните.Да питам кой ще донесе фото? Моята Галена ще вземе нейния,но той малко калпав и след 5-6 снимки трябва да се прехвърлят.Та е хубаво да има поне още един.

ФУРИЙКЕ,Миналата година като идваха Любе и ние бяхме навити да дойдем,но нещо ни се размина.Пък и тогава още не те познавах!(не че сега те познавам визуално,но като че ли сме дружки тук от 100години)Следващият път ще дойдем!

# 323
Браво за добрата новина, Зиче!!!!!!!!! newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
Тръгнаха нещата добре!!!!!!!!!!!!!!
Тайна, и аз с теб на водопада! Прибрах се сега и май леко осолена - навън яко напече. А ремонта - сега го запобваме. Ако свършим за месец и половина ще е прекрасно! Но се радвам , че започнахме. Надявам се , че ще стане хубавко!

# 324
Зиче - Радвам се за добрата новина! Hug
 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
По-бързо да идва 20 ,че да се освободи тово детенце от гипса Hug

Тайне - остана  ли   едно местенце  и за мен под водопада? Joy Joy Joy
Че не съм от много елегантните ,ама все ще се съберем някак Grinning Joy Joy Joy

# 325
  • София
Зиче и аз се радвам за Вики, нека се възстановява бързо!

Момичета, ако не стигне този водопад, надявам се ,че поне този ще успее да ни разхлади:

клик

# 326
       Зиче, честито, най-после хубава новина! На добре отиват нещата!

Янче, дъщерите ще ми дадат фотоапарат, така че нека да има два, че да не се окажем пишман-фотографки!

Пишете и мен за  водопада! Ех, че ще е прохладно, весело и секси- защото предлагам да сме дюбидюс, за по-голям шик, грация,  представителност и ефективност! Ха,ха,хи,хи!

# 327
Зичкааа, Hug Hug Hug браво на малката Вики!Дано по-бързо дойде 20-ти и всичко да мине и замине,да забравите лошите моменти и притеснения и само да се радвате на малчуганите! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 328
  • Видин
Браво на Вики! newsm44 newsm68 newsm44
Зиче, Миши, отдъхнете си малко Hug

....предлагам да сме дюбидюс, за по-голям шик, грация,  представителност и ефективност! Ха,ха,хи,хи!
Танче, а що народ зяпачи ще съберем не е истина просто Mr. Green Joy Joy Joy

# 329

....предлагам да сме дюбидюс, за по-голям шик, грация,  представителност и ефективност! Ха,ха,хи,хи!
Танче, а що народ зяпачи ще съберем не е истина просто Mr. Green Joy Joy Joy
[/quote]
Или ще съберем- или ще прогоним с прелестите си Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт