Бебета ЮНИ 51

• 16 639
  • 229
  •   1
Отговори
# 165
Честит Рожден Ден, Кори!

# 166
  • Miami
Благодаря момичета   bouquet

Лелее днес в Русе е адска жега  ooooh! Никъде не може да се ходи  Sad Другата седмица очаквам климатик и няма да се оплаквам  Mr. Green

Гали80 браво, много сте порастнали  Hug и аз дам Вигантол по една капка  Peace

Има ли още майчета дето не са родили? Май наистина е време да се местим в Родени  Rolling Eyes

# 167
И аз да добавя в списъка на нежеланите храни предизвикващи дисконфорт на бебчетата ни -
кафе
кола
шоколад

# 168
  • France - Toulouse
Здравейте и от мен,
аз не съм се появявала сигурно от 6 месеца, а и преди това не бях от активните, но дано  имам повече време идните месеци да пиша, сега поне да се запиша в списъка на родилите.
Нашият син Thomas се роди на 30 юни -3кг620гр. -51.5см., за сега е кротко бебе, дано така да продължава.

# 169
Влизам набързо за скоростен отчет! Нищо не съм чела, но ще наваксам пропуснатото  Wink
Честито на всички обебили се и много  Hug от нас

Днес се прибрахме.
Родих на 03.07.2008год. момченце - Димитър Димитров Димитров - 3650гр /52см
Беше много тежко раждане и за двама ни. Митето беше в кувиоз 2 дни, измислиха му една нервна симптоматика... снощи пак му давала една сестра успокоително. Щях да я гръмна и докторката, която отказваше да ни изпише - също! Само да вметна набързо, че аз съм била много ревлива, майка ми също и т.н., а и татито ни...

Кори,  nbirthday

# 170
Кори, Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрава!

bouquet    bouquet   bouquet

Вчера отидох да премеря Ясен- 350гр за 2 седмици. Не знам добре ли е, зле ли е... Него също го тръшнаха коликите, има моменти, най- вече през нощта, когато изобщо не спи. От към храни аз съм ограничила кафе, кола, шоколад, цитруси, газирано, люто, пикантни и силни подправки, пържено. Останалото си го хапвам. Е, боб и зеле все още не съм яла. Гърдичките му също са подути леко, но аз нищо не правя.

И аз мисля, че е време да се местим. То, че има цели 44 мами необадили се, има. Но ако решат, могат да го направят в другата тема.
Simple Smile

А вече 43 Simple Smile.

Честито на Свети!
Много щастливи мигове с Томас.

bouquet

Забравих...Ивелина, Фенистила не е ли против алергии? И този АБ за какво е? Да спаднат гърдичките ли? Странно...То това подуване е на хормонална основа, а не от бактерии.

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 17:41 от Вери

# 171
да за алергии е Фенистила а риванола и антибиотика е да спаднат. Казват че е от кърмата така.

# 172
  • France - Toulouse
Благодаря Вери,
Момичета, честито на всички да са ни здрави дечицата, да растат и да ни радват много.
Моето раждане не беше от леките, след 12 часа опити да родя нормално и опит да извадят бебето с нещо като лъжици, не е форцепс, не знам как се казва на български, се наложи спешно секцио, но най-важното е, че всичко приключи добре. Аз се възстанових доста бързо, кърмя на поискване и за сега системата ни работи.

# 173
Да, да, кърмата за всичко е виновна при бг педиатрите, ясно ми е това.  Laughing
Дано бързо се оправи дъщеря ти, Ивелина. Макар че гърдичките ще минат от само себе си.

Свети, и аз чаках 12 часа да се роди Ясен нормално и раждането приключи със секцио. С тази разлика, че преди това нямаше никаква намеса от страна на лекарите. Чакаха сам да си излезе.

# 174
Здравейте момичета,
не пиша много често но за сметка на това редовно ви чета макар,че от както се е родил малкия нямам много време. Искам да ми дадете един съвет тъй като незнам какво да правя, моят син е изцяло на кърма но за 2 седмици е качил само 250 гр.  Cry Cryкоето според лекарите било горе долу нормално а на мен ми се вижда много малко проблемът ми е 4е не знам как да го дохранвам  newsm78да редувам едно кърмене си на следващото да предлагам изкуствена храна или след всяко кърмене да го дохранвам с сухо мляко предпочитам да продължа само с кърма но явно само тя не му е достатъчна.

# 175
Здравейте момичета,
не пиша много често но за сметка на това редовно ви чета макар,че от както се е родил малкия нямам много време. Искам да ми дадете един съвет тъй като незнам какво да правя, моят син е изцяло на кърма но за 2 седмици е качил само 250 гр.  Cry Cryкоето според лекарите било горе долу нормално а на мен ми се вижда много малко проблемът ми е 4е не знам как да го дохранвам  newsm78да редувам едно кърмене си на следващото да предлагам изкуствена храна или след всяко кърмене да го дохранвам с сухо мляко предпочитам да продължа само с кърма но явно само тя не му е достатъчна.

Нас не са ни теглили на 14 ден, но на 20-я, бяхме +500г. Според мен не дохранвай, ако си спинка мъника и пълни памперси. Погледни и в кърмаческия форум Peace. Успех Hug

# 176
   Честит рожден ден на Кори! Да си жива и здрава, и много щастлива!

Нашите гърдички също са подути, но нищо не правя. Утре сме на консултация и ще питам, но съм сигурна че ще си минат самички. За космите и ние имаме по ушичките и по телцето.
   Моите гърди все още се разраняват. Днес пак от едната потече кръв, нищо че се цедя с помпата а не я кърмя, пък и мажа с Гармастен и пак  Thinking Дано скоро да се оправят вече, че ми писна.  #Crazy

# 177
  bouquet

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 16:21 от Трънче

# 178
привет и от мен  Hug
4естит рожден ден на Кори много здраве и 6тастие  bouquet Hug 
4естито на новите май4ета   bouquet
Ние сме добре,имаме си по малко колики,храним се на поискване,оба4е зърната ми са на рана.Валентина си папка а аз крокодилски сълзи роня дано минат скоро 4е направоо незнам.........
С таткото сме все на нож заради тоя климатик,на него все му е горе6то  #2gunfire
Хайде бягам 4е 6те се къпем
Целувки на вси4ки  мам4ета и беб4ета  bouquet

# 179
Здравейте!
Ние днес бяхме на Драгалевци,че голяма жега беше,а там е по прохладно.Малката обаче не заспа...и още не е.Все си мисля,че ще се умори и ще се предаде ама май няма такова намерение.Поне вечер си спи детето!
Много ми се ядат сладки неща.Ама не смея.Само мякакви бисквити хапвам Rolling Eyes
Давам от капките Колиеф от днес.Колко ли време трябва да мине за да се усети ефект newsm78 Дано има полза от тях! Praynig
Признак ли е постоянното желание на бебето да суче когато има колики?Защото моята постоянно като я гушне търси....При вас как е newsm78 newsm78 newsm78?
Дари 7 ние спахме тази нощ на климатик,защото беше страшна жега!Дано не сме я простудили малката само.Тя е в другата стая,но вратата е отворена.Гледам да не и духа директно Peace

Общи условия

Активация на акаунт