Ася20 бях написала едно изречение на английски до тюленчето, оказасе че е абсолютно грешно и Милени ми направи забелжка която можеше да спести на всички ви (ако се върнеш в старата тема псоледният пост на 12-а страничка е), след това ми писа ЛС в което си ми каза че съм много неграмотна и всички във форума ме мислят за такава. Ама аз не мисля да влизам в спорове, така че си "замълчах" тактично. Та това е
Какво да се прави разни хора..разни идеали 
[/b]
Моля, моля, не съм ти писала, че си много неграмотна и всички те мислят за такава, дори ти се извиних, макар че нямаше за какво, а това, което ти написах беше, цитирам:
"Недей се обижда толкова лесно! Просто ти обърнах внимание, защото доста хора четат форума и както на мен ми направи впечатление, така съм сигурна, че и други са видели. Не е приятно да те мислят за толкова неграмотна, все пак в едно изречение имаше три грешки. А че не е толкова важно, щом така мислиш, защо тогава ти е в подписа
Не съм имала за цел да се заяждам, сори, ако си се засегнала
P.S. Вероятно щеше да е по-уместно да ти пратя поста на лични, ама де да знам, че така ще скочиш"
Не мога да разбера защо се заяждаш, но ти си знаеш най-добре
Лек ден! Уф, направо ми се развали настроението ....

).
, друго си е да те лъхне на море!
-ами ние пък се будим през 2-3-4 часа, тоз дребния дрисльо за нищо ме няма още от сега, ами бива ли таквоз нещо? Всяка сутрин гледам като препикано мушкато. През деня...същата работа! И напоследък не ми стига това, ами като реша например следобед, че няма да правя нищо, а ще спя и лягаме да се кърмим на спалнята, че той като яде заспива, ама аз като тръгна да го слагам в леглото му или където и да е извън моите обятия и веднага се ококорва и все едно не е заспивал 'ич, и човека се наяжда и заспива (Ъфкорс), обаче продължава да придърпва с помпата и аз по някое време вече се схващам да стоя на една страна и при беглия ми опит да си издърпам все още принадлежащата ми гърда, оня пак отваря очите, все иска да има нещо в тая пуста уста.....е, как да стане!
не сме нито на училище ,нито пък сме си майки и дъщери една на друга ,Милени извинявай мила много те харесвам ,но според мен постъпката ти е необмислена
никога досега не ми е правело впечатление коя от вас как пише ..........пишете си както ви е кеф ,това не е от значение имаме толкова малко време на тоя свят та да си блъскам главата сега написах ли запетая или я изпуснах
това ме прави щастлива и не мога да се занимавам с глупости които да нарушат и свалят усмивката от лицето ми
)
Не те познавам лично, но на снимките се вижда че си много лъчезарен човек. наистина момичета не се карайте, нека форума си остане едно хубаво и приятно място където да си споделяме всички и да не обръщаме внимание на такива неща.