КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС IX

• 60 793
  • 498
  •   1
Отговори
# 195
ДО
ДИРЕКТОРИТЕ НА
СОУ, ПРОФИЛИРАНИ
И ПРОФЕСИОНАЛНИ
ГИМНАЗИИ
С ПРИЕМ СЛЕД VІІ КЛАС

Молим на 11.07.2008 г. в Национална Професионална гимназия по прецизна техника и оптика „М.В.Ломоносов” (ул. „Кирил и Методий” №148) в 20.00 часа да получите разпечатките от първия етап на класирането за прием след VІІ клас.

РИО
София-град

"Любезната госпожа" от гнездото ми е спестила един час newsm47

# 196
ДО
ДИРЕКТОРИТЕ НА
СОУ, ПРОФИЛИРАНИ
И ПРОФЕСИОНАЛНИ
ГИМНАЗИИ С ПРИЕМ СЛЕД VІІ КЛАС

Това не е за "гнездата", а за училищата, където ще се записваме от понеделник.
В "гнездата" списъците са други и може да излязат по-рано.
А дотогава всички ще сме видели в нета.
Съгласете се, че те имат само един ден да въведат КОРЕКТНО заявленията и да ги качат в нет-а за цялата страна.
Да не ги пришпорваме, че да не станат грешки. Процедурата изисква технологично време.

# 197
Ако се вярва на новините,любезните госпожи и сайтовете ще излезе, че в България има 10 часови пояси...  Laughing Все си мисля,че до 11-12 часа ще се появят класиранията (както стана с оценките)

# 198
Според мен ще ги качат в нета доста преди да ги разлепят по училищата. Така че просто трябва да си висим като паяци пред компа tantrum Остава ни само beer

# 199
И аз мисля че ще е като с оценките ,затова чакам!

# 200
Мами, къде гледате за класирания - на сайта, където са оценките им.  
На този ли
http://7klas.mon.bg/

# 201
Ами да чакаме и да ровим междувременно...
Децата си свършиха работата, сега остава ние, мамите, да довършим нашата!

# 202
Първо Gli_Ganka пусна резултатите ето тук в 22:40:

http://www.rezultati.zamaturite.bg/

# 203
И такаааааа, в къщи съм. Ядох, изкъпах се и естествено, разчистих терена - демек разгоних тийновете от компа Wink (обещах да е за малко, ама на често). И още нищо. Не ме сдържа, така че въпреки, че си мислих как няма да пипна РС, пак съм тук и изчетох всичко.
Честито на успелите, браво на вас Laughing

Охххх, сипах си едно направо твърдо - джинче с тоник, никва бира не ме оправя в този момент. И май ще се тропясам накрая, но казах на Ивче да ме буди, ако излязат.
То не се знае и това обещание дали ще спазя, ама поне за момента си вярвам Laughing

Ще се навъртам де. Peace

Пък на въпроса - що седите тук с тоя бал - ами защото сте майчици и за това не се иска обяснение. Защото искате да го видите черно на бяло и да се отдадете на щура радост.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 204
Да де! Чакаме Gli_Ganka! Praynig  Grinning

# 205

Пък на въпроса - що седите тук с тоя бал - ами защото сте майчици и за това не се иска обяснение. Защото искате да го видите черно на бяло и да се отдадете на щура радост.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
newsm26 newsm26 newsm26 newsm26 newsm26

# 206
Да ама тоя линк на Глиганка, отваря сайта, който министерството после сложи при тях. Това си е сайта 7ми клас, където си проверявахме оценките. А сега ще е на същото място, така че няма от къде да дойде друг линк.

# 207
 Ееееееееееееееееееее     ама зор!!!! Бала е 32.750 и наистина е за провинцията . В сайта официално ги няма. Питахме по телефона

# 208
Момичета вижте тук :info@kadedaucha.com):

# 209
Мамета   bouquet   bouquet

Е да се измъкна и аз от дупката в сюблимния момент. Днес утраях цял ден, ама сега кукурдясването нещо близко ми се види Mr. Green Shocked

И защото само аз ни съм ви поздравила децата за успехите, затова на всички момичета и момчета с целувка им казвам БРАВО ДЕЦА  bouquet

А сега... - към деловото чакане.  #Cussing out
И един въпрос - сигурни ли сте, че по същия начин ще се проверява резултатът от сайта на МОН - вх. номер и ЕГН. Таблицата е за оценките, а би трябвало да се промени "с име на училище" и т. н.
Ще пробвам влизане с всички дадени по документите номера - може да излезе нещо друго.

А с биричката и бялото вино мислете за новата тема - да има къде дружно да "ривем" после Joy

Общи условия

Активация на акаунт