КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС IX

• 60 777
  • 498
  •   1
Отговори
# 225
Не мисля, че е разумно да се чака....Годо Mr. Green

Прегледах сайтовете на всички Рио-та в страната (които имат, де, но все пак са доста) и никъде не открих КЛАСИРАНЕ. Резултати - да, но класиране - не. Така, че информацията на Пепита е или много лична, или...не съвсем коректна.

Затова, дами - мами,

Отпуснете напрежението и нека душичките ни да изтраят до утре.

Камъчето я няма и аз да я заместя:

Утре ще бъде най-прекрасният ден   bouquet

# 226
Резултатите в Хасково са излязли
http://www.rio26.escom.bg/index.php?RIO_NUMBER=26

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 23:25 от julialexpetkova

# 227
  • край Дунав
 smile3533  чакащи майчета, прованса е на линия и вече си знае резултатите, ама ако знаете само какво изживях от вчера около 17 часа до днес около 11 по обяд-бедна ви е фантазията...сега да Ви разсея с историята ми /аз и затова задавах онези тъпи въпроси в по-предните постове/, та: писахме ние с мойто синче мамино ненагледно желанията, ама писахме само 3/три/, а народа изписал всичките възможни профили във формуляра.Маминия е с мн добър успех/умен, но мързелив/ и понеже детето не чуло, майка му не разбрала снощи около въпросния 17-ти час ми звъни благоверния и вика-Марти/синчето майчино/ нема да се класира никъде-запиши го в сградостроителното...на мене ми се стъжни живота, изпотих се, разтреперах се и всичко, което се сетите-викам му: що бе?/па, баш мойто ли/, а той-ми щото хората писали всичко и сега тези с бал20...ще влязат , а нашия с 27...не, че няма достатъчно написани профили-не ме питайте колко разговора успокоителни съм навъртяла после, каква нощ съм изкарала и ...те-така до тази сутрин, когато ми звъни от работа пак мъжът и вика -детето е на 7-мо място по второ желание и стискай палци, докато спре компютъра да джурка децата...До обеда фамилията ми се разгони-сто пъти навиках служителите, гръмове и мълнии се прескачаха ...детето обаче запази позицията и сега пожелавам на всички Ви по-лека нощ/поне на тези, които са на кантар/-не е лесно да родиш дете, ама се оказа, че има и по-страшни моменти...Сега, докато пиша за маминото момченце си викам-боже....ама наесен имам и първокласничка-кво ли патене с нея пък ще е след време...Я по-доре и Вие напишете нещо весело, че наистина си е тежко newsm78

# 228
Май е права Баситка. Но ако все пак някой се докопа до нещо, смятам знаете.... Grinning

# 229
Стискам палци, момичета! Ама май няма да дочакаме тази нощ.
Я всички с баловете по леглата, та ведри да посрещнем успеха на децата Hug
И за моите приятелчета- момичета, затрих се при сина си в провинцията...веднага след срещата...паднал лошо и със сътресение, та днес излязохме от болницата. Вече всичко е наред.
Сори за оффа в този напрегнат момент, но няма време да напиша на всеки персонално. А иначе ви обичам- всичките   love001 И в събота се прибирам.
Успех на дечицата   bouquet

# 230
Я и да попитам- така отгоре като попрочетох, адреса на класирането е онзи с оценките, така ли? Ще го допълват персонално за всяко дете ли?
Глиганкееееееее и теб обичам  Hug От миналата среща още. Ама къде сиииии  smile3514

# 231
Я и да попитам- така отгоре като попрочетох, адреса на класирането е онзи с оценките, така ли? Ще го допълват персонално за всяко дете ли?
Глиганкееееееее и теб обичам  Hug От миналата среща още. Ама къде сиииии  smile3514
Така се чува само...
Може би ще се обнови формата:

http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=3354

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 23:41 от julialexpetkova

# 232
ай наистина няма да дочакаме класиране тази вечер.....
И аз ще пожелая приятна вечер на всички,пък утре със свежи сили отново ще сме тук.

# 233
Ей, луда работа!!! Хората (висшите) изобщо не им дреме, а ние като едни мъгъли щракаме, побъркани. Как ще изкараме нощта newsm78

# 234
Нали...аз вече не знам на кой свят съм..

# 235
  • UK
Абе нали помните в колко часа излязоха оценките от изпитите, моята логика е,ч е и класирането така ще пуснат.
Приятно чакане и будуване на всички   bouquet

# 236
Добро утро, дами!
Днес ще бъде един усмихнат ден за всички!
И да не виснете пак пред компютрите, само проверявайте отвреме-навреме.
Не вярвам да ги качат до 14 ч.

... И за моите приятелчета- момичета, затрих се при сина си в провинцията...веднага след срещата...паднал лошо и със сътресение, та днес излязохме от болницата. Вече всичко е наред.
Дидка,   smile3525!  Прегърни малкия от мен!
Съжалявам, че е трябвало и това да преживееш.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 06:31 от cool_witch

# 237
Добро утро и от мен! bowuu bowuu bowuu

# 238
И аз съм тук.Добро да бъде и от мен.Днес е денят, ще чакаме...............На работещите лека работа, на отпускарите лек ден, на всички чакането да си заслужава.

# 239
Дидка, силно се надявам детето вече да е добре!!! smile3518 Съжалявам за инцидента и до тук с неприятностите! newsm17

Cool_wich, благодаря за мъдрия съвет от снощи... трябваше да те послушам smile3521

Общи условия

Активация на акаунт