КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС IX

• 60 728
  • 498
  •   1
Отговори
# 75
Крисче, Hug
Юлия, още не, но най-важната ми работа през идната седмица ще бъде тази! Hug

Поздрав от мен за избора!!!! wavey
Ти си една щастлива майка на едно щастливо дете, БРАВО!!!!! newsm53

# 76
Един технически въпрос от мен  Simple Smile, в образците заявление (от сайта на мон) за участие в класирането, никъде не видях място за записване на баловете, което ме озадачава newsm78, струва ми се прекалено рисковано пресмятането на баловете да бъде само от тях. По спокойна бих се чувствала, ако имаше определени места на които ние да записваме пресметнатите балове пък те да ги проверяват, още повече че за различните профили (природоматематически, чуждоезиком и пр.) се сумират по различен начин балообразуващите оценки.

Заявленията се подават до 9-ти включително, нали?
Благодаря!

# 77
ДОБРО УТРО, дами!   bouquet
Моля, на всички седмицата да започне с усмивка, за да завърши с усмивка!

Днес е хубав ден за подаване на заявления.  Laughing

klarisina, няма място за записване на баловете, затова трябва да носиш копие на удостоверението, което прилагаш към заявлението.
Няма да стане грешка, не се притеснявай. Баловете се пресмятат електронно, никой не седи да ги смята на ръка.
Да, до 9-ти включително.

# 78
Хубава и усмихната седмица ще бъде newsm68

Много ми е мъчно, че вчера не успях да се появя, наложи се все пак да пътувам. Cry

Камъче,

Кога ще ходиш до АК? Аз мисля днес или утре да отида, за да занеса удостоверението за 7 клас.
Някой има ли идея дали литературата за лятото е различна за децата от АК?

Сега след бурните овации   Hands Clap Hands Clap  Hands Clap  girluuе време да помислим как да възнаградим децата за положения труд и усилия и да им осигурим едно прекрасно и разтоварващо лято.  1swing  grinning039

За децата  Flowers Four Leaf Clover

# 79
Привет на всички !
Може ли да попитам има ли майки на деца посещавали училището на Иванов
и вашите наблюдения как са се справили на изпитите ?
Моя колежка се колебае дали да запише детето ,защото срещнахме много противоречиви
мнения ,а пък вашите наблюдения биха били най точни .
БЛАГОДАРЯ предварително

# 80
cool_witch - Благодаря  bouquet за отговора, притесненията ми са от факта, че човешка ръка ще въвежда данните, а че електрониката ще ги пресметне вярно, няма две мнения.

Пожелавам на всички в края на тази седмица да се похвалим с класирането на дечицата ни в мечтаните училища !

# 81
  • През девет планини в десета...
 Hug

# 82
Likras,
Няколко сме майките, на които децата бяха при Иванов.

Всяка би могла да изрази мнение - моето е:

Зависи от нивото на подготовка на детето и има ли пропуски, особено ако е вече в 7 клас.

Резултатите на тазгодишните 7-мокласници са от отлични, дори с пълни шестици , до незадоволителни /които са много малко/. Повечето от децата, които са постигнали отлични резултати са ходили малко или много и на допълнителна подготовка - курсове към СМГ, уроци за АК, където са получили и задълбочена подготовка за логическите задачи. Според мен, това което куца при Иванов е точно подготовката по логически задачи, не че липсва, но не се набляга на нея. Видя се, че точно логическите задачи бяха препъникамъчето на теста.
Аз пак бих избрала Иванов+ малко допълнителни уроци /защото май попрекалихме с допълнителните занимания/, Може би има и по-добри вариянти, но аз съм изпробвала този и съм доволна.
Този вариянт излиза малко солен, но ще трябва да се изкажат майчетата, на които децата са посещавали други места. Например детето на Уич изкара страхотни резултати, но тя може да каже къде и как са се готвили

# 83
Много благодаря  newsm20
Основното на което може да се разчита при Иванов
е дисциплината и това че ги натиска да учат ,останалото
няма как да им се налее в главата .
Уроците към СМГ в делнични дни ли се провеждат

# 84
Момичета, може ли да ми кажете ,в коя от тези гимназии НПМГ, СМГ, 91НЕГ, 1АЕГ, 2АЕГ 164 ГПИЕ учат само на една смяна или няма такова измежду тях newsm78 ? (гледах в сайтовете им, но там не пишат такива неща)

# 85
  • София
В СМГ учат на две смени.
1 АЕГ дели сградата със 112 училище, т.е. също са на две смени.

# 86
В СМГ учат на две смени.
1 АЕГ дели сградата със 112 училище, т.е. също са на две смени.

+ НПМГ и 164 ГПИЕ

# 87
Здравейте, прекрасни!

Къде е Дидка Явашева?

likras, ние се готвихме на курс в НПМГ по математика и на уроци по БЕЛ. За себе си правя следния извод - за другото си дете ще избера учоци по двата предмета. И още един много важен извод - никой няма да замени грижата на родителя. Другото нещо - логическите задчи - ...там е си е до усет. Има и възрастни хора, които не се справят с такива задачи.

Вчера много задълбочено четох правилата за вътрешен ред в АК. И чак тръпки ме побиват да ви кажа, като знам как си я карахме до сега. Ох, само да мие живо и здрао детето! И как съм го проспала - часовете почват в 8,15, само в понеделник са от 8. Това означава 10-15 минути повече сън!!!!

# 88
Много благодаря
Ще предам вашия опит и впечатления 
Приятен ден на всичи   bouquet

# 89
Полудях smile3511 smile3511 smile3511
Много прост народ има, ейййй.
Как може да попълват по 5 пъти едно заявление за класиране и все грешки да правят?!?!? smile3556
А и в самото гнездо много тутава работа....едно прехвърляне на листи, едно суетене... smile3515
Едва издъжах, вярвайте ми.

Общи условия

Активация на акаунт