КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС IX

• 60 738
  • 498
  •   1
Отговори
# 330
 newsm44 newsm44 newsm44 smile3521 smile3521 newsm68 newsm68  bigdance2  bigdance2
иееееееееееееееееееееееееееееее ураааааааааааааааа
приета съм в НПМГ!!!!!! Мнооооооогооо ама много се радвам сигурно след малко ще срутя блока от кеф

# 331
DaniiTedy - БРАВО!!!  bigdance2

# 332
Ааааа така ли било?Аз нищо не знам,ако някой ми разясни ще съм му много благодарна.

Честно да ти кажа, съмняваш ме понякога. Ама това няма да го задълбаваме.

Ти си приета в НПМГ с биология. Ако това ти е било първото желание, компютърът те е позиционирал там и не те е имал предвид за гимназиите, които си писала след това. Ако не ти е първото желание, компютърът те е пробвал за предните, но балът ти не е стигнал.
Т.е. за всичко, което си писала преди желанието, на което си приета, не ти стига балът. А във всичко, което си писала след желанието, на което си приета, би могла да си приета (с уговорката, че балообразуващите оценки са различни и всъщност това не е сто процента вярно). Но ето тук http://rio-sofia-grad.com/index_files/1_klasirane/min_bal_p.xls можеш да размишляваш върху хипотезите, смятайки си бала за езикови, например. Момичетата са пол 2.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 13:15 от schreier

# 333
И ние сме приети в нтбг- банково дело с немски език .Бравоооооооооо на всички деца и техните майки.  Hug

# 334
schreier мерси много!  bouquet

# 335
А аз междудругото на мене ми стига бала и за другите желания ама понеже на 1 място ми беше НПМГ и там ме приеха !
БРАВО НА ДЕЧИЦАТА АМА НА ВСИЧКИ !Сега почивка..и празнииик  Tada  sport027 1swing  grinning039

# 336
  bouquetчестито на всички дечица и на всички майки ,

# 337
В три региона сме приети на 1-во желание. Направо ще се пръсна от кеф. честито на всички!

# 338
В три региона сме приети на 1-во желание. Направо ще се пръсна от кеф. честито на всички!

Как се проверява  класирането, ако детето кандидатства в различни региони?  Различни ли са входящите номера?

# 339
приети сме на първо класиране ,но не в желаното училище ,какво трябва да направя за да участваме и на второто но да си запазим мястото и на първото като резерв

# 340
  • През девет планини в десета...
 А помните ли кой повлече крак??? newsm47
 baloni dancing tongue icanfly fiuuuuuu newsm19  : Hands Clap Drunk

# 341
Вече се събрахме за НПМГ-то ..догодина заедно ще ни целят с моркови  Wink различни паралелки но едно училище!Ама е яко че ми е стигнал бала и за френската!Сега имам достоойнство  Laughing smile3521

# 342
влизам в 91-нег с бал 33.22!  #2gunfire  hahaha Имам късмет, че съм момче!

# 343
Ликрас, пак спокойно!  Hug
Ако не сте приети по първо желание, може да си участвате във второто класиране и мястото, на което сте класирани в момента се пази, без да е необходимо да предприемаш каквито и да било действия. Естествено, трябва да си подадеш заявлението за второ класиране в училището, в което сте приети сега. След второто класиране обаче, ако не се запишете, вече играете ва банк- губите местата. Успех !

# 344
Ликрас, точно както го е казала Дидка, но ето ти и цитат:

Чл. 20. (1) Първи етап на класиране приключва със записване на приетите ученици
или подаване на заявление за участие във втори етап на класиране.

(2) В заявлението по ал. 1 учениците не може да променят и пренареждат желанията
си.

(3) При първи етап на класирането по чл. 19, т. 1 държавен прием не се извършва за
паралелка, за която приетите са под норматива за минимален брой ученици.

(4) За паралелките по ал. 3 държавен прием може да се извършва по решение на
началника на РИО след анализ на резултатите от приемните изпити, желанията на
учениците и спецификата на населеното място.

Чл. 21. (1) Във втори етап на класиране участват учениците, които:

1. не са приети;

2. са приети по второ или следващо желание, но не са се записали и са подали
заявление по чл. 20, ал. 1 .

(2) Във втори етап на класиране учениците по ал. 1, т. 2 се класират на мястото си от
първи етап или на по-предно свое желание
.

Общи условия

Активация на акаунт