Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да инсталирам програма на външен твърд диск?
Какви са изискванията за преводач в Италия?
Как се заверява българската шофьорска книжка в Италия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да инсталирам програма на външен твърд диск?
-
Какви са изискванията за преводач в Италия?
-
Как се заверява българската шофьорска книжка в Италия?
-
Как се приготвя напитката Bicerin в Торино?
-
Какво е мнението на форума относно родителството на по-късен етап от живота?
Айде да не ставаме лоши! Ама тоя случай на такава простотия от страна на общинар не бях виждала, чете на бг и отдолу прикрепен листа с италаинския текст, печати, марки ди болло от посолството им в София и иска превод, накрая му акзах, че на тарантински не може да се преведе и отидох в друго комуне в града им тъп!
И на мен ми предстои ходене по зъбари Щото един мост дето ми го правиха тук преди години и дето го платихме все едно е златен ми падна.Сега съм го закрепила колкото да не ми зее дупка в устата и след ваканцията Ще трябва да се ходи на зъбар и може би и на мен Ще ми се наложи имплант,колкото и да не ми се Ще.Само оЩе се 4удя дали да се прежаля да ида тук или да набера смелост и да си го направя в България. 
ЖелаеЩи?