® E-bay - тема 12

• 40 381
  • 842
  •   1
Отговори
# 765
здравейте, имам нужда от помощ
искам да намеря "машина за звуци" - (от снощния епизод на секса и града) - но не знам какво да търся на английски, ако някой има представа да помогне

# 766
Какъв е случая на тия снайпери,  я ме светнете Rolling Eyes

# 767
Какъв е случая на тия снайпери,  я ме светнете Rolling Eyes

ВиЖ на първата страница линковете.

# 768
А знаете ли заощо като задам търсене за 12-18 месеца ми излизат и за 6-9?  Rolling Eyes Дали продавачите не са са направили нещо като хората?Харесват ми неща,а с тези размери нз дали ще станат на синът ми...

# 769
Преди малко се завръщам от морето и веднага тук,не че нямах нет на морето Mr. Green
часовника ми е пристигнал за 5 дни от Америка,но като съм заспала и съм забравила да им кажа да обявят по-малка стойност и сега ще плащам мита Confused.Сумата е 193$ някой има ли на идея колко ще е митото newsm78

# 770
Да се похвалиме и с новите покупки, тия обувчета дали са подходящи за прохождане
http://www.ssb8.net/users/66783/100_9551.jpg, http://www.ssb8.net/users/66783/100_9545.jpg

# 771
Кога се родихте, кога пък ще прохождате?  newsm78 А иначе така от снимката изглеждат подходящи, но не съм сигурна. За прохождане трябва да са по-високи отзад на петата и да обхващат глезена стабилно. По възможност от естествена кожа и ортопедична стелка. На нас докторите в Горна Баня ни препоръчваха моделите на Колев и Колев за прохождане. Ако искаш, разгледай ги в сайта им и се ориентирай http://www.k-k.bg/bg/collection/64/2/

# 772
 newsm03 еми трябва да сме подготвени за всичко. Просто много ми харесаха и вече ги купих  Blush, за това питам.

# 773
  • някъде там
Тотално се изнервих с моя проблем и нищо не ми се пазарува  Confused Поне от Пей Пал да ми бяха отговорили.Егати хората колко време им трябва........... Cry

# 774
Ами да са ви честити тогава и да си ги носите със здраве догодина. Но се чудя как прецени кой номер ще носи, когато прохожда?

# 775
Това
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=150271510806

ми е последната покупка, обаче май ще ни е малко  Close Дойде от Англия за 2 дни  Laughing Понякога пратките идват доста бързо  Grinning

# 776
Хайде и аз да се похваля с новата си придобивка:

# 777
Много е сладък анцунга.

Днес ходих до пощата. За 2 дена са получили 4 международни пратки. А това е в Лозенец. Твърде малко ми изглежда. Тъй като ми се бавят пратките от Англия жената ми препоръча да отида в митницата на Веслец и да ги помоля да проверят дали съм получила нещо дори и да е под 2 кг.

Знаете ли дали мога да разбера нещо там при положение, че пратките са за пощата, не за митницата?

Почва да ме хваща страх, че някой си ги е харесал и децата остават без дрехи. Едното е комплекта за изписване на бебето. Другото е рокля за племеницата ми, тъй като има рожден ден в сряда. Минава почти месец. Би трябвало да пусна диспут, но според мен проблема е в нашите пощи.

# 778
Stryper, май наистина има някакво забавяне на английските пратки. Досега са идвали максимум за седмица. Имах едни дънки, изпратени преди 3 седмици. Англичанката ми върна парите и се оплака на Роял мейл, за да й ги платят те. Обаче вчера взеха, че пристигнаха. Досега не ми се беше бавила пратка.
На Митницата идват само пратките над 2 кг. Малките пратки минават през разпределителната станция във Враждебна. Обаче не съм сигурна, че там могат да ти дадат информация.
А за диспутите - преди да пусна диспут, винаги пиша на продавача. Явно съм късметлийка, но обикновено ми връщат парите без диспути и разправии.

# 779
В четвъртък получих пакетче от Англия, пратено в понеделник. Досега само 1 пратка ми се е изгубила, продавачката отказа да ми върне пощенските разходи, отворих диспут и ПП ми писаха, че ми връщат цялата сума.
Някой знае ли дали в акаунта си в ПП мога да регистрирам друга кредитна карта / на друг човек/ и да плащам с нея?

Общи условия

Активация на акаунт