Как изглежда банята Ви - 3

• 67 290
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, искам да питам някоя от вас купувала ли е санитарен фаянс KOLO-някаква унгарска марка, във Варна в магазина на Vicard ги има. Учудих се, моноблок с капак с амортисьори-300 лв, и много прилично изглежда. А на Фаянс и Видима най-евтиният такъв вариант е 418 лв. И мивките им са на ниски цени, а с много модерен дизайн.

Иначе проектите за банята са готови, (мимина,  Hug БЛАГОДАРЯ ТИ!!!)-направиха ни ги в Хикови, с 3д визуализация, на всяка стена, сметнаха всички плочки по вид, а бе свършиха си страхотно работата хората:) 

# 241
Момичета, искам да питам някоя от вас купувала ли е санитарен фаянс KOLO-някаква унгарска марка, във Варна в магазина на Vicard ги има. Учудих се, моноблок с капак с амортисьори-300 лв, и много прилично изглежда. А на Фаянс и Видима най-евтиният такъв вариант е 418 лв. И мивките им са на ниски цени, а с много модерен дизайн.

Иначе проектите за банята са готови, (мимина,  Hug БЛАГОДАРЯ ТИ!!!)-направиха ни ги в Хикови, с 3д визуализация, на всяка стена, сметнаха всички плочки по вид, а бе свършиха си страхотно работата хората:) 

В едната баня имаме мивка на Коло, никак не е лоша, изглежда качествена, засега нямам оплаквания.

# 242
  • София/Осло

Нашия моноблок е на Коло...частите за тоалетното казанче бяха счупени, при поставянето се спраска покрай болтове..абее какво да ти разправям..казаха ни, че не е най-доброто това което сме купили ама имало и по-зле  Laughing..ама аз го преживях де  Whistling

# 243
desiteam ,радвам се,че си доволна!  Peace

# 244
Дайте идеи за цветни бани- да няма бежово-кафява гама или розово-бежово. Ако има някакъв сайт да разгледам ще съм ви благодарна за идеите!  bouquet  bouquet

# 245
Здравейте Дами  Hug

Моята баня беше налепена с плочки, когато купихме апартамента. За съжаление нямах избор да избирам цветове, а и трябваше да разбивам всичко направено и я приех такава, каквато е!
В банята има "НЕЩО", което трябва да преобразувам, да намеря начин да го използвам пълноценно - баня 1, баня 2..НЕЩОТО, баня 3, баня 4. Половината на този плот (ако мога така да го нарека) мислех да преградя с нещо, за да слагам там легени и такива неща, а другата част да използвам като наредя например плетени панери или каквото там трябва, където да слагам кърпи, и т.н принадлежности.
Зациклих и моля, ако някой има развинтена фантазия да дава идеи Hug  bouquet Размерите са 165/100 см, височината е около 140 см.

Благодаря предварително!

# 246
О-о-о, аз много обичам такива нестандартни работи.Това с панерите е идейно.Аз може би някакъв готин и нисък шкаф за баня бих си взела, който да е по цялата дължина. Нисък, защото самата височина му е 140 на Нещото и вътре бих си слагала,всички препарати, кърпи и всякакви такива подобни.

# 247
О-о-о, аз много обичам такива нестандартни работи.Това с панерите е идейно.Аз може би някакъв готин и нисък шкаф за баня бих си взела, който да е по цялата дължина. Нисък, защото самата височина му е 140 на Нещото и вътре бих си слагала,всички препарати, кърпи и всякакви такива подобни.

Дам, наистина е нестандартно. Шкаф имам вече, но не е на снимката - под скосението е мивката и отдолу шкафа. А и искам там където е душа да не се мокри "нещото", т.е преграда да направя. Мислех дори да наслагам много цвета като преграда, но тавана е окачен и се съмнявам да издържи тежеста на саксиите.
Знам ли вече...изчерпах се  ooooh! Crossing Arms, пък и не мога да си го нарисувам....май Деби Травис трябва да повикам Wink

# 248

Дам, наистина е нестандартно. Шкаф имам вече, но не е на снимката - под скосението е мивката и отдолу шкафа. А и искам там където е душа да не се мокри "нещото", т.е преграда да направя. Мислех дори да наслагам много цвета като преграда, но тавана е окачен и се съмнявам да издържи тежеста на саксиите.
Знам ли вече...изчерпах се  ooooh! Crossing Arms, пък и не мога да си го нарисувам....май Деби Травис трябва да повикам Wink

Душ кабина или завеса, няма ли да реши проблема с мокренето, или няма достатъчно място?

# 249

Душ кабина или завеса, няма ли да реши проблема с мокренето, или няма достатъчно място?

За да сложа душ кабина ще трябва да разбивам целия под за съжаление, а завесата няма къде да се закрепи, а и да намеря къде, пак ще е мокър плота
По-скоро ще изолирам с или с ПВЦ или стъкло-мат половината от плота и ще направя прплъзгаща врата може би, за да прибирам там разните му неща...
Нещо по-така ми се искаше  newsm78 Синът ми реши, че там трябва да сложа вана със стълбички нагоре. Тъй като това е асансьорната шахта, която вриза в апартамента ми, не знам до колко мога да товаря Thinking
То не е една беля...

# 250
  • гр. София
записче...у нас в момента правиме банята и е ужас- майстори , прах и отгоре на всичко става мноооого бавно( хората си имат и други обекти  smile3511. Оптимист съм и мисля, че ще мога да ви покажа  след време хубава баня  Praynig

# 251
Хайде и аз да се запиша в темичката за баните. Предстои ни ремонт на банята и сега избирам плочките. Проекта на разположение съм го направила. С много смятане успях да вмъкна в баня 1,60м. на 1,90м. душ кабина тоалетна и мивка. А плочките най-вероятно ще са това http://www.italterm.biz/cl/?cmd=ccdShowP&pid=994 само, че няма да са подредени по този начин.
pazzza разгледай този сайт, вътре има доста цветни бани. Много ми допадат. Аз за сега съм влюбена в оранжевото. А и много искам декоративни плочки и фризове на цветя. 

# 252
Хайде и аз да се запиша в темичката за баните. Предстои ни ремонт на банята и сега избирам плочките. Проекта на разположение съм го направила. С много смятане успях да вмъкна в баня 1,60м. на 1,90м. душ кабина тоалетна и мивка. А плочките най-вероятно ще са това http://www.italterm.biz/cl/?cmd=ccdShowP&pid=994 само, че няма да са подредени по този начин.
pazzza разгледай този сайт, вътре има доста цветни бани. Много ми допадат. Аз за сега съм влюбена в оранжевото. А и много искам декоративни плочки и фризове на цветя. 
Благодаря, ще си харесам някоя идейка!  bouquet

# 253
pazzza , тук също има нелоши неща - http://keranova.org/
Ние от тук си взехме нашите плочки - http://keranova.org/product.php?SR=14&R=1&R1=&p=123 - този модел са, зелените. Само че цветовете много не отговарят. На живо са по-ярки.

# 254
Абра, благодаря ти! Оказа се, че банята трябва да е синя. Моя 16г юнак много настоява, а и май аз му пуснах мухата преди време. Мъжа ми ще го кандардисаме, само трябва да си избистрим представата за това какво искаме. Ще има душ панел, без вана и кабина. Чдя се тоалетната и коридора дали да ги вържем тонално , или да са различни newsm78

Общи условия

Активация на акаунт