LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 132
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Sofia
има разлика при различните марки Peace

# 1 366
А пък и Ла Редут си имат таблици специално за тази цел.
Освен това, винаги ще има някой, който да иска реални снимки и точни размери.

# 1 367
То предложението не е лошо, но всяка дреха си е различна и понякога се налага точно мерене. А и в зависимост от фигурата, на някой момичета едни дрехи им стоят по един начин, на други по друг.

Аз в понеделник се надявам да ми дойде и втората поръчка от 26ти и тази от 27ми и ще се хваля надявам се. ))))

# 1 368
Здравейте Мами,понеже ще ми е за първи път да си поръчам от сайта искам да попитам тези от вас който имат впечатления по отношение на номерациите на маратонките.Моля да ми споделите малко от вашият опит.Хиляди благодарности. Peace

# 1 369
  • Пловдив
То предложението не е лошо, но всяка дреха си е различна и понякога се налага точно мерене. А и в зависимост от фигурата, на някой момичета едни дрехи им стоят по един начин, на други по друг.

Аз в понеделник се надявам да ми дойде и втората поръчка от 26ти и тази от 27ми и ще се хваля надявам се. ))))

Чакаме хвалбите и гледай да повлечеш крак Laughing Laughing Laughing
By the way, като разглеждам сайта попадам на неща, които сега са с  доста по-висока цена в сравнение с цената преди да започне намалението. Странна работа.  newsm78

# 1 370
Здравейте Мами,понеже ще ми е за първи път да си поръчам от сайта искам да попитам тези от вас който имат впечатления по отношение на номерациите на маратонките.Моля да ми споделите малко от вашият опит.Хиляди благодарности. Peace

Чети редовно  темата и ще си в час, повечето модели са +1

# 1 371
Значи ако си поръчам 36 ще ми дойде 37 така ли.

# 1 372

Хехе, не. ))))
Ако носиш 36ти номер трябва да си поръчаш 37ми за да ти стават.

# 1 373
Много благодарско за пояснението.

# 1 374
  • Пловдив

Дънки TIPSTER размер 38. Поръчах дължина 85 и са ми дълги.Висока съм 172 см
http://laredoute.fr/vente-jean-entrej-85-cm-tipster.aspx?product … e&pagesize=16

Може ли размери на дънките  Praynig по конкретно дълбочина,талия и ханш.Благодаря ти предварително Simple Smile
И да попитам някой има ли тези бермуди http://www.laredoute.fr/vente-bermuda.aspx?productid=324116918&a … &pagesize=16#
Дали са от дебел плат и ако може размери на 36 или 38 номер.

# 1 375

Я по-добре прочети първия пост.  Peace

# 1 376
# 1 377
  • Все на втория етаж
alex_shu , може ли снимка на комплектчето, моля? Каза, че е ленено и това ми хареса, пък има и номер за Алекс.

# 1 378
  • Варна
И аз получих днес две пратки от 27-ми - една на митница и една в пощата.
Повечето неща са коментирани.

Разни долнища и горнища на бански съм поръчвала - едно с едно не си пасват  Crazy, имам разни номера и цветове вече - някой ако има излишни или търси нещо, може да менкаме. Mr. Green

Сега набързо да спомена, че съм много доволна от пердетата и щорите, които получих - все едно за нашия хол и кухня са правени. Grinning Като ги сложим, ще постна снимки. Peace

Също и от дългата оранжева пола за 0,40 Е - страхотна е! На мъжа ми две якета по 1 евро, червено и бежово, добре му седят и за тази цена - стават. Пак за него плувки от 0,40 Е - много хубави.

И единственото неулучено като размер нещо е този панталон, който е невероятен, става ми, но не мога да го закопчея на кръста - ръст 156 е, явно е за по-момчешка структура.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 23:31 от chockolina

# 1 379
Момичета, някой случайно да си е поръчал този бански, че му се чудя. )))
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9946691& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт