LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 137
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Перник
Amelly , според преводача от 1 страница те приканват да валидираш кошницата си, т.е. да направиш поръчка. Това го пращат почти на всички. Ако бъркам нещо някой да ме поправи.

Потвърждаване на поръчката си, преди да е твърде късно!
   Ирина Николова,
  По време на последното Ви посещение, Вие създавате кошница съдържа един или повече статии.

Времето, което изтича… той ще направи нещо повече от няколко дни, за да потвърдим това.

Не чакайте повече, за да потвърди своята и се насладете на баланси, без да!

PS: Разбира се, игнорирайте това съобщение, ако имате да утвърди кошница през това време.

# 1 426
Здравейте!

Искам да помоля някой с добро владеене на френски да ми преведе един мейл,който получих днес от Ларедут. Текста е този

Confirmez votre commande avant qu’il ne soit trop tard ! 
  Madame Irina Nikolova,
 Lors de votre dernière visite, vous avez créé un panier contenant un ou plusieurs articles.

Le délai de celui-ci arrive à expiration… il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

N’attendez plus, confirmez votre commande et profitez des soldes sans compter !

PS : Bien sûr, ne tenez pas compte de ce message si vous avez validé ce panier entre temps.

Показах го на една приятелка и тя има предположение,но искам и някой по-вещ да се изкаже,че да не би да става дума за нещо важно,а да го пропусна. Последната ми поръчка е пусната на 10.07, появи се в суивито,Борика ми прати СМС за заявена сума за теглене - надявам се,че всичко е ОК с поръчката.

Явно имаш неща в кошницата. Приканват те да си валидираш поръчката  Peace

# 1 427
Момичета, от тези обувчици някой взимал ли е?

http://www.laredoute.fr/vente-bottines.aspx?productid=324126550& … e&pagesize=16
Отговарят ли си номерата? Мен ме интересува 22ри номер, някой има ли да ми каже колко е дълго?
И за зима или за есен са, май подплатени изглеждат на снимката.
Благодаря предварително  bouquet

Виж в албума на Алекс1, http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226890&pid=6102530&lp=-4660
И аз се интересувам от тях, мисля да поръчам и двта цвята.
Алекс1, ако може да кажеш дължината на стелката на номер 27, защото се колебая 27 или 28 да поръчам. Мерси предварително!

# 1 428
Ами след последната поръчка онзи ден,на 10-ти,не съм слагала нищо в кошницата.Да приема ли,че това се отнася за времето педи 10-ти,когато си събирах неща в кошницата,а на 10-ти вече ги поръчах,излязоха в суивито - би трябвало всичко да е наред?!?  (оповавам се на послеписа)

# 1 429
  • Перник
Amelly , получавала съм това съобщение и когато кошницата ми е била празна. Това е стандартно съобщение. Когато го пращат, не порверяват дали имаш нещо в кошницата.

# 1 430
Ами след последната поръчка онзи ден,на 10-ти,не съм слагала нищо в кошницата.Да приема ли,че това се отнася за времето педи 10-ти,когато си събирах неща в кошницата,а на 10-ти вече ги поръчах,излязоха в суивито - би трябвало всичко да е наред?!?  (оповавам се на послеписа)

Рекламен трик е, пропусни го на общо основание! Няма нищо общо с направените вече поръчки!

За обувките - есенни са, доста плътни. Имам номер 27, в по-тъмния цвят. Размерът на стелката на №27, доколкото успявам да го премеря е малко повече от 17 см.

# 1 431
  • Варна
А днес са ми изпратили това

Markova Georgieva, si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien

Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com à votre carnet d'adresses
Bonjour,

Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l'interêt que nous portons à la qualité de nos services.

Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.

Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr

Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d'entrer le code 50423 sur la page "votre panier".

Как го превеждате? Явно имат някакъв проблем французите. За първи път писмата са им в такъв формат.

# 1 432
Мерси,  Алекс !

# 1 433
От 10 мин. чакам да ми мине плащането, някой поръчвал ли е днес?

yaz, дават ти код 50423 за подарък, за да те компенсират, заради проблемите със сайта.
Ако не знаеш ангийски, google го превежда почти перфектно и на бг
Пробвай следващия път преди да питаш  Peace
http://www.google.com/translate_t?sl=fr&tl=bg
Това е автоматичния превод:

Добро утро,

След технически проблем на нашия сайт, сте имали затруднения по време на своята визита в нашите магазини. За нас, за да простим, ви предлагаме един подарък изненада * за всички поръчки.
Искахме да ви покажем, че ние въвеждат интерес към качеството на нашите услуги.

Тази оферта е Вие лично запазени.

Но всички наши excuses и съвсем скоро по laredoute.fr

За да се възползвате от предложението Ви по време на следващата си цел е лесно! Вие просто трябва да направим своя пазаруване по laredoute.fr и въведете кода 50423 на страница "Вашата кошница".

Екипът laredoute.fr
За нас:
по телефона най-O892 35O 35O * (* О, 34 € / мин)
чрез Интернет на laredoute.fr, в раздел "контакти"

* За минимална покупка на € 43,42 на laredoute.fr. Офертата е валидна само веднъж на 3 седмици от датата на изпращането на тази електронна поща за всеки ред, поставени в колекциите La Redoute Пролет Лято 2008 и Есен Зима 2008/2009. Ако няма достъп, Вие ще получите една статия на подобна търговска стойност. Не може да бъде комбиниран с друга оферта.
Пак трик, получила съм го и аз  Peace

# 1 434
Благодаря за отговорите, пропускам го!

# 1 435
Вчера с 300 зора успях да си пусна поръчката #Crazy , обаче днес открих че един от панталоните , който поръчах е изчерпан или поне аз така си го превеждам ''Epuisé depuis le 11.07.2008 '' #Cussing out.
Къкво трябва да направя , писмо ли да им пиша или ... .Кофти е защото фигурира във фактурата , аз съм  платила за него , а панталона го няма !
Моля посъветвайте ме какво да направя , че направо ще се побъркам

# 1 436
  • DE
val4eto, мисля, че ще ти пратят чек за липсващия панталон направо с поръчката. На мен така са ми пращали.

# 1 437
val4eto, мисля, че ще ти пратят чек за липсващия панталон направо с поръчката. На мен така са ми пращали.
ЕЕЕ а панталона толкова ми харесваше #Cussing out
П. П. мерси за отговора  bouquet

# 1 438
  • Варна
някой срещал ли е колички за кукли?

# 1 439
Цитат
zeza69
Ентусиаст

Панталон лен и памук размер 38 и 40 http://laredoute.fr/vente-pantalon-femme-lin-coton-large.aspx?pr … tegoryid=22904855
Zeza69, а как го преценяш-хубав ли е? Колко е широк крачола на номер 38 и дължината му от чатала наистина ли е 85см.?
На мен ми харесва талия-40, дълбачина 25см ширина на крацола-30см.Има връзки за стягане в талията и на крачола с нормално ниска талия Ако мога да те ориентирам по мойте мерки талия 68-70см, ханш 98см висока съм 172см и ми е точен На сестра си взех 40 размер и разликата не е голяма.
Размери на дънки  85 cm TIPSTER талия- 44, ханш - 48/49, дълбочина -20см, ширина долу на крачола 31см.Всички мерки са в сгънато състояние
Дължина 108см

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 14:20 от zeza69

Общи условия

Активация на акаунт