LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 363
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 150
  • До хладилника, който обичам
ето размери за 38/80/
...

Те са една от най-сполучливите ми покупки  Peace
MamaB, а тънки (лятни) ли са или обикновени?

# 151
  • Бургас
Вижте това: http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-large-entrj-85-cm.aspx?pro … 2&prodcolor=1

Това не са ли онези прословутите дънки с лен? Сега има и entrej. 80cm, и 85cm.
И са с нова снимка!  Mr. Green

# 152
MamaB много ти благодаря за размерите!  smile3525 А като еластичност как са? Двоумя се между 36 и 38 номер...  newsm78 Имате ли представа по принцип каква е разликата от номер до номер - тези от вас които са взимали от два съседни номера панталони напр.?

# 153
Цитат
Публикувана от: mamaB
Вмъкни Цитат
Цитат на: anji78 в понеделник, 07 юли 2008, 14:18
Помня че някъде из предните теми бяха коментирани тези сатенирани дънки. Моля ви, ако някой има номер 36 или 38, да пусне размери. Може и на лични. Предварително благодаря! 
ето размери за 38/80/
талия -37 см
ханш - 47 см
ширина на крачола при чатала - 27,5 см
дълбочина 25 см
дължина на външния ръб 100 см,а на вътрешния 80 см

Те са една от най-сполучливите ми покупки    

МамаB, може ли да направиш сравнение с онези blue rince  дето бяха около 5 евро и ти имаш от тях- та кой от двата модела е по-широк горе в крачола при чатала. Питам защото от тези по 5 евро дето бяха се оказа, че  38 номер са ми широки в кръста, а  пък 36-ти ми бяха добре в кръста, но тесни в  крачолите горе.

# 154
Моля за помощ имам от обувките за 1 евро в кошницата и не ми позволява да я отворя. В миналата тема бяхте писали, че влизате по различен начин и ги вадите, но аз не мога да се ориентирам

Пробвай да влезеш през Мозила или Опера в акаунта си и да си изтриеш кошницата. При някой става по този начин, при мен и други - не става.

# 155
anji78 имат малка еластичност.Дано някой който е взел 36 да пусне размери ,за да можеш да прецениш,защото ако на 38 ти идват малко в повече,мисля че с 36 не би имала проблем точно заради тази малка еластичност  Simple Smile.Само дано не те подведа  Blush
iava мисля ,че тези са по-тесни,защото и моделчето им е по-различно - един вид слим,докато другите от 5 евро самия модел си им е по-широк.сатенираните и и тези от 5 Е
Сега всъщност меря пак като размер и разликата е абсолютно незначителна  newsm78
сатенираните са 27,5,а другите - 28см. - ширина на крачола при чатала
Дано наистина някой да даде размери за 36,че да ви объркам момичета  Blush

# 156

Моля, ако някой има този панталон 38 или 40 номер да ми каже размери  Praynig

За панталона р-р 40:  талия 39,ханш-52 ,дълбочина-28,ширина крачол-горе-32,долу-29.
Ако мога да те ориентирам-аз съм 1.63-58 кг.
Доста е широк,а лена е плътен,за лято не става,по-скоро е пролетно-летен.

# 157
  • София
Виждам,че в дискаунта на много неща са фиксирали цените.И ми прави впечатление,че са основно неща,които бяха с цени в центове.
Това сако,например,го поръчах за 60 цента.Сега е фиксирано на 3 евро.

Това означава ли,че тези фиксирани цени няма да подлежат на по-големи намаления?И цената им ще си остане такава до края на разпродажбите?
Пазарувам за пръв път по време на намаления и това не ми е ясно newsm78

# 158
  • Plovdiv
Търсех в суивито да видя нещата които съм поръчала с картинки ама не открих?Има ли такава опция? Чакам си поръчката от 30.06.  Simple Smile

# 159
  • София
За тези, които се интересуваха от обувките "COLUMBIA"......стелката на 43-ти номер е 27,5 см. /поне толкова успях да я измеря/.

# 160
  • Пловдив
Това означава ли,че тези фиксирани цени няма да подлежат на по-големи намаления?И цената им ще си остане такава до края на разпродажбите?
Пазарувам за пръв път по време на намаления и това не ми е ясно newsm78

На този въпрос само французите могат да ти отговорят със сигурност, това са ми трети големи намаления - не може да се предвиди 100% кое ще се намали и кое не

# 161
Извинявам се за намесата, четох доста , но не открих това което ми трябва  Embarassed
Бихте ли ми казала тези блузки  отговарят ли си на номера? Поръчвала съм 114 , което идва малко и 126 което пък е голямо за момиче на 4 г и половина.
Благодаря!

# 162
Ако Димитър Ненчев от Бургас к.с. Изгрев чака пратка да отиде да си я вземе. Само тя беше освен моята днес....

# 163
Търсех в суивито да видя нещата които съм поръчала с картинки ама не открих?Има ли такава опция? Чакам си поръчката от 30.06.  Simple Smile

Като си влезеш в суивито и си отвориш поръчката от определена дата,ще видиш един зелен надпис Voir mon offre spéciale sur cette commande,кликваш там и ще ти се отвори поръчката с картинки.Не винаги излизат снимки на всичките артикули.
Малко ти е рано да чакаш от 30.06,но знае ли човек.На мен още не са ми изтеглени паричките от 1.07.

# 164
Моята пратка беше от 25.06. Бебешки неща са. Снимала съм ги и чакам да се качат.По-късно ще ги пусна.

Общи условия

Активация на акаунт