LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 653
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 300
majceto, може ли линк към тази рокличка на Бенетон. Благодаря ти предварително!

# 301
  • Sofia
majceto, може ли линк към тази рокличка на Бенетон. Благодаря ти предварително!
модела сигурно е същия Peace В Редута Бенетон не съм срещала

# 302
аз също. За това питам. А какъв е модела.

# 303
  • София
Ето реални снимки на дънките (след чантата):
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231273
Аз много си ги харесвам, според мен си отговарят на номера, имам №34. Взех си с дължина 80см (wisoka sym 1.70) та ги нося с равни обувки (иначе малко късеят). Не са за големи жеги, по скоро са за пролет-лято. Те са много тъмно сини, материята е много приятна за носене (лен и памук) и малката подробност е че трябва да се изперат 3-4 пъти преди да ги обуеш, защото мноооого пускат (ръцете ми бяха станали тъмно сини).

А за чантата какво ще кажеш? Аз отдавна съм я набелязала и се колебая между цветовете само. Нямам точен спомен...тя е кожена, нали?

# 304
  • DE
Чакам с нетърпение следващото намаление.
Тази вечер няма да спя, ако трябва.
Вече всичко над 1-2 евро ми изглежда скъпо!  Laughing

# 305
  • Бургас

Хаха, и аз съм така!  Laughing

# 306
  • София
Повечето неща от центовите цени ,които съм поръчала са изчезнали.Проверете си поръчките , предполагам , че не е само при мен.

# 307

Хаха, и аз съм така!  Laughing

Къде са тези цени по 1-2 евро? Blush

# 308
А сигурно ли е, че утре ще е следващото намаление? Обявено ли е някъде на сайта?  Rolling Eyes

# 309
Повечето неща от центовите цени ,които съм поръчала са изчезнали.Проверете си поръчките , предполагам , че не е само при мен.
ти получи ли поръчка, че знаеш?

# 310
  • Бургас
Naomi, намират се тук-там при Албанците.  Wink

# 311
  • DE
Naomi, миналата седмица направих поръчка само с такива цени.
П.С. Предлагам да направим клуб на анонимните Редутки. Да се срещаме и някой да ни лекува.
 Grinning

# 312
Ааа добре, помислих, че съм пропуснала някое кътче с такива цени и се притесних Mr. Green

# 313
П.С. Предлагам да направим клуб на анонимните Редутки.Да се срещаме и някой да ни лекува.
 Grinning

Ооо, аз съм се срещала с няколко такива, даже с едната мацка се разпознахме по ларедутските дрехи  Mr. Green
Ама така като гледам не виждам някоя от тях да се е отказала, аз също  Crazy

# 314
  • София
Детските чаршафчета с футболната топка  са доста изгодни в момента. Целият комплект с долния чаршаф излиза 6,50 евро размер 140/70/или приближително/.
Някой има ли впечатления от него?Хубави ли са чаршафите?

Аз съм купувала зимата на нормалните цени  ooooh! от тези с пеперудите /детски/ комплект торба с калъфка /17,90/  + чаршаф с ластик /6,90/. Много съм доволна и цветовете са като в началото. Предполагам, че са със същото качество

Kora, за тези ли говориш http://www.laredoute.fr/vente-parure-couette-papillons.aspx?prod … e&pagesize=16
ако се те, може ли реални снимки Praynig  и размерчета(за легло с размери 140/70, 140 ли трябва да избера) и освен това помагайте, нещо не мога да ги разбера  тези чаршафи
Parure couette papillons е торбата, а Drap-housse papillons е долен чаршаф с ластик, така ли newsm78, а калъфка има ли?
Да, тези са. Parure couette размер 140 торба единична и калъфка 1бр. /за единично нормално легло/, Drap-housse - долен чаршаф за ед. легло с ластици в четирите ъгъла.
Снимки ще мога да кача довечера или най-късно утре.

Общи условия

Активация на акаунт