LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 338
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 825
http://www.laredoute.ru/male.asp ПРАщАМ ТОЗИ ЛИНК С РАЗМЕРИ ЗА  РУСКО ГОВОРЯщИТИ ЗА МЕН ПОНЕ ТОЙ Е ПО РАЗБИРАЕМ ДАНО ДА СЪМ ПОЛЕЗНА Blush

# 826
Chocha, да това питам:) , Мерси за отговорите:) Значи, ако съм си харесала нещо такова 'с 12 седмици' да си проверявам периодично
проверявай всеки ден,повечето пъти зареждат по-рано Peace

понякога дори неща, които са изчерпани зареждат!
Но ми се е случвало с такива след 3 седмици напр, да проверявам всеки ден и един ден просто да ги махнат... линка ми изчезва.
Май и  те не знаят, какво точно ще им доставят от бангладеш и индия newsm78

# 827
пак ми се блокира кошницата  #2gunfire

# 828

Имам въпрос за големите мъжки номера на панталони - за обиколка на талия 113 кой номер поръчвате? Съобразих се с таблицата и дойде нещо доста голямко...
На моя мъж обиколката му е 110-112 някъде /под корема/, не помня точно, поръчвам му 50 номер и са му идеални.

# 829
  • София
 В бански 34 горнище дали ще влезна при положение че БГ съм 75 C? newsm78 Или ще си ходя без горнище! Mr. Green

# 830
  • Къде ли не...
В бански 34 горнище дали ще влезна при положение че БГ съм 75 C? newsm78 Или ще си ходя без горнище! Mr. Green
За съжаление май ще е по-скоро второто  Sad

# 831
  • Бургас
Хаха, наистина най-добре без горнище.  Laughing
Според мен, вземи 36.

# 832
Момичета, смилете се над мен... 10 страници от обяд... знаете ли как се четат?  Laughing

Днес успях пак да пусна поръчка, но не съм виновна. Майка ми видя форумските чаршафи. Сдобих се със 6 комплекта. След като обясних на един колега колко е изгодно, ми предложи да посещавам клуб на анонимните ЛаРедутки и да се лекувам сериозно.  Mr. Green

# 833
  • Бургас
Аууу, 6 комплекта.... Алекс, кво ще ги правиш?  Laughing

П.П. Аз още им се чудя...

# 834
По три за нас и за майка ми и баща ми.
Не им се чуди. Тук качествените спални комплекти започват от 60-70 лв.

# 835
  • Къде ли не...
Я да попитам пак, че отговор не получавам-някой връщал ли е нещо на французите да ми каже колко време отнема и при положение, че грешката е в тях аз ли си поемам пощенските разходи?

# 836
Я да попитам пак, че отговор не получавам-някой връщал ли е нещо на французите да ми каже колко време отнема и при положение, че грешката е в тях аз ли си поемам пощенските разходи?

Отнема между 3 седмици до месец. Ти плащаш пощенските разходи при изпращането на пратката и им сканираш касовата бележка, за да ти ги възстановят. Преди това им пишеш на адреса от 1-ва страница и им обясняваш какъв е проблема. Те ти връщат отговор с инструкции какво да правиш. Обикновено отговорът е този, който съм ти написала.

# 837
  • Къде ли не...

Отнема между 3 седмици до месец. Ти плащаш пощенските разходи при изпращането на пратката и им сканираш касовата бележка, за да ти ги възстановят. Преди това им пишеш на адреса от 1-ва страница и им обясняваш какъв е проблема. Те ти връщат отговор с инструкции какво да правиш. Обикновено отговорът е този, който съм ти написала.
Благодаря ти, Алекс!  bouquetВече им писах, сега чакам отговор.Само можеш ли да ми кажеш като сканирам бележката къде да им я пратя?

# 838
  • Бургас
Уффф ...
К'во ще ги правим тези намаления? Нещо не ми харесват....
Очаквах днес да има още доста намалени неща, а то нищо.

# 839
Те ще ти пишат и ще ти кажат как точно да го направиш. Или с пратката или по мейла, но не съм сигурна. Ако се включи някоя мама, която е изпращала, тя да каже.

Общи условия

Активация на акаунт