LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 429
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 120
Такааааа, явно мислят за моето финансово здраве тези хора.  Thinking Поръчките ми от събота вече са "a domicile". Чудесно! Но нито писмо получавам в отговор на "жалбата" си, нито ми отблокират кошницата...
Явно за следващите намаления ще се прави нов акаунт.

# 121
Моля,някой ако има впечатления за мъжките обувки Columbia дали си отговарят на номерата да сподели,или ако е поръчвал специално тези:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-modo-head-de-columbia.a … e&pagesize=16 Praynig
Аз чакам точно тези с поръчка от 27.06 и се надявам тази седмица да дойде и ще дам повече инфо веднага щом ги получа.
Ее,супер,ще чакаме тогава и ние твоята поръчка Grinning.А вие кой номер чакате?
41 Wink

# 122
  • София
  Имам едно въпросче. Мисля да си сменя адреса за доставка в едно от селата ми, където живее майка ми, за да не се разправям с митниците тук. Само че там незнам да има адреси на улиците и къщите. Може ли да го пропусна след като е задължително адреса и има ли начин да е само до пощата адресирано?

# 123
  • into the blue
Получих поръчката от 24.06-

96/103 размер и

44/46 размер
За зет ми е поръчката,така че ако някой иска размери евентуално по-късно Peace

# 124
Да питам връщал ли е някой скоро нещо на французите. От сбърканата ми поръчка по инструкции от Сабине на 15.6 и пуснах двете неща, дето ми ги бяха пратили. Да ама вече толкова време мина и нещата ги няма още във Франция. Така че, ако някой знае за колко време стига пратка от тук до Франция да каже, моля?
А също и да знаете как мога да проследя пратката си, когато е влязла вече във Франция?

нА 16.06 им пратих една чанта и още нищо не се е появило в Suivi-то.

# 125
Пак ще ви питам.Пуснах поръчка сутринта ,получих мейл,но в Suivi-то нищо не е отбелязано.Сигурно ще чакам още.

# 126
Пак ще ви питам.Пуснах поръчка сутринта ,получих мейл,но в Suivi-то нищо не е отбелязано.Сигурно ще чакам още.

А имаш ли надпис, че поръчката ти ще се обработи ръчно и артикулите ще се появят по-късно отдолу  newsm78

Днес са ми изтеглили парите за поръчката от 1.07.  Peace

# 127
Нищо не ми пише.Просто са подредени артикулите , срещу тях нищо.Дано да няма проблем

# 128
Питанка - как да определя размера на тази блуза?  В таблицата под номера никъде не ми излиза такъв р/р-1,2,3....  Thinking

# 129
Питанка - как да определя размера на тази блуза?  В таблицата под номера никъде не ми излиза такъв р/р-1,2,3....  Thinking

Помня, че 6 е ХХЛ, и като броя назад 1 трябва да е ХС, 2 - С, 3 - М... и така нататък.

# 130
Много ти благодаря, argun   bouquet

# 131
Atrakcia, 1-S, 2-М, 3-L, 4-ХL, 5-2XL, 6-3XL

# 132
  • Враца
Момичета ще ми пуснете ли линка на прочутата ''ларедутска''пола

# 133
Нищо не ми пише.Просто са подредени артикулите , срещу тях нищо.Дано да няма проблем

Аз помислих, че нямаш нищо в суивито. Предполагам, че поръчката ти все още е в процес на регистрация и затова е така  Peace

# 134
Някой знае ли дали има чанти ,които да стават за детска количка?

Общи условия

Активация на акаунт