LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 361
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 105
Аз все още съм с блокирана кошница.  #Cussing out
И аз.Пробвах и от друг компютър и не става  newsm78

От трети компютър пробвам вече, с 3 различни браузъра - няма и няма. Влизам си в акаунта, разглеждам си, пълня си кошницата, но като реша да вляза в нея - Desole...   Close

# 106
Аз все още съм с блокирана кошница.  #Cussing out
И аз.Пробвах и от друг компютър и не става  newsm78

От трети компютър пробвам вече, с 3 различни браузъра - няма и няма. Влизам си в акаунта, разглеждам си, пълня си кошницата, но като реша да вляза в нея - Desole...   Close

И аз така.... Но доколкото ги познаваме те не действат особено бързо и можем да очакваме решение на проблема утре или вдругиден. Добре , че имам други акаунти.

# 107
  • Варна
Някой може ли да ме ориентира?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=25856507&a … documentid=201208
Превеждайки в гугъла страницата, разбирам, че това, което се продава тук са , всъщност, пръчки, а не пердета. Дали вярно разбирам? И какви са тези дължини тогава? На картинката са къде къде по-дълги. На тема обзавеждане съм и търся пердета и щори...

Вещичка, аз чакам едни пердета и едни щори в поръчката си от 27.06., ако не бързаш - изчакай, ще дам отзиви. Peace

# 108
И аз съм на тема предета в момента. Някой, който е поръчвал може ли да ми каже дали H е дължина на пердето, а L ширина? Благодаря предварително Simple Smile

# 109
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е от тези маратонки? Пише, че трябва да се поръчват с един номер по-големи, но ако някой ги е получил, моля, нека сподели.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-sprint-brother … e&pagesize=16

# 110
И аз съм на тема предета в момента. Някой, който е поръчвал може ли да ми каже дали H е дължина на пердето, а L ширина? Благодаря предварително Simple Smile

Точно така - H е дължина на пердето, а L ширина  Peace

# 111
  • Пловдив
Да питам връщал ли е някой скоро нещо на французите. От сбърканата ми поръчка по инструкции от Сабине на 15.6 и пуснах двете неща, дето ми ги бяха пратили. Да ама вече толкова време мина и нещата ги няма още във Франция. Така че, ако някой знае за колко време стига пратка от тук до Франция да каже, моля?
А също и да знаете как мога да проследя пратката си, когато е влязла вече във Франция?

За 2-3 седмици мисля, че пристига до ФР
Проследяване можеш да правиш, ако пуснеш пратката препоръчано, но пък ще ти излезе по-скъпо  Peace

# 112
Момичета, някой поръчвал ли е от тези маратонки? Пише, че трябва да се поръчват с един номер по-големи, но ако някой ги е получил, моля, нека сподели.

АЗ съм поръчвала маратонки на NIKE, но други модели - и дамски, и мъжки, и детски - все +1 съм ги поръчвала и са добре.

# 113
Да се изкажа и аз по повод бебешките дрешки.
Дъщеря ми се роди недоносена, така че близо 1-2месеца си носихме размер 45-50см. За новородено обаче със сигурност взимайте 61-67см, защото иначе много бързо ще омалеят. Аз съм доволна от всичко, което съм взела, пере се нон стоп, хубави материи и не мърдат. Само на един комплект 3бодита заради материята се пусна по една бръмчица на копчетата отзад, но така или иначе вече ги няма на сайта.

За дънките, който питаше, размер 40ти е с мерки, 37см талия, 46см ханш. Дълъг си е, аз съм 166см и имах около 1педя повечко на дължина.

За поръчките, днес проверявах дали е пристигнала от 26ти, нямах още нито на поща, нито на митница.

# 114
  • Варна
Да питам връщал ли е някой скоро нещо на французите. От сбърканата ми поръчка по инструкции от Сабине на 15.6 и пуснах двете неща, дето ми ги бяха пратили. Да ама вече толкова време мина и нещата ги няма още във Франция. Така че, ако някой знае за колко време стига пратка от тук до Франция да каже, моля?
А също и да знаете как мога да проследя пратката си, когато е влязла вече във Франция?

За 2-3 седмици мисля, че пристига до ФР
Проследяване можеш да правиш, ако пуснеш пратката препоръчано, но пък ще ти излезе по-скъпо  Peace
Пратката съм я пуснала препоръчана. Само че имаше някаква обикновена и приоритетна поща и аз я пуснах обикновената. А 3 седмици станаха днес. Дано все пак да я получат, защото не ми се мисли, ако се върне при мен и да трябва да я пусна пак. Ще ми излезе златна.

# 115
  • София
Моля,някой ако има впечатления за мъжките обувки Columbia дали си отговарят на номерата да сподели,или ако е поръчвал специално тези:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-modo-head-de-columbia.a … e&pagesize=16 Praynig

# 116
Моля,някой ако има впечатления за мъжките обувки Columbia дали си отговарят на номерата да сподели,или ако е поръчвал специално тези:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-modo-head-de-columbia.a … e&pagesize=16 Praynig

Мен също ме интересува... ще чакам отзиви  Flutter

# 117
Аз чакам точно тези с поръчка от 27.06 и се надявам тази седмица да дойде и ще дам повече инфо веднага щом ги получа.

# 118
  • Бургас
Знам, че се повтарям с въпроса си, но... много моля, някой, който има дамските джапанки на Адидас да ми измери дължината на 38 номер!

# 119
  • София
Аз чакам точно тези с поръчка от 27.06 и се надявам тази седмица да дойде и ще дам повече инфо веднага щом ги получа.
Ее,супер,ще чакаме тогава и ние твоята поръчка Grinning.А вие кой номер чакате?

Общи условия

Активация на акаунт