LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 339
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
amber , и аз това питах в предната тема. Поръчах два - три номера дрешки вече и ако те интересуват размерите мога да ти пиша като ги получа. Поръчах даже две гащеризончета, ръст 45 см., ама Алекс май ще си облича куклите с тях. Много ми харесаха, много, а нямаше по- големи и въпреки всичко поръчах. Все се надявам все пак да имам късмет и да вземат да му станат на бебко, като родя. Simple Smile
Laughing 45см дрешките са точно една педя, на нашите кукли са им малки, тук вече зависи от куклите  Mr. Green
За новородено взимайте няколко 54-ти размер и повечко 60-ти.  Grinning
От бодитата аз пък не съм доволна, хубава материя са ужким, но на всичките им се пуснаха бримки около копчетата, а не е като да имам две.

gansa, в суивито всичко пише, погледни. Там цената сега ти е без доставката обаче.

# 91

Да ви потитам и аз.Пуснах поръчка,но не обърнах внимание на общата сума имали начин да я видя.Освен от извлечението на картата.

Влез в Суиви де команде и натисни върху датата на последните стоки и ти излиза стойността или пак в суивите - Toutes mes commandes

# 92
Пак ли се е працакал сайта?Изобщо не ми го отваря... ooooh!

# 93
sis7, , както е казала и елку- елена, тези са с тик-так копчета, и са малко по-тънки от другия модел, които са с по-висока поло яка, нямат копчета,  и са с "ластик" на ръкавите. ТЕ са удачни за по- студено време. Peace
 НЕ ги намирам сега в сайта. Confused

# 94
Аз все още съм с блокирана кошница.  #Cussing out

# 95
  • София
Някой може ли да ме ориентира?

Превеждайки в гугъла страницата, разбирам, че това, което се продава тук са , всъщност, пръчки, а не пердета. Дали вярно разбирам? И какви са тези дължини тогава? На картинката са къде къде по-дълги. На тема обзавеждане съм и търся пердета и щори...

# 96
  • Düsseldorf
Благодаря за отговорите!
На мен ми работи сайта, но пак ги няма ниските цени, те явно периодично се появяват, колкото да задържат интереса...

# 97
Виж ,че самите пердета са нанизани на едни пръчки и чак след това на релсата...е тези пръчки са 46 и 60 см.

# 98
Някой може ли да ме ориентира?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=25856507&a … documentid=201208
Превеждайки в гугъла страницата, разбирам, че това, което се продава тук са , всъщност, пръчки, а не пердета. Дали вярно разбирам? И какви са тези дължини тогава? На картинката са къде къде по-дълги. На тема обзавеждане съм и търся пердета и щори...

Пръчки са (корнизи) и дължините се отнасят за тях.  Peace

# 99
Благодаря ви момичета.

# 100
  • София
[/quote]

Наистина са пръчки /по 2/ .
Търси Panneau - това е дето се закача за пръчките. Stores - щори, Voilage Rideaux - завеси, пердета.

# 101
  • София
Мерси (казано на френски Laughing)
Тези гадове как ме зарибяват с хубавки перденца, апродават нек'ви пръчки вместо тях Mr. Green И пишат цветове в черно и сребро, а аз си мислех първоначално, че онова първо перденце е водещо и според него са цветовете hahaha Добре, че не поръчвам на сляпо, че мъжо мен щеше да ме окачи върху пръчките, само че с размерите щеше да се озори Mr. Green

# 102
Аз все още съм с блокирана кошница.  #Cussing out
И аз.Пробвах и от друг компютър и не става  newsm78

# 103
Здравейте  bouquet Искам да си поръчам джапанките на адидас, но аз нося 37 номер, а в момента има 36 2/3 и 38 newsm78. В предните теми четох че са умалени, но бих искала някой ако ги е получил да измери дължина на стелката. Предварително ви благодаря   bouquet

# 104
  • Düsseldorf
veshti4ka : Това не са пръчки, но не са и точно пердете. По-скоро е декорация за прозореца, опъната на пръчка пред самото стъкло, не набрано и свободно висящо като класическо перде....

Упс, поправям се, наистина са пръчките, както вече са ти писали. Аз понеже също ровя за пердета и често попадам  на тази им по-странна форма... Ако търсиш по-класическо перде, гледай за Rideau / voilage .

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 11:21 от alex_shu

Общи условия

Активация на акаунт