LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 720
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 210

някакви отзиви за тази туника дали е хубава

# 211
  • Пловдив
desita1234, аз имам в другата шарка с оранжево и съм много доволна  Peace

# 212
може ли да ми кажеш кой номер си взе и да ми измериш колко е дълга
Благодаря Hug

# 213
  • София
реални снимки на някои неща[/url]
Мел,може ли линк на халата и доволна ли си?

# 214
  • Пловдив
Най-малкия номер взех, аз по принцип 36 нося, тази ми е леко свободна даже, покрива ми ханша, аз я нося набрана леко нагоре, висока съм 171 см

# 215
Имам ги в златисто, за тесен крак са, вземи си +1 по-добре.

# 216
  • Петрич
помощ/търся хладилна чанта/ некой има ли линк или да пише как е на френски newsm78

# 217

Благодаря Hug А хубави ли са? Той моят крак е тесен, на дължина ме притеснява...

# 218

Благодаря Hug А хубави ли са? Той моят крак е тесен, на дължина ме притеснява...

С гуменките на Рокед Дог имам известен опит.

Миналата пролет си поръчах 36ти номер, който си и нося, но ми бяха ужасно малки, тази пролет си взех 37 и са ми ОК.

Обаче моята приятелка в нейния номер не може да си напъха крака, а по-големия номер й идват широки.

Така че пак всичко си зависи от крака, за мен са си +1.

# 219

Благодаря Hug Плюс 1 поръчвам значи.

# 220
помощ/търся хладилна чанта/ некой има ли линк или да пише как е на френски newsm78

Аз търсих по ключова дума isotherme и излезе това
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … Keyword=isotherme

# 221
Тези пижамки,с мишката е по тънка

Пижамките могат много ли им личи, че са пижами или могат да минат и за екипче за игра навън?
Имам пижамките от първата снимка,взех ги с идеята да са за игра навън.На синьото долнище си му личи,че е пижама,червеното може да се носи.Горнищата не съм ги вадила,понеже са големки. Peace

# 222
  • софия

http://www.laredoute.fr/vente-sac-isotherme-set-pique-nique-solu … 2&prodcolor=1

# 223
Хубави са, на мен много ми харесват, а и Рокет Дог ми е любима марка. Сега като видях колко са намалени, ще си взема и сребристите.

# 224
Може ли някой,който е получил джапнките на Адидас ,да ми измери колко см са?Имам някъкъв спомен ,че са умалени.
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт