LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 696
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 390
Но сега излязох и не мога да вляза нито с единия нито с другия акаунт newsm78
Защо, какво ти изписва? Ако излиза жената с книгата, пробвай пак и пак. Да не пишеш паролата си на кирилица?
Нищо не ми изписва,не ми излиза жената с книгата.Просто пак се зарежда главната страница ,но без да съм влязла.Дава ми полетата пак празни
Рестартирах компютара и стана

# 391
 joji04, изчакай малко и пробвай пак, няма смисъл от нерви

на мен всичко ми е в суивито, днес при нас са пристигнали няколко колета пуснати от французите на 2ри юли, аз чакам поръчка от 26ти, надявам се тези дни да дойде.

# 392
Сега си взех поръчакта от 24.06 само тези 2 чифта дънки
http://media.laredoute.fr/product/picture/40396716o_aix.jpg
и тези http://media.laredoute.fr/product/picture/40399203o_aix.jpg
Ами аз съм едричка и взех и двата чифта Н46, ама са ми големи Embarassed, определено 44 е моя номер, но майка ми ще им тегли по 1 см да ги стесни. Mr. Green Не са лоши за тези пари, ше си ги нося.
Би ли ми дала размерите на 46,моля? А твоите р/ри? Ако ти е по-удобно, пиши ми на ЛС Simple Smile

# 393
  • Пловдив
По повод на изчезналите артикули от суивитата - преди няколко дни в поръчката ми от 01. 07. също един артикул изчезна(само от там където продуктите са със снимки, в другите списъци си стоеше), не само снимката, а изобщо не фигурираше. Но след около час се върна отново на мястото си! Така че, сигурно и при вас ще стане така. Въпросният артикул е от 1 евро и е отделен от другите, цената му изписана 100.00 евро, както беше при кръглите цени. Предполагам, че и при вас изчезналите неща са от тези, които в суивито са най-долу, отделени.
Сигурно е някакъв технически проблем, едва ли е друго. Peace

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 17:00 от marzeliva

# 394
Цитат
Цитат на: Sigi в вторник, 08 юли 2008, 08:53
Цитат на: iava в вторник, 08 юли 2008, 08:10
А за т.н. прословути бихте ли споделили отзиви http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-large-entrj-85-cm.aspx?pro … 2&prodcolor=1
Ето реални снимки на дънките (след чантата):
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231273
Аз много си ги харесвам, според мен си отговарят на номера, имам №34. Взех си с дължина 80см (wisoka sym 1.70) та ги нося с равни обувки (иначе малко късеят). Не са за големи жеги, по скоро са за пролет-лято. Те са много тъмно сини, материята е много приятна за носене (лен и памук) и малката подробност е че трябва да се изперат 3-4 пъти преди да ги обуеш, защото мноооого пускат (ръцете ми бяха станали тъмно сини)

Sigi, благодаря ти за подробния отговор    bouquet . Още нещо да попитам пише, че са широки, а от твоята снимка ми изглеждат съвсем нормални, как е в действителност?

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 15:20 от iava

# 395
Момичета аз пак да питам-някой поръчвал ли е мъжко яке размер 54 и ако да да ми даде размерите просто ориентировъчно да премеря,че ако пак объркам на мъжа ми номера ми обеща че ще ми стегне червените ларедутски сакове към вкъщи. Grinning

# 396
Да задам един гениален въпрос  Crazy - каква ни е часовата разлика с французите? Да знам да лягам ли или да ставам рано?

# 397
  • DE
Atrakcia, един час са назад!

# 398
Да задам един гениален въпрос  Crazy - каква ни е часовата разлика с французите? Да знам да лягам ли или да ставам рано?

-1час ни е разликата с французите, в момента при тях е 14.16ч

# 399
Това яке не мога от известно време да го отворя. Дава отстрани, че има 34 р-р, но не се отваря, а още вчера, мисля, даваше 38 кафяво налично. Исках го заедно с тази чанта, ама и нея не мога да отворя. Имам ги и двете в любими, има ги картинките, но не се отварят линковете... Ще умра от яд.
[/quote]
Имай в предвид че чантата е по-скоро шоколадово кафяво - от втората снимка нататък. Та не знам дали ще съвпаднат като цветове с якето, то ми изглежда по- светло. Иначе и аз отдавна заглеждам това яке. За чантата моя съвет да проверяваш редовно в сайта - в момента много неща изчезват и след няколко дни се появяват. Откакто почнаха намаленията не мога да отворя почти нищо от "любими", въпреки че ги има на сайта, та се налага да ги търся отново.  Peace

# 400
  • София
Sigi , благодаря за отговора за чантата, че забравих  Rolling Eyes
Аз я изписвам като име, защото в любими се вижда как се казва, ама не се появява като линк въобще. май трябва по-редовно да я търся за да изскочи отнякъде изненадващо Laughing

# 401
Сега си взех поръчакта от 24.06 само тези 2 чифта дънки
http://media.laredoute.fr/product/picture/40396716o_aix.jpg
и тези http://media.laredoute.fr/product/picture/40399203o_aix.jpg
Ами аз съм едричка и взех и двата чифта Н46, ама са ми големи Embarassed, определено 44 е моя номер, но майка ми ще им тегли по 1 см да ги стесни. Mr. Green Не са лоши за тези пари, ше си ги нося.
Би ли ми дала размерите на 46,моля? А твоите р/ри? Ако ти е по-удобно, пиши ми на ЛС Simple Smile
Това споделих предната тема
Бюст 102
Талия 82
Ханш 110
Блузи поръчвам 42/44 (седят по мен) и 46/48 (по-свободни са ми)
Панталони не бях поръчвала, но сега си напоръчах 10-15 бр (р46 предимно и 44н) и още толкова поли. и 2 бр. дънки Р46 (страх ме беше да не вляза в по-малък номер ). Не зная дали ще ми станат, ако и като ги получа ще споделя .
дънките размер 46 са с размери
талия - около 45 см ширина
Крачол в най широката част горе - около 31 см.
За моите мерки горе тези дънки са ми широки и ще ги стеснявам с поне по 1 см. Не зная как обичаш да носиш дънки, но аз искам да са по мен, а не широки, затова 44 щеше да ми е идеален Sick Другият път ще знам, лошото е че съм си поръчала още 7-8 панталона Н46 (но те са по 1Е Mr. Green). Дано си се ориентирала. Heart Eyes

# 402
Много ти мерси, мерките ми са като твоите, само по бюст те водя  Wink Ориентирах се идеално   bouquet

# 403
ronisum, не искам да те плаша, но като гледам мерките ти, мисля че може би си за 42 панталони и поли. Дано да не съм права де. Аз съм мааалко по-пълничка от теб и 44 номер са ми свободни - поли и панталони

# 404
Много ти мерси, мерките ми са като твоите, само по бюст те водя  Wink Ориентирах се идеално   bouquet
Ми щом са като моите може да пробваш с тия ефтините неща да вземеш 44 и 46 и да видиш кое по- ти пасва. Щото по-натам ако си харесам нещо за повече евра аз не бих рискувала без да съм се ориентирала. Wink успешно харчене.
ronisum, не искам да те плаша, но като гледам мерките ти, мисля че може би си за 42 панталони и поли. Дано да не съм права де. Аз съм мааалко по-пълничка от теб и 44 номер са ми свободни - поли и панталони
Ми не знам, сега като дойдат ефтинджоса, там имам и 44 номер поли и панталони, та ще видим. Ама за в 42 не ми се вярва да се хвана, аз съм доста широка горе на хълбоците (кокалеста, а пък и любовните дръжки не са ми малки hahaha). Ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт