LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 641
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 420
  • Перник
nadiad79, е аз съм с 76см талия е 96см ханш и 40ти номер са ми идеални. Не бих ес престрашила за 38ми номер просто защото няма да ми станат. но ти си преценяваш.
В голяма чуденка съм, но съм решила да рискувам с нещо по-евтино. Ако не ми стане все ще намеря на кого да го дам. Благодаря за съвета.  bouquet

# 421
МерСедес, аз получих горнището, но нали все бързам го взех по БГ номерацията (85 в)та ми е тясно. Иначе няма вградена подплънка и мисля, че 95 може и да ти стане, защото не ми беше, чак толкова малко. Колкото до долнището, аз поръчах едно друго размер 44 при ханш 112, но а съм отслабнала малко, а ми е паднало.

# 422
Мерси на всички отговорили, но тъй като на първите си поръчки доста се бях подценила Embarassed и нищо не ми стана. Та сега се презастраховах явно, но поне разбрах, че истината е някъде по средата  bouquet. не знам кво ще правя 8-10 панталона и още токлова поли, които ще са ми големи (46Н ако дойдат), Явно на майка ми яко шиене и се очертава ( е само за нещата които харесам, другите им ги завещавам на село и ги носи на който му станат).

# 423
Да се изкажа и аз по повод бебешките дрешки.
Дъщеря ми се роди недоносена, така че близо 1-2месеца си носихме размер 45-50см. За новородено обаче със сигурност взимайте 61-67см, защото иначе много бързо ще омалеят. Аз съм доволна от всичко, което съм взела, пере се нон стоп, хубави материи и не мърдат. Само на един комплект 3бодита заради материята се пусна по една бръмчица на копчетата отзад, но така или иначе вече ги няма на сайта.

За дънките, който питаше, размер 40ти е с мерки, 37см талия, 46см ханш. Дълъг си е, аз съм 166см и имах около 1педя повечко на дължина.

За поръчките, днес проверявах дали е пристигнала от 26ти, нямах още нито на поща, нито на митница.
Благодаря    bouquet , значи 38н.ще ми е малко.......жалко, много ми харесваше!  Sad

# 424
Mомичета, в 15.43 часа внесох пари в картата. Сега се опитвам да пусна поръчка, а не ми дава: Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse. Предния път нямах никакъв проблем... Дали парите не са осчетоводени от банката все още (а ми показва, че са налични по сметката ми, тъй като имам интернет банкиране) или просто сайта пак се е прецакал  newsm78 Картата ми е Виза електрон на Пощенска и няма проблем за поръчките по принцип...  Rolling Eyes

# 425
Някой има ли тези сандали:

.......

Според мен ако носиш 36 си вземи 37, виж колко са изрязани отпред.Палеца виси във въздуха.

# 426
Интересува ме и долнището, понеже се чудя 40 ли да поръчам или 42, някой получил ли е с тези размери да ми даде ориентировъчно инфо Praynig

Мога да ти дам размери на номер 38, ако няма кой да ти даде за 40 или 42.

Да, благодаря ти много, пък ако имаш и реални снимки..... Heart Eyes

Ето размерите на долнище номер 38:
ширина (неразпънати) - 31 см
ширина (разпънати) - до към 41 см
дълбочина - 23 см.
А ето и реална снимка на банския  Peace

# 427
Mомичета, в 15.43 часа внесох пари в картата. Сега се опитвам да пусна поръчка, а не ми дава: Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse. Предния път нямах никакъв проблем... Дали парите не са осчетоводени от банката все още (а ми показва, че са налични по сметката ми, тъй като имам интернет банкиране) или просто сайта пак се е прецакал  newsm78 Картата ми е Виза електрон на Пощенска и няма проблем за поръчките по принцип...  Rolling Eyes

Най-добре пробвай след 19h за по-сигурно!  Peace

# 428
  • София
здравейте момичета някой дали е попадал на този сайт ,има интересни неща и са намалени http://www.cdiscount.com/pret-a-porter/chaussures/v-11316-2.html … l=18149&emp=5
За съжаление не доставят до България  Rolling Eyes

# 429
ORHIDEA , смело поръчай на малчо 86  Peace Дъщеря ми е 72 см и всичко, което и поръчвам е 86.  Peace

# 430
Вижте това: http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-large-entrj-85-cm.aspx?pro … 2&prodcolor=1

Това не са ли онези прословутите дънки с лен? Сега има и entrej. 80cm, и 85cm.
И са с нова снимка!  Mr. Green

Точно те са  Peace

А хубави ли са в действителност? На снимката изглеждат чудесно newsm78

# 431
МерСедес, аз получих горнището, но нали все бързам го взех по БГ номерацията (85 в)та ми е тясно. Иначе няма вградена подплънка и мисля, че 95 може и да ти стане, защото не ми беше, чак толкова малко. Колкото до долнището, аз поръчах едно друго размер 44 при ханш 112, но а съм отслабнала малко, а ми е паднало.

Ето размерите на долнище номер 38:
ширина (неразпънати) - 31 см
ширина (разпънати) - до към 41 см
дълбочина - 23 см.
А ето и реална снимка на банския  Peace

Благодаря, момичета, доста сте изчерпателни Hug Hug Hug

# 432
Здравейте! Ако някой е получил  този екип за ръст 192 да даде размери моля, че аз получих 180 и определено на моя мъж ще му е тясно горнището.
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-adidas.aspx?productid= … e&pagesize=16

# 433
Вижте това: http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-large-entrj-85-cm.aspx?pro … 2&prodcolor=1

Това не са ли онези прословутите дънки с лен? Сега има и entrej. 80cm, и 85cm.
И са с нова снимка!  Mr. Green

Точно те са  Peace

А хубави ли са в действителност? На снимката изглеждат чудесно newsm78
Много са хубави Peace, доста ги носих пролетта, но тогава ги взех за 12Е и нещо.Прави със широки крачоли са.

# 434

все още информацията къб БОРИКА се подава 2 пъти на ден
ако внесеш сутрин-ще ги видиш на карта след 15 часа
иначе -след 19 иначе от интернет банкирането можеш да харчиш , но от картата -не

Общи условия

Активация на акаунт