LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 621
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 435
Аз пак за банските Embarassed Този модел.....за шкембенца ли е, как да го разбирам Rolling Eyes

http://www.laredoute.fr/vente-culotte-midi-modulable.aspx?produc … e&pagesize=16

# 436
Много се извинявам, ако вече сте го коментирали, но нямам възможност да изчета темата Embarassed Току що влизам в пълната си кошница и почти всички артикули са отбелязани с първоначалните си цени, а не с намалените ooooh!Проверих някои, още са си намалени, имате ли представа защо се е получило това. Голям кошмар, сега ще трябва да търся всичко наново #Cussing out

# 437
  • София
Много се извинявам, ако вече сте го коментирали, но нямам възможност да изчета темата Embarassed Току що влизам в пълната си кошница и почти всички артикули са отбелязани с първоначалните си цени, а не с намалените ooooh!Проверих някои, още са си намалени, имате ли представа защо се е получило това. Голям кошмар, сега ще трябва да търся всичко наново #Cussing out

Да нямаш някой изчерпан вече артикул /ограден и с удивителна/.....поне при мен в този случай така се е получавало.

# 438

Като рефрешнеш кошницата би трябвало да ти се оправи на старите цени - и при мен преди малко беше така...  Peace

# 439
Забелязахте ли, че нещо правят с цените "Албанците"? Както си разглеждах маратонките за мъже и се появиха нови модели с ниски цени.Това ми се случи и при чантите-там имаше чанти за по 1 евро и когато реших да поръчам,първоначалните цени се върнаха. newsm78

# 440
  • Варна
Утре трябва да има ново намаление, т.е. третата част от намалението.  Peace

Да се отчета и с получена поръчка от 26.06 за поща:
1. Този и този потник на Adidas са страхотни, много съм доволна. Да кажа и за номерацията, има си Е=34,която отговаря на F=36, изпращат по тяхната си номерация (F), така че внимавайте, ако носите 36 си вземете 38, добре че и 34 ми е добре.
2. Балеринки, пише да се вземат 1 номер по-големи от обикновенно, така и направих, съвсем леко отпред са ми големи, но пък са с ластик отгоре. Супер са!
3.Пола, 100 % памук, много мекичка, в бяло,38 размер и ми заспа.  Hug
4.Рокля, също много хубава, мекичка и ефирна.
Страхотни попадение този път.  Hug

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 18:00 от Pepsilight

# 441

Като рефрешнеш кошницата би трябвало да ти се оправи на старите цени - и при мен преди малко беше така...  Peace

Да, така се оправи. Много ви благодаря момичета, в голяма паника изпаднах  bouquet

# 442
Вижте това: http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-large-entrj-85-cm.aspx?pro … 2&prodcolor=1

Това не са ли онези прословутите дънки с лен? Сега има и entrej. 80cm, и 85cm.
И са с нова снимка!  Mr. Green

Точно те са  Peace

А хубави ли са в действителност? На снимката изглеждат чудесно newsm78
Много са хубави Peace, доста ги носих пролетта, но тогава ги взех за 12Е и нещо.Прави със широки крачоли са.

Благодаря!   bouquet

# 443

Ау, добре,че забелязах албума ти в подписа, че ти си ми градска #Crazy, не знаех,че поръчваш, малко сме от града, или поне аз знам за още една освен мен

# 444
Отчет на поръчката от 25.06, изпратена е на 27.06, през митница е минавала.
Това за нощничка в оранжево, не е лошо, въпреки,че нямам нужда 
Този потник е хубав за спорт, и  за него нямам идея кога ще го нося Rolling Eyes.
Панталонките не са за мен, не са кой знае какво

Страхотен потник, горещо препоръчвам Peace

Този в цвят prune, не съм го мерила даже, много е изкуствен, май ще го подарявам.
И двата са шити в БГ.

Този го имах в кафяво, сега и в лилаво си поръчах, страхотна дреха Peace

Тази е чудесна, но може един номер по-малка да се поръчва, дългичка ми идва.

И шапката, която взех на по-висока цена Mr. Green.

Кода беше с подарък чаршафа на цветя и розовата чанта-чудесни, пак бих поръчала с него.
Това е, сега чакам още 4 поръчки с купища дрехи от центовете, които не зная кога ще нося #Crazy.

# 445
  • Варна
Как е шапката, че и аз си поръчах същата в бежово?   bouquet

# 446
Здравейте! Ако някой е получил  този екип за ръст 192 да даде размери моля, че аз получих 180 и определено на моя мъж ще му е тясно горнището.
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-adidas.aspx?productid= … e&pagesize=16

Хубава ли е материята на този екип? Че аз съм поръчала два и се чудя дали стават за носене.

# 447
Как е шапката, че и аз си поръчах същата в бежово?   bouquet
Хубава е, на мен ми харесва, че е изчистена. Малко по-късно ще снимам.

# 448
4.Рокля, също много хубава, мекичка и ефирна.
Страхотни попадение този път.  Hug

Pepsilight , знам че ти си с моите мерки, 36 ли взе от роклята? А какъв цвят?

# 449
Здравейте! Ако някой е получил  този екип за ръст 192 да даде размери моля, че аз получих 180 и определено на моя мъж ще му е тясно горнището.
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-adidas.aspx?productid= … e&pagesize=16

Хубава ли е материята на този екип? Че аз съм поръчала два и се чудя дали стават за носене.
А може ли размери за 180, че и аз поръчах един за мъжа ми и малко ме съмнява да му стане... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт